liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 H αλήθεια είναι πως όντως πολύ άγχος για το τίποτα. Βάλτο μπρος, πήγαινέ το στο συνεργείο, και ότι χρειαστεί θα αλλαχτεί. Αποκλείεται τα παλιά λάδια να σου προκαλέσουν ζημιά σε μία απόσταση λίγων χιλιομέτρων.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ^μην ορκιζεσαι κιολας.μπορει να εχουν τραβηξει τοση υγρασια που να εχουν χασει τις λιπαντικες τους ιδιοτητες.μπορει να μην εχουν παθει και τιποτα.λεμε τωρα. να ηταν μονο τα λαδια....να πιασουμε απο τις αντλιες νερου μεχρι βενζινης και πομπες φρενων.....θα παει μακρια η βαλιτσα. αλλα οπως ειπαμε,μπορει να μην εχει παθει και τιποτα.αλλα καλυτερα ας εχει το κεφαλι του ησυχο.
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν ορκίζομαι για τίποτα, απλά νομίζω το υπεραναλύουμε. Τα λάδια σε καλή κατάσταση δεν θα είναι σίγουρα, απλά βρίσκω απίθανο το ενδεχόμενο να προκαλέσουν ζημιά σε μία μικρή απόσταση.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τα λαδια εκτος οτι λιπαινουν το κινητηρα, εχουν την ιδιοτητα να τον ψυχουν. Οσο ανεβαινει η θερμοκρασια αυτα λεπτενουν. Λαδια βρισκεις και με τριαντα ευρω αμελητεο ποσο στην ζημια που θα σου προκαλεσουν αν δεν ειναι στην ποιοτητα π πρεπει
stel106 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα τι εγινε πηρε μπρος? Φανταζομαι την γειτονιά μαζεμενη κλπ χειροκροτηματα σαμπάνιες Εγω πιστευω δεν θα εχει παθει απολυτως τπτ ολα ρολοι εκτος το καυσιμο που έμεινε τοσα χρόνια και μια αλλαγη λαδιων λόγω της επαφης με τα μεταλα!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα εκτός του ότι με τρομάζεις μου ανοίγεις και τρελή δουλειά! Μάλλον το κόβω να το πηγαίνω στο συνεργείο με οδική κι εκεί κατόπιν συνεννόησης τα περαιτέρω... Στο μυαλό μου είχα να μην αφήσω άδειο ρεζερβουάρ για να μην ξεραθούν τα πάσης φύσεως πλαστικά μέρη/σωληνάκια που μπορεί να υπάρχουν στο τεπόζιτο! Όπως ξέρω και γενικά ότι καλό είναι το τεπόζιτο να είναι άνω της μέσης για την ψύξη της αντλίας ( έμεινα με Punto από αντλία ), κάτι τέτοιο όμως δεν πέρασε καν από το μυαλό μου... για να γινει σωστα, θελει τρελη δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα