Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να πάει να.. Είπα να αλλάξω από iphone σε android και να παο στην samsung με ένα galaxy s6 και η απογοήτευση είναι τεραστια από το ποσο κακή διαχείριση λογισμικού έχει. Κολλάνε keyboard όταν πατάω να γράψω, το multitasking όταν υπάρχουν πολλά apps ανοιχτά είναι αδιανόητα αργό και άμα δεν γίνει restart 1 την βδομάδα το κινητό είναι πραγματικά να το πετάξεις. Και 10 πυρήνες με 32 giga ram να βάλει άμα δεν φτιάξει optimization πάλι μάπες θα είναι τα κινητά τις. iPhone και πάλι iphone.

Troll message accepted!

Δημοσ.
Τα περισσοτερα τσιπακια ειχαν και εχουν θεμα.

Εχω κανει συζητηση με παρα πολλες παραπομπες και fixes εταιρειων σε παρεμβαση χρονισμων τους.

Η qualcomm τσιταρει τα τσιπακια της ενω δεν μπορουνε για να χτυπησει τον ανταγωνισμο και τα παθαινει απο το μυαλο της.

Ακομη και ο 615 σε xiaomi ειχε προβληματα.Οι qualcomm δεν μπορουνε να λειτουργουνε πολυ ωρα σε πιεση.

To μονο που εχει ενα βημα πιο μπροστα και οχι παντα ειναι η gpu αλλα στο συνολο καιγεται.

Τρωνε πολυ throttling.

Οι cpu πλεον των smarts ελεγχει καμερα,γραφικα,3g-4g και γενικως ολα περνανε εκει.

Εαν δεν ειναι σε θεση να δουλευει με τις ωρες απροσκοπτα ερχονται τα προβληματα.

Τα smarts πλεον δεν ειναι μονο για sms και κλησεις.

Να προσθέσω και εγώ την δυσαρέσκεια μου για τον 615 μέσα από το Xperia M4 aqua. Εκτός από μη ομαλός όπως ο 800 στο παλιό μου G2, υπερθερμενεται με το παραμικρό και σε ανάλυση 720p! Νομίζω πως η Qualcomm έχει χάσει το παιχνίδι με τον ανταγωνισμό και δεν μελετάει αρκετά τα sockets της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...