Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι DDR4 μνημες γιατι μαλλον παω για αλλαγη απο τις δικες μου.

Το προβλημα ειναι οτι στο σκρουτζ δεν μου αρεσει καμια σε εμφανιση, και οι πλατινουμ που ειναι σχετικα ωραιες ξεφευγουν στο κοστος. Θελω κατι σε μαυρο, μαυρο-κοκκινο, χρυσο η ασημι. Εχετε καποιες προτασεις?

Μιλαμε για 32gb.

Δημοσ.

Τι «όμορφες» μνήμες, ρε παιδιά - το χάσατε τελείως ;! :P

Πάρε, βρε πασά μου, συμβατή, ωμή δύναμη, με τα χρηστικά χαρακτηριστικά που επιθυμείς, και άμα θέλεις να δεις κάτι όμορφο, βγες έξω στο δρόμο να δεις τι κυκλοφορεί, τώρα που είναι και ανοιχτός ο καιρός, ακόμα - κατά προτίμηση μέσα σε φόρεμα... ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Κατι αλλο δε παιζει στην Ελλαδα ρε παιδια, πως γινεται να ειναι μονο αυτες οι μνημες? Εχω 16γιγα της corsair τωρα και λεω να τα δωσω για να παω σε 32, αλλα δεν μαρεσουν αυτες, και δε θελω να καθομαι να βαφω. Ειχα δει κατι corsair - golden αλλα δε μπορω να τις βρω. Οι πλατινουμ που ειναι οι πιο ωραιες στο σκρουτζ εχουν τρελη τιμη, νομιζω δεν αξιζει να σκασω τοσα λεφτα.

Δημοσ.

Κατι αλλο δε παιζει στην Ελλαδα ρε παιδια, πως γινεται να ειναι μονο αυτες οι μνημες? Εχω 16γιγα της corsair τωρα και λεω να τα δωσω για να παω σε 32, αλλα δεν μαρεσουν αυτες, και δε θελω να καθομαι να βαφω. Ειχα δει κατι corsair - golden αλλα δε μπορω να τις βρω. Οι πλατινουμ που ειναι οι πιο ωραιες στο σκρουτζ εχουν τρελη τιμη, νομιζω δεν αξιζει να σκασω τοσα λεφτα.

Από απλή περιέργεια, τρέχεις καμια εφαρμογή ram-drive ή κάτι τέτοιο; Κάνεις κανα επαγγελματικό (βλ. υλικό για τηλεοπτικό σταθμό κλπ.) photo/video editing;

Δημοσ.

Από απλή περιέργεια, τρέχεις καμια εφαρμογή ram-drive ή κάτι τέτοιο; Κάνεις κανα επαγγελματικό (βλ. υλικό για τηλεοπτικό σταθμό κλπ.) photo/video editing;

Ακριβως αυτο κανω (οχι για τηλεοπτικο σταθμο :P). Επισης τρεχω καποια σκριπτακια για ενα MMO παιχνιδι, προσπαθοντας να κανω exploit τις αδυναμιας του game guard (anti cheat).

Τα 16γιγα απλα δεν φτανουν αυτη τη στιγμη γιατι εχω αρκετα project.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο κανω (οχι για τηλεοπτικο σταθμο :P). Επισης τρεχω καποια σκριπτακια για ενα MMO παιχνιδι, προσπαθοντας να κανω exploit τις αδυναμιας του game guard (anti cheat).

Τα 16γιγα απλα δεν φτανουν αυτη τη στιγμη γιατι εχω αρκετα project.

Μάλιστα...

Καλά, και εγώ δε μπορώ να πω ότι συμβιβάζομαι με σπαρτιάτικες απαιτήσεις σε ότι αφορά το rig μου - άμα δεν περισσέψει, δε φτάνει, άλλωστε ;) Αλλά, ναι...τα 32GB R.A.M., μου φαίνονται, ακόμη, αστρονομικό ποσό.

Μακάρι να σε βγάλει ασπροπρόσωπο το upgrade :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα...

Καλά, και εγώ δε μπορώ να πω ότι συμβιβάζομαι με σπαρτιάτικες απαιτήσεις σε ότι αφορά το rig μου - άμα δεν περισσέψει, δε φτάνει, άλλωστε ;) Αλλά, ναι...τα 32GB R.A.M., μου φαίνονται, ακόμη, αστρονομικό ποσό.

Μακάρι να σε βγάλει ασπροπρόσωπο το upgrade :-)

Ευχαριστω, ειμαι στο ψαξιμο λοιπον. Θα δω και εξωτερικο, αν υπαρχει κατι θα το παρω απο εκει. Εκτως απο το να κανω τη δουλεια μου, θελω να ειναι και ωραιο το κουτι, σιγα σιγα το φτιαχνω στα μετρα μου. Και εγω στο μηχανημα στο σπιτι 8γιγα εχω, δεν χρειαζομαι παραπανω.

Δημοσ.

Aν θες την γνώμη μου πάρε κάτι να κάνεις την δουλειά σου για την ώρα και περίμενε γιατί θα βγούν νέα μοντέλα σύντομα με πιο μεγάλους χρονισμούς στην Ελληνική αγορά.......

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...