Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να επαναφέρω ένα Backup που έκανα στον δίσκο μου. Το Backup βρίσκεται σε έναν εξωτερικό σκληρό που είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή και έχει μέγεθος περίπου 100 gb.

Το περίπλοκο της υπόθεσης είναι ότι θέλω να κάνω την επαναφορά σε έναν άλλον εσωτερικό σκληρό δίσκο που βρίσκεται στον υπολογιστή. Μπορώ να το πετύχω αυτό; Χρειάζεται να έχει λειτουργικό ίδιο με του Backup (8.1); Και τέλος είναι εφικτό να διαβάσει το Backup από τον εξωτερικό και να το περάσει στον εσωτερικό;

Δημοσ.

Εγκαθιστάς σε αυτόν τον δίσκο όποια έκδοση των Windows θέλεις και το κάνεις από εκεί.

Δημοσ.

Λέγοντας backup εννοείς ότι πήρες το πλήρες λειτουργικό και το μετέφερες σε άλλον δίσκο;

Αν το έκανες αυτό, το backup με ποιον τρόπο το πήρες; Χρησιμοποίησες κάποιο πρόγραμμα, το έκανες μέσα από το σύστημα για αντίγραφο ασφάλειας των windows ή απλά αντέγραψες όλον τον δίσκο σε άλλο δίσκο;

Από τι λειτουργικό είναι το backup; Ο εσωτερικός δίσκος έχει ήδη λειτουργικό;

Εκτός αν εννοείς ότι έχεις τα αρχεία σου όπως φωτογραφίες, τραγούδια, βίντεο και διάφορα άλλα αρχεία σε εξωτερικό δίσκο και θέλεις αυτά τα αρχεία να τα βάλεις σε έναν εσωτερικό. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα μέσα από τα win με απλή αντιγραφή αρχείων. Για μεγαλύτερη ευκολία προτείνω τη χρήση του teracopy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...