poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 θα τα καταφερει απλα πρεπει να το σεταρε στο δικο του ρουτερ.technicolor εχει στην αλλη πλευρα αν θυμαμαι καλα οτι ειπε εκτος αν εννοει το δικο του που το noip παιζει για πλακα και εγγυημενα.απλα τυπικα ας ριξει και το τελευταιο firmware απο την σελιδα της forthnet.
Daemonos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ναί, θα το ρίξω και το firmware γιατί το router by default είναι κατα προσωπική άποψη για πέταμα.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ειναι ενα απλο καλο ρουτερ value for money με συγκεκριμενα specs.δεν ξερω τι περιμενεις απο αυτο να κανει.ενα μεγαλο συν ειναι η μεγαλη του σταθεροτητα σε χαλια γραμμες.ισως το πιο μεγαλο συν που εχει.επισης γινεται ευκολα customized για isp λογω του μεγαλου cli που εχει.
Daemonos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Έχω το DGN2200 και για αυτό μου φαίνεται έτσι ίσως
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εχει gigabit ethernet to netgear (δεν εχει )οπως και εξωτερικες κεραιες.ειναι πολυ μια χαρα το netgear και ειναι και αρκετα πιο ακριβο απο ενα technicolor.καλη αγορα ειναι.value for money.και εχεις και πιο ευκολο interface.
infin1tyGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το 2200 δεν έχει Gigabit Ethernet ούτε εξωτερικές κεραίες (το v4)
Daemonos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το 2200 δεν έχει Gigabit Ethernet ούτε εξωτερικές κεραίες (το v4) Είχα πάρει την 1η έκδοση με εξωτερικές! Τελικά έκανα όπως είπατε, Έδωσα ξεχωριστό host στο noip.com το οποίο το έβαλα ΜΟΝΟ στο ρούτερ και το απενεργοποίησα απο τις κάμερες. δουλεύει μια χαρά! Ερώτηση: Το προγραμματάκι του noip για τα hosts τρέχει στον υπολογιστή στο σπίτι οπου είναι και οι κάμερες, αν κλείσει ο υπολογιστής θα έχω πρόβλημα η θα συνεχίσω να τις βλέπω ακόμα και αν αλλάξει η εξωτερική ip (σε περίπτωση πτώσης ρεύματος - restart)?
jkoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το πρόγραμμα στον υπολογιστή ενημερώνει αυτόματα μόνο για τις αλλαγές διευθύνσεων της σύνδεσης στην οποία δουλεύει. Αν κλείσει ο υπολογιστής, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γίνεται ενημέρωση της (για οποιονδήποτε λόγο) αλλαγής διεύθυνσης και τότε δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στις κάμερες αυτού. Βάλε και σε κείνο το δίκτυο να τρέχει η ενημέρωση του noip.com, είτε από τον router είτε από κάποια κάμερα, ώστε να υπάρχει συνεχώς ενημέρωση.
Daemonos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το πρόγραμμα στον υπολογιστή ενημερώνει αυτόματα μόνο για τις αλλαγές διευθύνσεων της σύνδεσης στην οποία δουλεύει. Αν κλείσει ο υπολογιστής, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γίνεται ενημέρωση της (για οποιονδήποτε λόγο) αλλαγής διεύθυνσης και τότε δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στις κάμερες αυτού. Βάλε και σε κείνο το δίκτυο να τρέχει η ενημέρωση του noip.com, είτε από τον router είτε από κάποια κάμερα, ώστε να υπάρχει συνεχώς ενημέρωση. Στο Ρούτερ έχω ρυθμίσει να παίρνει ddns απο το noip.
jkoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν κατάλαβα σωστά, στο δικό σου σπίτι έχεις ρυθμίσει την υπηρεσία στον router, ενώ στο άλλο σπίτι (άλλη σύνδεση) τρέχει στον υπολογιστή. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για 2 διαφορετικές συνδέσεις, με διαφορετικές εξωτερικές διευθύνσεις και θα πρέπει να ενημερώνονται ξεχωριστά. Αν λοιπόν στη μία η ενημέρωση γίνεται μόνο από τον υπολογιστή, είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν αυτός είναι κλειστός να μην υπάρχει ενημέρωση τυχόν αλλαγής διεύθυνσης.
Daemonos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν κατάλαβα σωστά, στο δικό σου σπίτι έχεις ρυθμίσει την υπηρεσία στον router, ενώ στο άλλο σπίτι (άλλη σύνδεση) τρέχει στον υπολογιστή. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για 2 διαφορετικές συνδέσεις, με διαφορετικές εξωτερικές διευθύνσεις και θα πρέπει να ενημερώνονται ξεχωριστά. Αν λοιπόν στη μία η ενημέρωση γίνεται μόνο από τον υπολογιστή, είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν αυτός είναι κλειστός να μην υπάρχει ενημέρωση τυχόν αλλαγής διεύθυνσης. Μπερδεύτηκες και φέρω και εγώ ευθύνη. αυτή τη στιγμή ως έχει η κατάσταση: στο δικό μου σπίτι συνδέομαι χωρίς noip, αλλα μέσω wan. στο άλλο σπίτι πέρασα το noip στο ddns του ρούτερ (μόνο, όχι στις κάμερες) και τρέχει και το πρόγραμμα εκεί και βλέπω τις κάμερες μέσω αυτού (username.ddns.net:port) Μέχρι στιγμής δουλεύουν ομαλά. Το ερώτημά μου ήταν για το 2ο σπίτι. Σε περίπτωση που κλείσει ο υπολογιστής θα συνεχίσω να έχω πρόσβαση η θα χαθεί? Επισημαίνω οτι έχω δώσει ddns στο ρούτερ και όχι στις κάμερες, οι οποίες όμως είναι στο δίκτυο (ασύρματα) κανονικά. Πιο συγκεκριμένα το προγραμματάκι είναι αυτό http://www.noip.com/download?page=win Για το κινητό χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcreations.WebCamViewerPaid&hl=el
jkoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αφού στο 2ο σπίτι έχεις ρυθμίσει την υπηρεσία ενημέρωσης να τρέχει στον router, είναι αδιάφορο αν τρέχεις παράλληλα το πρόγραμμα και σε υπολογιστή (του εκεί δικτύου) και στην πραγματικότητα είναι περιττός πλεονασμός. Πρόσβαση στις κάμερες θα έχεις κανονικά όχι όμως και στον υπολογιστή (π.χ. Teamviewer) αν είναι κλειστός. 1
ice25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 έχεις βάλει και "server" για τις κάμερες?αν οι ρυθμίσεις είναι οκ τότε μόνο στο ρουτερ χρειάζεσαι no-ip 1
Daemonos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 όχι δεν έχω σέρβερ, μόνο στο ρούτερ. ip cameras είναι
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το 2200 δεν έχει Gigabit Ethernet ούτε εξωτερικές κεραίες (το v4) πραγματι gigabit δεν εχει το μπερδεψα αλλα μερικα version εχουν εξωτερικες κεραιες.πιο παλια version εχουν αρκει να βρεις να τα πουλανε.ειναι το ιδιο πως με το tp link 8970. το ενα version 3 κεραιες το αλλο μετα με 2. https://www.google.gr/search?q=tp+link+8970&biw=1024&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIzOTruejlxwIVg9caCh26SgFA το ιδιο και για το 2200 σε εκδοση με εσωτερικες κεραιες αλλα και με εξωτερικες https://www.google.gr/search?q=tp+link+8970&biw=1024&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIzOTruejlxwIVg9caCh26SgFA#tbm=isch&q=netgear+dgn2200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα