Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο τον τεχνολογικο κοσμο.

Εδω και 1.5 μηνα τωρα εχω βαλει τα Windows 10 στο λαπιτοπι μου...

Μεχρι τωρα δουλευα παντα Win7 σε ολα τα Pc μου και ποτε δεν ειχα δουλεψει Win8/8.1.

Εκ πρωτης οψεως φανηκαν οντως ελαφρια και 'ανετα' οπως ειχα ακουσει και τα ειχαν παρουσιασει.

Τις τελευταιες μερες ομως διαπιστωνω καποια bugs, δεν ξερω αν ειναι τα 'standar' ή διαφέρου απο pc σε pc.

1. Στο HP εχει συγκεκριμενο σημειο στο touchpad που κανεις διπλο κλικ και κλειδωνει. Αυτο προγραμματιζεται με το Synaptic Touchpad. Το θεμα εχει ως εξης : Οταν ξεκιναω το pc δεν μου λειτουργει το double click - κλειδωμα , οποτε καθε φορα παω μεσα απο τις ρυθμισεις του ποντικιου και τρεχω το προγραμματακι. Του βαζω την επιλογη να δειχνει το εικονιδιο κατω δεξια στην ωρα. Του ρυθμιζω να κλειδωνει και το Pad. ΑΛΛΑ , μετα απο καθε restart δεν εμφανιζει το εικονιδιο και δεν λειτουργει το double click.

2. Δεν μου κανει autorun οτι εξωτερικο μεσο συνδεσω στις θυρες usb.

3. Ανοιγω το παραθυρο ρυθμισεων πχ του ποντικιου και μολις ανοιξω το παραθυρο της Synaptic αντι για πρωτευον (πανω πανω) μου το ανοιγει πισω πισω...

4. Ξαφνικα χτες μου ΜΕΓΕΘΥΝΕ τα 3-4 εικονιδια που εχει στην Εναρξη των Win μαζι με το ονομα του PC.

5. Εχω βαλει 5-6 φωτος για wallpaper με εναλλαγη - παρουσιαση , και εκει που στην αρχη μου αλλαζε το χρωμα της μπαρας εργασιων και των εικονιδιων στο μενου Εναρξη αναλογα την φωτο ... εδω και καποιες μερες δεν μου το κανει πια ... η μου αλλαζει χρωμα στα εικονιδια ΟΠΟΤΕ του την βαρεσει...

• Super Moderators
Δημοσ.

2. Είναι ενεργοποιημένο?

4. Αυτό παίζει να το έκανες καταλάθος εσύ με το trackpad + left click...

Δημοσ.

2. Όταν κουμπώνεις για πρώτη φορά εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο σου εμφανίζει μήνυμα και σε ρωτάει τι θέλεις να κάνεις με αυτό.Μήπως επέλεξες να μην κάνει τίποτα;

Δημοσ.

2. Είναι ενεργοποιημένο?

4. Αυτό παίζει να το έκανες καταλάθος εσύ με το trackpad + left click...

2. Πως το ενεργοποιω? (χαζη ερωτηση ε? :P )

4. Εννοεις μαλλον το trackpad + left swift? Δεν εννοω τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας... αλλα οταν ανοιγεις το pc και η πρωτη οθονη που σου δειχνει και σου ζηταει να βαλεις κωδικο για να μπεις στα Win.

Εκει κατω δεξια εχει 3 εικονιδια ... αυτα μαζι με το ονομα του PC πανω απο το κενο για τον κωδικο τα εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν πειραξα κατι...

2. Όταν κουμπώνεις για πρώτη φορά εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο σου εμφανίζει μήνυμα και σε ρωτάει τι θέλεις να κάνεις με αυτό.Μήπως επέλεξες να μην κάνει τίποτα;

Θα μπορουσε.... αλλα δεν το εχω κανει ποτε ξανα στα τοσα χρονια που δουλευω ποσα PC. Τωρα ξαφνικα?

Μηπως το επελεξε τα  Win10?

• Super Moderators
Δημοσ.

Control Panel, Auto Play :)

Μάλλον πρέπει να σου έβαλε από μόνο του διαφορετικό scaling, checkαρε την αναλύση σου και πόσο % scaling έχει με right-click και Display Settings

Δημοσ.

Control Panel, Auto Play :)

Μάλλον πρέπει να σου έβαλε από μόνο του διαφορετικό scaling, checkαρε την αναλύση σου και πόσο % scaling έχει με right-click και Display Settings

Μπηκα στο Auto play , και ειδα προς εκπληξην μου :P :P οτι το εχει τικαρισμενο-ενεργοποιημενο ... ΑΛΛΑ δεν εμφανιζει τιποτα σε στικακια η σε σκληρους δισκους.

Μα μονο τα συγκεκριμενα εικονιδια μου αλλαξε... στην πρωτη οθονη πριν κανουμε LogIn στα Wn. Ολα τα αλλα τα εχει κανονικα.

Αναλυση 1366x768 που το εχει σαν προτεινομενο και scaling 100%.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάνω πάνω λέει Removable Drive...

Τα εικονίδια τα συγκρίνεις με win7/win8.1 ή σου ήταν διαφορετικά/πιο μικρά στην αρχή και στα win10?

Δημοσ.

Πάνω πάνω λέει Removable Drive...

Τα εικονίδια τα συγκρίνεις με win7/win8.1 ή σου ήταν διαφορετικά/πιο μικρά στην αρχή και στα win10?

Ναι ειχες δικιο... εκει ηταν. Απλα ηταν 'χωρις ενεργεια'

Οχι δεν το συγκρινω με τα 8/8,1 .... με τα 10 οπως ηταν πριν μερικες μερες.

Δημοσ.

Και κατι που παρατηρησα σημερα : αλλαζει μονο του τους δεικτες του ποντικιου.

Του βαζω να εχει την επιλογη των Win10 και απο μονο του καθε τοσο που βαζει 'χωρις επιλογη' .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...