Swimmer21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εφαρμογή Phone και Messenger της GoogleΗ εφαρμογη Messenger μεσα οποτε και να το αγορασω εγω το wear messenger δεν θα εχω ελληνικο πληκτρολογιο αν δεν εχω rooted κινητο? Μπορεις να κανεις τα παντα με ελληνικο πληκτρολογιο με το Wear Messenger, να γραφεις SMS κλπ, αλλά πρεπει να εχεις rooted κινητο για να χρησιμοποιησεις ολες του τις δυνατοτητες οπως το να απαντας με πληκτρολογιο και οχι μονο με φωνη στο Facebook Messenger κ.α Εδω ο οδηγος (για rooted κινητα με Android μέχρι 4.4.4): http://www.androidcoliseum.com/2015/02/how-to-reply-to-hangouts-messages-on.htmlΟυσιαστικα εγκαθιστάς μαζι με το Wear Messenger και το Xposed Framework και μεσα απο τις ρυθμισεις του ενεργοποιεις τις extra δυνατοτητες του Wear Messenger για να απαντας με πληκτρολογιο και σε αλλες εφαρμογες οπως πχ Facebook, email.. (οχι σε ολες ακομα, οπως πχ Viber) Επισης το Wear Messenger δεν υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο του αλλα μπορεις να το φτιαξεις μονος σου! Πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης στο κινητο και πατας την επιλογη "Keyboard rows". Εκει θα δεις τους χαρακτηρες του πληκτρολογιου σε γραμμες πχ QWERTYUIOP..., θα τα σβησεις και θα γραψεις τους αντιστοιχους ελληνικους ;ςΕΡΤΥΘΙΟΠ. Ετσι θα μπορεις να γραφεις ελληνικα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από Swimmer21 1
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του moto 360 2nd gen 46mm... Μου αρέσει το ασημί με το καφέ δερμάτινο, αλλά θα ήθελα και ένα δεύτερο λουράκι σε πιο σπορ, σαν τα TYLT (μόνο από Αμερική και πάνε στα 40 ευρώ)... Έχει βρει κανείς κάποιο online shop εκτός από ebay που μπορώ να δω για διάφορα λουράκια από Ευρώπη...? Επίσης τα λουράκια των 22mm για τα συμβατικά ρολόγια (που ταιριάζουν και στο 360) έρχονται σκέτα ή με το μηχανισμό σύνδεσης? Αν πάρω δηλαδή κάποιο λουράκι που προορίζεται για απλό ρολόι θα μπορώ να το βάζω/βγάζω ή θα πρέπει να βρω και το μεταλλικό κομμάτι που κάνει τη σύνδεση...? Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από alex-gate-7-1925
iCyd Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 παιδια λουρακια για το ρολοι εχει παρει κανεις εξτρα? εχετε να προτεινετε τιποτα?
georgesteiros Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εχω παρει αυτο. παρα πολυ καλο και ποιοτικο. και δεν ειναι σαν κατι αλλα που κινδυνευει να σπασει το πλαστικο του ρολογιου απο πισω εξαιτίας του. παιδια λουρακια για το ρολοι εχει παρει κανεις εξτρα? εχετε να προτεινετε τιποτα?
