georgesteiros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 γενικα το moto 360 προοριζόταν για αμερικανικη αγορα ή μονο η δικη σου συσκευη? Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα με Motorola, eshop και συνήγορο του καταναλωτή κατέληξα να κάνω καταγγελία για άρνηση της υποχρεωτικής 2ετους εγγύησης. Όπως επίσης να ενημερώσω ότι όλο το θέμα γίνεται επειδή η συγκεκριμένη συσκευή προοριζόταν για την Αμερικανική αγορά.
jimdt7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το συγκεκριμένο 360 που μου πούλησε το eshop προοριζόταν για την Αμερικανική αγορά.
george_gpu Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 θα σου ελεγα να μιλησεις με cellcom.gr εχοντας και την αποδειξη
jimdt7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μίλησα και μαζί τους αλλά μου είπαν ότι εφόσον η συσκευή προοριζόταν για Αμερική δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Στην Αμερική το Moto360 έχει έναν χρόνο εγγύηση.
shamrock1404 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έχει κανένας θέμα με τη φόρτιση;Εμένα μου κάνει κάτι περίεργα.. Σταματάει να φορτίζει και πρέπει να το βγάλω και να το ξανατοποθετησω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα