Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτούμε σοβαρά να μεταπηδησω απο iPhone se samsung ,ένας προβληματισμός μου ειναι η μεταφορά τηλεφώνων,εμαιλ,φωτογραφίες κτλ το Icloud που εχω φαντάζομαι πως ειναι άχρηστος ,ποιος τρόπος υπάρχει ?Επισης μια απορια ακόμα ειναι ,αν έχεις ταμπλετ και τηλ της samsung και κανεις καταχώρηση μια φωτό η τηλ ενημερώνεται αυτόματα και η άλλη συσκευή ?

Δημοσ.

οχ αμαν...αυτά τα εύχρηστα iphone....σώσε οτι μπορείς να σώσεις σε κάνα λογαριασμό dropbox η στον υπολογιστή ότι σε αφήνει...συγχρόνισε τις επαφές σου με κάνα mail yahoo από εκεί το κάνεις vcf η ότι άλλο θες  ή  απλά το συγχρονίζεις με το samsung.αν και υπήρχε ένα πρόγραμμα πριν χρόνια που τις αποθήκευε σε exel αλλά δεν θυμαμαι αν ήταν στο store ή από cydia το κατέβαζα

για email δεν ξέρω τι παίζει, καλα  επαφές συγχρονίζεις...τώρα για τα email καθαυτά...δεν ξέρω

αν βάλεις drop box συγχρονίζεται αρκεί να ενεργοποιήσεις το κάμερα upload(πρόσεχε να το κάνει μόνο με το wifi) η από picasa

Δημοσ.

Σκεφτούμε σοβαρά να μεταπηδησω απο iPhone se samsung ,ένας προβληματισμός μου ειναι η μεταφορά τηλεφώνων,εμαιλ,φωτογραφίες κτλ το Icloud που εχω φαντάζομαι πως ειναι άχρηστος ,ποιος τρόπος υπάρχει ?Επισης μια απορια ακόμα ειναι ,αν έχεις ταμπλετ και τηλ της samsung και κανεις καταχώρηση μια φωτό η τηλ ενημερώνεται αυτόματα και η άλλη συσκευή ?

Καλημερα.

Δες αυτο: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/135276-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-iphone-%CF%83%CF%84%CE%BF/

Υ.Γ: Δεν θα το βρει στο Play store αλλα στο Aptoide που κοιταξα το εχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...