Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος να μου δώσει λίγα φύλλα δάφνης να μασήσω παρακαλώ...

Πρόβλημα με τι? Σε τι? Τι μηχάνημα έχεις? Ποια χαρακτηριστικά? Τι άλλες λύσεις έχεις δοκιμάσει? Τι καλέ μου άνθρωπε?

• Like 2
Δημοσ.

εχω ενα προβλημα και θελω να με  βοηθησετε

από το δεξί ή από το αριστερό χέρι να μυρίσω τα νύχια μου ?  :-(

Σοβαρά τώρα ???

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα και θελω να με  βοηθησετε

Φίλε μου η λύση είναι πολύ απλή. Φυσικά και πρέπει να έχεις λίγες γνώσεις για να το καταφέρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  χρησιμοποιησα  το  ​ARX CONTROL του logiteck g910  όταν επαιζα ένα παιχνιδι  για να δω 

τις θερμοκρασίες  του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων  και εχω  καπια ερωτήματα

και θελω να μου  πειτε αν ειμε σε  φυσιολογικα πλαισια..

όταν  επαιζα το   far  cry  4  και κατι αλλα παιχνιδια   η  θερμοκρασια  του  4770κ   ειχε παει στους  67 με 70 βαθμούς  και η καρτα γραφικων μου η asus  gtx  780TI  στους   59 ,με   71 βαθμους

τωρα εινε καλο;;;  εχω κανει overclocking τον  επέξεργαστη μου αλλα θελω να μου πειτε εινα καλες θερμοκρασίες όταν ειμε  σε παιχνιδι;;;;

περα από αυτό    στους  8 πυρηνες ο ενας πυρήνας πηγαινε  στο  50  μεχρι  90%     το  80 με  90 τι σημενει.;;;;;

ενω  οι αλλοι πυρηνες κυμενοντουσαν απο  10 %  εος και  23 %

το gpu usage  ειχε παει στο   60 με 70%

και το gpu memory στο  40%

Τωρα  εγω χρησιμοπιουσα το κινητο μου  όταν  ειμουνα στο ARX CONTROL του logiteck g910

μηπως  μετραγε και την  χρηση και την επεξεργασια του κινητου μου εκεινη την στηγμη;;;

επισης θελω να ρωτησω κατι όταν θελουμε να  δουμε ποσο  vram    χρησιμοποιει το κάθε παιχνιδι την ωρα  που παιζουμε  κοιταμε

το  gpu usage   η     και το gpu memory;;;

Επεξ/σία από nivek
Δημοσ.

Και εγώ έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με άσχετους τίτλους ενοτήτων και πόσο μάλλον άσχετες πρώτες συμμετοχές.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...