Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειτα απο αρκετο καιρο χρησης μερικα πληκτρα στο mechanical πληκτρολογιο μου εχουν αρχησει και κολανε και δεν επιστρεφουν σε πληρη θεση (δεν μενει πατημενο το πληκρο απλα επιστρεφει μετα απο ελαχιστο χρονο),χρησιμοποιησα silicone spray της Würth αλλα επειτα απο μια εβδομαδα απου η σιλικονη εξατμιζεται το προβλημα επανερχεται.

Βρηκα ενα σπρει W5 λαδι σιλικονης απο τα lidl σε ενα ντουλαπι αλλα ηταν λιγο και το χρησιμοποιησα μονο σε ενα πληκτρο το οποιο εδω και αρκετο καιρο λειτουργει αψογα ενω κολουσε.

Καποιο tip απο χρηστες μηχανικών πληκτρολογίων για το πως να επαναφερω τα πληκτρα που κολανε?

Δημοσ.

Το κολπο με το νερο το ξερω αλλα ειναι κατι που δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε, ακομο και απιονισμενο απεσταγμενο σε συνδιασμο με οινοπνευμα δεν μου κανει και πολυ,τα switches του μηχανικου keyboard εχουν μεσα ελατηρια γιαυτο και ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιεις λιπαντικα παρα νερο η οινοπνευμα,

Δημοσ.

Και τι θα πάθει ακριβώς το ελατήριο αν χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα και απεσταγμένο νερό;

Ε άμα γνωρίζεις ήδη το καθάρισμα αυτό που σου έβαλα και έχεις δοκιμάσει και αυτά τα σπρέυ που γράφεις στο πρώτο σου post δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο. Πάρε τότε το σπρέυ και κάνε τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Περα του οτι λογο της μικρης πυκνοτητα και τον δυο και κυριος του νερου οπου εχει την δυνατοτητα να διεισδύσει σε οποιαδιποτε χαραμαδα η σχισμη και να φτασει στην πλακετα του πληκτρολογιου και να καταστρεψει ενα πληκτρολογιο τον περιπου εκατο ευρο θες κατι αλλο?

το λιπαντικο γρασσο η λαδι συνηθος μενει κατω απο το διακοπτη και κα8εται στο ελατηριο

Δημοσ.

Το απεσταγμένο νερό δε κάνει τίποτα και δε πρόκειται να πάθει απολύτως τίποτα αρκεί να το αφήσεις να στεγνώσει καλά και όσο χρόνο χρειάζεται. Εγώ με τον ίδιο τρόπο ακριβώς καθαρίζω πληκτρολόγιο 200 € και δεν έχε πάθει τίποτα.

Δημοσ.

Αν φοβάσαι το νερό μήπως βοηθήσει ισοπροπανόλη.

Δεν γνωριζω τι ειναι η ισοπροπανολη και αν ειναι "φιλικη" με το πλαστικο,θα πρεπει να το κοιταξω.

Ευχαριστω για την πληροφορια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...