iCyd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε σημερα εμενα ενα ρολοι μαυρο μπρασελε και πηγα να το βαλω στο χερι μου και ηταν τερμα σφιχτο,με το ζορι κουμπωνο δηλαδη. Τοσο στενα ειναι γενικα? Εχετε καμια ιδια τι μπορω να κανω? Δεν θελω να αλλαξω λουρακι. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από iCyd
georgesteiros Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μου ηρθε σημερα εμενα ενα ρολοι μαυρο μπρασελε και πηγα να το βαλω στο χερι μου και ηταν τερμα σφιχτο,με το ζορι κουμπωνο δηλαδη. Τοσο στενα ειναι γενικα? Εχετε καμια ιδια τι μπορω να κανω? Δεν θελω να αλλαξω λουρακι. Κοίτα αν το ρολόι με το μπρασελε το πήρες μεταχειρισμενο, πιθανότατα ο προηγούμενος είχε βγάλει κάποια κοματια από το μπρασελε για να κάνει το ρολόι στο χέρι του και ξέχασε να στα βάλει μέσα μετά. Δεν ξέρω αν μπορείς να του τα ζητήσεις να στα δώσει αν γίνεται η αν μένει μακρυά απο εσένα. Διαφορετικά τα μπρασελε έχουν κάτι τρύπουλες εκεί που κουμπώνουν στις οποίες μπορείς να μετακουνησεις το λουράκι. Μπορεί βέβαια να το έχει κάνει ήδη αυτός. (Δεν ξέρω αν βοηθησα)
iCyd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Κοίτα αν το ρολόι με το μπρασελε το πήρες μεταχειρισμενο, πιθανότατα ο προηγούμενος είχε βγάλει κάποια κοματια από το μπρασελε για να κάνει το ρολόι στο χέρι του και ξέχασε να στα βάλει μέσα μετά. Δεν ξέρω αν μπορείς να του τα ζητήσεις να στα δώσει αν γίνεται η αν μένει μακρυά απο εσένα. Διαφορετικά τα μπρασελε έχουν κάτι τρύπουλες εκεί που κουμπώνουν στις οποίες μπορείς να μετακουνησεις το λουράκι. Μπορεί βέβαια να το έχει κάνει ήδη αυτός. (Δεν ξέρω αν βοηθησα) Nαι γνωρισω για τα κομματια,ρωτησα και το παλικαρι που το πηρα αλλα μου λεει το ρολοι δεν ειχε φορεθει ουτε μια φορα (αυτο ισχυει) και δεν εχει επιπλεον κομματια.
jimdt7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Παιδιά εμένα το δικό μου (1st gen) άρχισε να ραγίζει στο πίσω μέρος και σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα? Εντυπώσεις από το Eλληνικό service?
georgesteiros Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πήγαινε το με την απόδειξη του στο κατάστημα που το πήρες τώρα που έχει εγγύηση ακόμα. Έχω ακούσει πως η Motorola τα αλλάζει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Παιδιά εμένα το δικό μου (1st gen) άρχισε να ραγίζει στο πίσω μέρος και σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα? Εντυπώσεις από το Eλληνικό service?
georgesteiros Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εγω ειχα διαβασει οτι το αλλαζουν αλλα οπως και να εχει πρεπει να το παει οσο ειναι στην εγγυηση.
jimdt7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πήρα χθες τηλέφωνο στο πολυαγαπημένο eshop.gr και μου είπαν ότι το ρολόι έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση άρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές εντός Ε.Ε. δύο χρόνια minimum εγγύηση δεν έχουν? Μάλλον θα απευθυνθώ απευθείας στην Motorola.
Swimmer21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μπορει να εχουν και δικιο, αλλα στη περιπτωση της συγκεκριμενης "βλαβης" η Motorola το επισκευαζει χωρις 2η κουβεντα γιατι ειναι επιβεβαιωμενο ελάττωμα το ραγισμα στο πισω μερος.. Στο εξωτερικο μαλιστα δινουν και καινουριο λουρακι μαζι με την επισκευη.. Πες μας τι θα γινει γιατι εχει ενδιαφερον να μαθουμε τι γινεται και στην Ελλαδα
georgesteiros Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κοίταξα την εγγύηση στα χαρτιά και όντος λέει 1 χρόνο. Αλλά όπως και να εχει η ΕΕ υποχρεώνει για 2. Πάρε Motorola και πες μας
jimdt7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα με Motorola, eshop και συνήγορο του καταναλωτή κατέληξα να κάνω καταγγελία για άρνηση της υποχρεωτικής 2ετους εγγύησης. Όπως επίσης να ενημερώσω ότι όλο το θέμα γίνεται επειδή η συγκεκριμένη συσκευή προοριζόταν για την Αμερικανική αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα