Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Καταρχήν να χαιρετήσω την ενότητα αυτή του forum, μιας και απευθύνομαι σε αυτήν για πρώτη φορά (όχι ότι είμαι καλός programmer ). Λοιπόν, το μόνο που χρειάζομαι είναι να δημιουργήσω ένα πολύ βασικό T2S. Ενώ λοιπόν στο Control Panel των Windows -> speech φαίνεται πως η δυνατότητα T2S δουλεύει κανονικά στον υπολογιστή μου (WinXP+SP1), όταν προσπαθώ να την χρησιμοποιήσω μέσω της VB6, πάιρνω... u know. Δοκίμασα με referenced το Microsoft Direct Text-to-speech, και τις εντολές: Directss1.Speak "Hello" Directss1.Speak txtT2S.text Και στις δύο περιπτώσεις δεν ακούω το παραμικρό. Γνωρίζετε κάτι ιδιαίτερο στο οποίο μπορεί να οφείλεται αυτό? Δεν είναι προγραμματιστικό λάθος δικό μου (του %^$%, 1,5 χρόνο δουλεύω τώρα VB), ούτε κάποια παράλειψη στα references κτλ. Κάτι άλλο πρέπει να παίζεται αλλά δεν παέι το μυαλό μου. Ευχαριστώ...
drm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Εργασιούλα στην σχολή? :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Όχι ρε μ@λ@κ@ drm, τέλειωσα πια με τις εργασιούλες! (ηρεμήστε οι άλλοι - γνωριζόμαστε με το παιδι και έχω το ελεύθερο ). Αλλά αν δεν βρω γιατί δεν δουλεύει το T2S, δεν προχωράει η Πτυχιακή μου! ΟΚ now?
drm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Τι ακριβώς λάθος σου βγάζει, ή απλα δεν ακούγετε ?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Χρησιμοποιώντας τις εντολές που γράφω παραπάνω, ο κώδικας εκτελείται κανονικά (με steps F8 φαίνεται πως ο compiler εκτελεί την εντολή) αλλά από το ηχείο δεν ακούγεται τίποτα. Κανένα λάθος. Χτές το βράδυ, χρησιμοποιώντας το Voice1.speak που φορτώνεται μέσω του Speech SDK 5.1 επιτέλους κατάφερα να χρησιμοποιήσω T2S αλλά η απορία παραμένει και κάποια πιθανή εξήγηση είναι άκρως καλοδεχούμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.