Sog96Ch Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τις τελευταιες μερες το ethernet port δεν δουλευει στον υπολογιστη μου. Κοιταξα στο Device Manager και οι drivers δεν υπαρχουν. Επισης οταν παω να εγκαταστησω τους drivers μου λεει "The RealTek Network Adapter/Controller was not found.If Deep Sleep Mode enabled Please Plug the Cable" Επισης βλεπω οτι αναβει ενα φωτακι απο εκει που ειναι το Ethernet Port (ειναι πορτοκαλι)
La_MoRt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Άνοιξε μια γραμμή εντολών από το run γράφοντας cmd και γράψε ping 127.0.0.1 αν απαντάει τότε η κάρτα δικτύου δεν έχει κανένα πρόβλημα και το θέμα είναι απο drivers. Τι μηχάνημα είναι αν είναι desktop ποια μητρική έχεις και αν είναι laptop ποιο είναι; Επίσης αναφέρεις ότι τις τελευταίες μέρες δε δουλεύει. Πριν δηλαδή δούλευε; Αν ναι τι αλλαγή έχεις κάνει;
Sog96Ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Άνοιξε μια γραμμή εντολών από το run γράφοντας cmd και γράψε ping 127.0.0.1 αν απαντάει τότε η κάρτα δικτύου δεν έχει κανένα πρόβλημα και το θέμα είναι απο drivers. Τι μηχάνημα είναι αν είναι desktop ποια μητρική έχεις και αν είναι laptop ποιο είναι; Επίσης αναφέρεις ότι τις τελευταίες μέρες δε δουλεύει. Πριν δηλαδή δούλευε; Αν ναι τι αλλαγή έχεις κάνει; Πατησα αυτο που μου ειπες στο cmd και απανταει. Η μητρικη ειναι gigabyte ga-z68xp-ud3p και ειναι desktop. Ξεχασα να παω πριν απο αυτο ημουν διακοπες για κανενα 2 μηνο και οταν γυρισα μου ειχε καει το ρουτερ (οπως και σε πολλα ατομα στην περιοχη απο τις καταιγιδες) μετα αφου αλλαξα το ρουτερ παρατηρησα οτι δεν δουλευει Σε ευχαριστω για την απαντηση
Sarandis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βγάλε το pc απο την πρίζα, πάτα το power. Ξανασύνδεσε το και δες αν έγινε πράσινο το ethernet. Αν είναι πορτοκαλί απο το boot δε νομίζω να είναι θέμα drivers.
Sog96Ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βγάλε το pc απο την πρίζα, πάτα το power. Ξανασύνδεσε το και δες αν έγινε πράσινο το ethernet. Αν είναι πορτοκαλί απο το boot δε νομίζω να είναι θέμα drivers. Ειναι πορτοκαλι απο το boot αλλα δεν εφτιαξε με αυτο που μου ειπες
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Όταν λές δε δουλεύει το ethernet port εννοείς ότι συνδέεις επάνω καλώδιο με το modem και έχει το σηματάκι με το x ή σου βγάζει θαυμαστικό;
Sog96Ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Όταν λές δε δουλεύει το ethernet port εννοείς ότι συνδέεις επάνω καλώδιο με το modem και έχει το σηματάκι με το x ή σου βγάζει θαυμαστικό; Στο modem εκει που λεει Lan δεν αναβει το ledaki και δεν εχω ιντερνετ μεσω ethernet... Τωρα εχω μπει wireless Edit: Οταν ειχα παρει τον ΟΤΕ, μου ειπαν να βαλω το καλωδιο του ethernet στο Lan 1 and 3 και αναβαν και τα 2 σημαινει πως εχει προβλημα το pc (οταν το εκανα αναψαν και τα 2 αρα φταει το pc) Edit 2o: οταν μου ειπες να κανω εκεινο απο το cmd ειχα βγαλει το wireless usb adapter απο τον υπολογιστη
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι μάλλον δε κατάλαβες την ερώτηση εγώ εννοώ στο εικονίδιο του υπολογίστη που δείχνει το δίκτυο τι σου δείχνει χ ή θαυμαστικό; Κάτω δεξιά εκεί που είναι η ώρα.
Sog96Ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι μάλλον δε κατάλαβες την ερώτηση εγώ εννοώ στο εικονίδιο του υπολογίστη που δείχνει το δίκτυο τι σου δείχνει χ ή θαυμαστικό; Κάτω δεξιά εκεί που είναι η ώρα. Δείχνει χ
mitsus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μαλλον σου την εκαψε, αν δεν ειναι απενεργοποιημενη. Ειτε απο τα windows ειτε απο το bios
hliastsek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μαλλον στην εκαψε, αλλα ειναι πολυ φθηνες http://www.skroutz.gr/c/128/network_interface.html?from=catspan&keyphrase=ethernet+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις καλώδιο να υποθέσω;
Sog96Ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις καλώδιο να υποθέσω; Ναι Επισης εβγαλα Ram and Cmos που ελεγε ενα σαιτ
Sog96Ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπες στο BIOS να δεις αν τι βλεπει Εχω μπει και στο Bios αλλα σε οσα λεει με το Lan ειναι Enabled
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα