zouzounitsa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Αν έχει κανείς την εν λόγω κάρτα της ASUS, θα ήθελα, αν γίνεται, ένα copy του bios της. Μπορεί να εξαχθεί άφοβα με τη χρήση του bios editor που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: http://download.guru3d.com/bios/ Το αποτέλεσμα είναι ένα αρχείο *.rom μεγέθους ~40KB. Thanx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 zouzounitsa μηπως εισαι zouzounitsos???? Λεμε τωρα... Τεσπα εγω αν θες εχω την ιδια αλλα οχι την Pure, εχω την Deluxe VIVO (V8200T2 κοινως...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksantas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Όχι και γι' αυτό άλλαξα nickname. Απλά είχα αμελήσει να το αλλάξω τόσο καιρό. Κάνε ένα κόπο και στείλε μου ένα image του bios σου. Εσύ με τι drivers την χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 52.16 εχω τωρα πανω και ειναι μια χαρα, γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με οτι drivers και να το χρησιμοποιησα... Οσο για το αρχειο, αν μου δωσεις το εμαιλ σου θα στο στειλω! Αλλα τελικα δεν μου ειπες, ζουζουνιτσα ή ζουζουνιτσος? Α και κατι αλλο, απαγορευεται να εχουμε πολλαπλα accounts οποτε αποφασισε ποιο θα κρατησεις για να σβηστουν τα υπολοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksantas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 [email protected] Το ονομά μου είναι Κώστας. Ζουζουνίτσα ειναι η κοπέλα μου. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Στο εστειλα φιλε, ελπιζω να σε βοηθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.