psychogamer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα cluster π.χ έναν βασικό υπολογιστή και 2-3 υπολογιστές που δε χρειάζομαι να τους ενώσω μαζί ώστε να μπορώ να επεξεργαστώ πιο γρήγορα π.χ για ένα animation σαν αυτό εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Render_farm απλά με δυο υπολογιστές Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2015 από Gi0 τιτλος διορθωθηκε
La_MoRt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το cluster για να γίνει χρειάζεται να είναι ακριβώς ίδια τα μηχανήματα σε όλα τους, από λειτουργικό μέχρι HW αλλιώς δε θα παίξει.
psychogamer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το cluster για να γίνει χρειάζεται να είναι ακριβώς ίδια τα μηχανήματα σε όλα τους, από λειτουργικό μέχρι HW αλλιώς δε θα παίξει. In most circumstances, all of the nodes use the same hardware[2] and the same operating system, although in some setups (i.e. using Open Source Cluster Application Resources (OSCAR)), different operating systems can be used on each computer, and/or different hardware.[3]
La_MoRt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν ίδια λειτουργικα και ίδιο HW. Εκτός και είναι σε advanced επίπεδο και παίξεις με Linux και διαφορετικά HW. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αν ξέρεις να το κάνεις, έχεις το χρόνο και το καταφέρεις θα ήθελα αν φυσικά θέλεις και εσύ να ενημερώσεις για τα αποτελέσματα σου δε το έχω δει ποτέ και θα ήθελα να δω τι αποτέλεσμα θα έχει. Όσες φορές το έχω δει εγώ είναι σε server και έχουν ίδιο λειτουργικό και HW. 1
psychogamer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν ίδια λειτουργικα και ίδιο HW. Εκτός και είναι σε advanced επίπεδο και παίξεις με Linux και διαφορετικά HW. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αν ξέρεις να το κάνεις, έχεις το χρόνο και το καταφέρεις θα ήθελα αν φυσικά θέλεις και εσύ να ενημερώσεις για τα αποτελέσματα σου δε το έχω δει ποτέ και θα ήθελα να δω τι αποτέλεσμα θα έχει. Όσες φορές το έχω δει εγώ είναι σε server και έχουν ίδιο λειτουργικό και HW. απλά δεν έχω τα ίδια hw θα προσπαθήσω να το κάνω κ αν καταφέρω κάτι θα ανεβάσω post εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα