mp44christos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 να ρωτήσω κάτι άκυρο μιας και είδα κάτι βιντεάκια με το μοτορόλα? με το λολλιποπ συνεχίζει να υπάρχει ακόμη το menu με τις εφαρμογές και τα σχετικά?το βρίσκω λίγο άχρηστο,στο huawei δεν υπήρχε menu. Τα recent apps λες? Αν ναι ναι υπαρχει... και στο huawei υπαρχει απλος δεν σου διχνει προεπισκόπηση.
elenit24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τα recent apps λες? Αν ναι ναι υπαρχει... και στο huawei υπαρχει απλος δεν σου διχνει προεπισκόπηση. όχι αυτό εννοώ να είναι όπως του iphone το menu που το ξεκλειδώνεις και μπαινεις στο μενου κατευθείαν (το οποίο υπάρχει και στα περισσότερα κινέζικα κινητά ) αν υπάρχει αυτό στο λολλιποπ!
mp44christos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 όχι αυτό εννοώ να είναι όπως του iphone το menu που το ξεκλειδώνεις και μπαινεις στο μενου κατευθείαν (το οποίο υπάρχει και στα περισσότερα κινέζικα κινητά ) αν υπάρχει αυτό στο λολλιποπ! δεν καταλαβαίνω... αυτο εννοείς? http://imgur.com/MUQfUCV
elenit24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς αλλα όχι η φωτογραφία δεν δείχνει καν αυτό που λέω
leo06 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ναι υπάρχει,δεν έχει να κάνει με την έκδοση android αλλά με τον launcher τις κάθε εταιρίας,φυσικά μπορείς να κατεβάσεις όποιων launcher θέλεις απο το play store πχ nova launcher
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 elenit24 μηπως εννοεις αυτο; http://cdn01.androidauthority.net/wp-content/uploads/2014/12/Note-4-Lollipop-App-Drawer.jpg
elenit24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 το iphone 5s αξίζει? γενικά τα έχω πολύ απαξιωμένα,γιατί κοστίζουν πολλά χωρίς λόγο.το θέμα είναι οτι είναι το μόνο κινητό στο κατάλληλο μέγεθος και τα σχετικά,είναι δυο χρονών κινητό,αξίζει η αγορα τώρα? η σε εναν χρονο θα τα φτύσει οπως τα android?
mp44christos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 το iphone 5s αξίζει? γενικά τα έχω πολύ απαξιωμένα,γιατί κοστίζουν πολλά χωρίς λόγο.το θέμα είναι οτι είναι το μόνο κινητό στο κατάλληλο μέγεθος και τα σχετικά,είναι δυο χρονών κινητό,αξίζει η αγορα τώρα? η σε εναν χρονο θα τα φτύσει οπως τα android? Εισε σίγουρος που πας να μπλεξεις? Δεν θα μπορεις να μεταφερεις φωτογραφίες μεσο bt, να αλαξεις ringtone, εχει τοσο bloatware που το μοντελο με 16γβ ειναι αχρηστο κοκ... μπορω να συνεχιζω για ωρες...
elenit24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δεν με ενδιαφέρουν τα ringtone κράτάω το κλασικό, ούτε οι φωτογραφίες δεν με ενδιαφέρουν ,η χρήση που θα κάνω στο κινητό που θέλω είναι καθαρά για τηλέφωνα μηνύματα μερικές εφαρμογές που δεν ξεπερνάνε τα 4 γιγα,gps(αρκετά χρήσιμο θα έλεγα ),σερφάρισμα.ο λόγος που το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε iphone είναι γιατί το βρίσκω πολύ βολικό και πρακτικό το touch id, οτί δεν έχει στο λογισμικό του επιπλέον μενού(αυτό που ανέφερα πριν ) και το βρίσκω μόνο σε κινέζικα κινητα.Την τέλεια ανάλυση οθόνης που ζητάω είναι για τον λόγο οτί είμαι πολύ ψείρα σε αυτά και έχω πάθος με την φωτογραφία και τα γραφικά.H μικρή οθόνη είναι γιατί είμαι γυναίκα και το χέρι μου είναι μικρό για κινητό με 5inch οθόνη καθώς θέλω να το χειρίζομαι με το ένα χέρι και όχι με τα δυο.και πολλές φόρες έχει χρειαστεί να βάλω το προηγούμενο μου κινητό σε κάποια θήκη κάπου και να μην χωράει!!!!γιαυτό άνοιξα θέμα για να δώσω ευκαιρία σε ενα android κινητό,αλλά βλέπω οτι δεν υπάρχει κινητό σε αυτά που θέλω.μόνο το sony z3c αλλά λέγεται ότι έχει θέμα με το ηχείο και το μικρόφωνο επειδή είναι αδιάβροχο. 1
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το μενου που περιγράφεις το βαζεις σε οποιο Android θελεις με εγκατάσταση μιας εφαρμογής.
Stogianz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πάντως ούτε εγώ είμαι fun της Samsung αλλά το Alpha θα το έπερνα σίγουρα! (μόνο αρνητικό η μικρή του μπαταρία κι ίσως η όχι FHD οθόνη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα