sofia_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δεν μου ανοιγε ο υπολογιστης και χρησιμοποιησα το recovery .....και ενω ξεκινησα κανονικα την διαδιακασια για επανεγκατασταση του os x μου εβγαλε σαν διαρκεια 3 ωρες μολις τελειωσαν αυτες μου ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ αλλες τοσες ωρες για την ολοκληρωση .........ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και δεν σταματαει;;;; η μηπως ετσι ειναι;;; μπορειτε να με βοηθησετε;;; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Time Machine backup έχεις ;. Αν ναι τρέξε από το recovery την ρουτίνα "Restore from Time Machine backup" από ένα backup πριν προκύψει το θέμα και θα είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Time Machine backup έχεις ;. Αν ναι τρέξε από το recovery την ρουτίνα "Restore from Time Machine backup" από ένα backup πριν προκύψει το θέμα και θα είσαι μια χαρά. Δυστυχως οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Όταν λες δεν άνοιγε, τι συμπτώματα παρουσίαζε ;. Προηγούμενα δηλαδή εμφανίζονταν για παράδειγμα το πολύχρωμο beach ball ;. Και βασικά, ποιο μηχάνημα έχεις;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Όταν λες δεν άνοιγε, τι συμπτώματα παρουσίαζε ;. Προηγούμενα δηλαδή εμφανίζονταν για παράδειγμα το πολύχρωμο beach ball ;. Και βασικά, ποιο μηχάνημα έχεις;. ειχε μια μικρη πτωση (μη φανταστεις κατι τραγικο) εκλεισε απο μονο του και οταν το ανοιξα μ εβγαλε στο factory settings οπου time machine backup δε ειχα οποτε πηγα κατευθειαν για recovery ....reinstall κτλ....ενω ολα ξεκινουσαν μια χαρα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης και ενω εβγαζε πχ 2 ωρες και κατι ..μολις εφτανε πχ στα 40 λεπτα....αντε παλι στις 2 ωρες ....και αυτο γινοταν συνεχεια...οποτε δεν ολοκληρωθηκε ποτε η εγκατασταση για να συνεχισω...εχω το Α 1278 macbook pro!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για τρέξε ένα reset του SMC και βλέπουμε. • Κλείσε το μηχάνημα. • Συνδέεις το MagSafe στο Mac και στο ρεύμα. • Στο αριστερό μέρος του πληκτρολογίου πατάς ταυτόχρονα τα πλήκτρα Shift-ctrl-alt και το power button για 5″. • Αφήνεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πατάς το power button για να ανοίξει το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για τρέξε ένα reset του SMC και βλέπουμε. • Κλείσε το μηχάνημα. • Συνδέεις το MagSafe στο Mac και στο ρεύμα. • Στο αριστερό μέρος του πληκτρολογίου πατάς ταυτόχρονα τα πλήκτρα Shift-ctrl-alt και το power button για 5″. • Αφήνεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πατάς το power button για να ανοίξει το μηχάνημα. κι αυτο το εκανα...με το ιδιο αποτελεσμα ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Φαίνεται να έχει θέμα ο δίσκος. Για προχώρησε λοιπόν στις πιο κάτω ενέργειες. Startup το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R για boot στο Internet Recovery. Στη menu bar του πήγαινε Utilities > Terminal, πληκτρολόγησε την εντολή και Enter, diskutil verifyvolume / που θα επιβεβαιώσει τον δίσκο. Αν βγάλει κάποιο σφάλμα προσπάθησε να τον επισκευάσεις μέσω του Disk Utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Φαίνεται να έχει θέμα ο δίσκος. Για προχώρησε λοιπόν στις πιο κάτω ενέργειες. Startup το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R για boot στο Internet Recovery. Στη menu bar του πήγαινε Utilities > Terminal, πληκτρολόγησε την εντολή και Enter, diskutil verifyvolume / που θα επιβεβαιώσει τον δίσκο. Αν βγάλει κάποιο σφάλμα προσπάθησε να τον επισκευάσεις μέσω του Disk Utility. το πηγα για service...δεν προλαβα να κανω το παραπανω...ηδη μου φαγε δυο μερες!!!! ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Να είσαι καλά, ελπίζω σε "ανώδυνη" έκβαση. Αν θέλεις, μου λες ποιο ήταν τελικά το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Να είσαι καλά, ελπίζω σε "ανώδυνη" έκβαση. Αν θέλεις, μου λες ποιο ήταν τελικά το θέμα. οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα