poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναί το έκανα, έχω συμπληρώσει τα παρακάτω πεδία απλα το noip μπορεις να το σεταρεις και μεσα στο ρουτερ για καλυτερα.επισης καλο ειναι πρωτα να δοκιμαζεις χωρις Noip και μετα με αυτο ωστε να πηγαινει βημα βημα. και στην καμερα σωστα dns και gateway.gateway Ip ρουτερ και dns 194.219.227.2 Και 193.92.150.3 που ειναι της forthnet. εναλλακτικα την ip του ρουτερ σαν dns ειτε google dns αλλα καλυτερα καρφωτα της forthnet ωραία πάνε εδώ http://whatismyipaddress.com/δες την εξωτερική σου ip και μετά προσπάθησε να συνδεθείς με αυτή...αν δουλέψει το portforward είναι οκ. το no-ip αργεί να κάνει ανανέωση τους name servers δεν θα δουλέψει άμεσος!!! θέλει από 15' μέχρι και 30' όποτε υπομονή αν το βαλει στο ρουτερ τοτε θα γινεται αρκετα γρηγορα η αλλαγη.αλλα και σε καμερα που το δοκιμασα γενικα δεν ειχα πολυ μεγαλο delay.εξαρτατε και καθε ποτε η συσκευη ζηταει για ανανεωση.απλα αμα για καποιο λογο στην free εκδοση κανεις πολλες ανανεωσεις εχεις θεματακι μετα.οπως και το αναποδο.αμα δεν ζητησει ανανεωση πχ το ρουτερ για 30 ημερες στις 25 σου ερχεται warning οτι θα σβηστει και θελει manual update.το εχω πετυχει μερικες φορες επειδη κλεινω 30+ ημερες online χωρις αλλαγη Ip οποτε το technicolor δεν ζηταει ανανεωση.οποτε για αυτο ειπα καλο ειναι να μπει στο ρουτερ αφου το technicolor του οσο θυμαμαι εχει κανονικα noip.επισης δεν χρειαζεται μονο την wan ip του αλλα και το port για να μπεις στις καμερες αν δεν εχει βαλει την 80 port οποτε θελει :port για να μπει εκτος αν χρησιμοποιει το application που εκει μπορει να μην το ρωταει. και το βασικο μην συνδεθει μεσα απο το ιδιο το δικτυο εκτος αν βαλει proxy.δεν εχει Nat loopback οσο ξερω το technicolor 1
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 και στην καμερα σωστα dns και gateway.gateway Ip ρουτερ και dns 194.219.227.2 Και 193.92.150.3 που ειναι της forthnet. Στην κάμερα έβαλα τα στοιχεία του noip, νομίζω δεν μπορώ να βάλω καρφωτά της forthnet τα dns. To noip το έχω σετάρει ήδη μέσα στο ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 τα στοιχεια του Noip τα βαζεις μονο στο ρουτερ.τα dns της forthnet δεν τα βαζεις εκει που ειναι το Noip αλλα τα βαζεις στο basic network settings εκει που βαζεις και static ip (lan static) της καμερας.μην μπερδευεις το dyndns με το σκετο dns που ειναι για να κανει resolve η καμερα το pc σου το κινητο σου και δεν ξερω ποια αλλη συσκευη.επισης τα port forward ελπιζω να τα εκανες στην σωστη Ip
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναί, έκανα την σωστή συσκευη τα στοιχεια του Noip τα βαζεις μονο στο ρουτερ.τα dns της forthnet δεν τα βαζεις εκει που ειναι το Noip αλλα τα βαζεις στο basic network settings εκει που βαζεις και static ip (lan static) της καμερας.μην μπερδευεις το dyndns με το σκετο dns που ειναι για να κανει resolve η καμερα το pc σου το κινητο σου και δεν ξερω ποια αλλη συσκευη.επισης τα port forward ελπιζω να τα εκανες στην σωστη Ip Ναί έτσι το έχω κάνει! για αυτό απορώ
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 και τι σου κανεις?δοκιμασες απο browser δοκιμασες απο εφαρμογη?αν ανοιγουν οι καμερες εστω και λιγο το Noip ειναι οκ σιγουρα.επισης firmware και για το ρουτερ οπως ειπαμε και για την καμερα.
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Η μία δούλεψε, η άλλη όχι, μάλλον αποσυνδέεται απο το ασύρματο, τι να πώ? της έβαλα πόρτα περίεργη βέβαια για να πώ την αλήθεια
ice25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 αρα αφού δούλεψε ασε το no-ip δες τι παίζει με τις πόρτες σου...στο τοπικό δίκτυο την βλέπεις κανονικά? αν ναι τότε η κάμερα δεν έχει θέμα
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Επίσης η Foscam δίνει ενα δικό της dns.... αυτό τι προτείνεις? να το χρισημοποιήσω? αρα αφού δούλεψε ασε το no-ip δες τι παίζει με τις πόρτες σου...στο τοπικό δίκτυο την βλέπεις κανονικά? αν ναι τότε η κάμερα δεν έχει θέμα Τις βλέπω συνδεμένες στο δίκτυο αλλα δεν μπορώ να συνδεδώ πάνω τους μέσω του dns τις noip... Επίσης ζητώ συγνώμη για την ταλαιπορία και θέλω να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο και τις συμβουλές σας.
ice25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 με την εξωτερική σου ip δοκίμασες που σου είπα??πχ 43.48.156.1:8001 cam1 43.48.156.1:8002 cam2στις ρυθμίσεις της καμερας και να μην βάλεις dns δεν πειράζει (δεν βάζεις ούτε στο pc σου για να συνδεθεί)ξαναδες τις ρυθμίσεις δες μήπως έχει κάνα περιορισμό στο remote view η δεύτερη κάμερα(συνήθως στο user managment)κλεισε και το firewall στο ρουτερ...πολλές φόρες μας κόβει και θέλει να βάλεις εξερεσειςσιγούρεψε οτι δεν έχεις ανακατέψει πόρτες και static ip στο portforwarding.... η κάθε κάμερα λογικά θέλει 2 πόρτες http rtsp και μπορεί και κάποια άλλησιγουρεψε οτι δεν μπερδευονται μεταξυ τους...άσε το no-ip στην άκρη κανε τις δοκιμές σου με την εξωτερική ip από άλλα δίκτυο η από 3gέκανες 1 host στο no-ip η 2??
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 με την εξωτερική σου ip δοκίμασες που σου είπα?? πχ 43.48.156.1:8001 cam1 43.48.156.1:8002 cam2 στις ρυθμίσεις της καμερας και να μην βάλεις dns δεν πειράζει (δεν βάζεις ούτε στο pc σου για να συνδεθεί) ξαναδες τις ρυθμίσεις δες μήπως έχει κάνα περιορισμό στο remote view η δεύτερη κάμερα(συνήθως στο user managment) κλεισε και το firewall στο ρουτερ...πολλές φόρες μας κόβει και θέλει να βάλεις εξερεσεις σιγούρεψε οτι δεν έχεις ανακατέψει πόρτες και static ip στο portforwarding.... η κάθε κάμερα λογικά θέλει 2 πόρτες http rtsp και μπορεί και κάποια άλλη σιγουρεψε οτι δεν μπερδευονται μεταξυ τους... άσε το no-ip στην άκρη κανε τις δοκιμές σου με την εξωτερική ip από άλλα δίκτυο η από 3g έκανες 1 host στο no-ip η 2?? Το να βάλω εξωτερική ip αλλάζει κάθε φορά και δεν μπορώ να βλέπω ποια είναι η καινούργια κάθε φορα, οπότε το αππορίπτουμε. Τώρα όσον αφορά τις κάμερες, θέλουν μία πόρτα στο ρούτερ η κάθε μία, τους έδωσα ξεωριστή ip και ξεχωριστή πόρτα στην κάθε μία. Για να καταλάβεις, έχω εγώ μια κάμερα σπίτι μου, αλλα εγκατέστησα και ελένχω και 2 κάμερες σε ενα άλλο σπίτι φιλικό. με την μία απο τις 2 κάμερες υπάρχει το πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή που γράφω, συνδέομαι στην μία απο τις δύο (ενω έχω κάνει τα ίδια πράγματα και στις 2). πως συνδέομαι? μέσω noip, στον browser: hostname.ddns.net:port στο noip έχω βάλει την εξωτερική του σπιτιού μου για ευκολία. εχω κάνει 1 host.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Η μία δούλεψε, η άλλη όχι, μάλλον αποσυνδέεται απο το ασύρματο, τι να πώ? της έβαλα πόρτα περίεργη βέβαια για να πώ την αλήθεια ταυτοχρονα που μπαινεις απεξω βαλε ενα Ping προς την καμερα απο μεσα απο το δικτυο να δεις αν την χανει.δεν εχει σημασια αν εβαλες περιεργο port.απλα απεφυγε τα γνωστα 80,443,5060 κτλ Επίσης η Foscam δίνει ενα δικό της dns.... αυτό τι προτείνεις? να το χρισημοποιήσω? Τις βλέπω συνδεμένες στο δίκτυο αλλα δεν μπορώ να συνδεδώ πάνω τους μέσω του dns τις noip... Επίσης ζητώ συγνώμη για την ταλαιπορία και θέλω να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο και τις συμβουλές σας. οχι δεν εχει νοημα να χρησιμοποιησεις το δικο της ddns αφου εφτιαξε no ip. αν ειναι στο δικτυο και δεν χανεις ping τοτε δεν ειναι θεμα εσωτερικου δικτυου.αλλιως βαλτην με καλωδιο για αρχη. 1
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ταυτοχρονα που μπαινεις απεξω βαλε ενα Ping προς την καμερα απο μεσα απο το δικτυο να δεις αν την χανει.δεν εχει σημασια αν εβαλες περιεργο port.απλα απεφυγε τα γνωστα 80,443,5060 κτλ οχι δεν εχει νοημα να χρησιμοποιησεις το δικο της ddns αφου εφτιαξε no ip. αν ειναι στο δικτυο και δεν χανεις ping τοτε δεν ειναι θεμα εσωτερικου δικτυου.αλλιως βαλτην με καλωδιο για αρχη. Ναί όταν θα πάω εκεί θα το κάνω.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το να βάλω εξωτερική ip αλλάζει κάθε φορά και δεν μπορώ να βλέπω ποια είναι η καινούργια κάθε φορα, οπότε το αππορίπτουμε. Τώρα όσον αφορά τις κάμερες, θέλουν μία πόρτα στο ρούτερ η κάθε μία, τους έδωσα ξεωριστή ip και ξεχωριστή πόρτα στην κάθε μία. Για να καταλάβεις, έχω εγώ μια κάμερα σπίτι μου, αλλα εγκατέστησα και ελένχω και 2 κάμερες σε ενα άλλο σπίτι φιλικό. με την μία απο τις 2 κάμερες υπάρχει το πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή που γράφω, συνδέομαι στην μία απο τις δύο (ενω έχω κάνει τα ίδια πράγματα και στις 2). πως συνδέομαι? μέσω noip, στον browser: hostname.ddns.net:port στο noip έχω βάλει την εξωτερική του σπιτιού μου για ευκολία. εχω κάνει 1 host. για δοκιμη μιλαμε να βαλεις την wan ip και οχι το host μεχρι να βρουμε τι γινεται. β.δοκιμασε αλλη πορτα.γ.σιγουρεψου οτι ειναι μονο ενα port. γ.αν δεν πετυχει και ειναι ιδιες οι καμερες παρε το config απο την μια περασε το στην αλλη και απλα αλλαξε ip και port.επισης σιγουρεψου για το ιδιο firmware.καλυτερα το τελευταιο. τι εννοεις εχεις βαλει την εξωτερικη του σπιτιου σου για ευκολια? επισης ddns βαλε μονο στο ρουτερ. το firewall αν δεν ειναι block all δεν εχει θεμα .αν δηλαδη ειναι standard ολα οκ παραθετω απο technicolor standard firewall Use this Security Level to allow all outgoing connections and block all incoming traffic. Game and Application sharing is allowed by the firewall αλλα αμα θελει ας το βαλει τελειως disable.
Daemonos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Στο ip address την WAN δεν βάζεις? Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω όταν πάω εκεί. ddns να μην βάλω στην κάμερα?! Και επίσης το UPnP ενώ είναι ανοιχτό στο technicolor στην κάμερα δεν το παίρνει.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Στο ip address την WAN δεν βάζεις? Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω όταν πάω εκεί. ddns να μην βάλω στην κάμερα?! Και επίσης το UPnP ενώ είναι ανοιχτό στο technicolor στην κάμερα δεν το παίρνει. ναι συνηθως την εχει μονο του.μια φορα την βαζεις μετα δεν ξαναλλαζεις κατι.αν κανεις ping το no ip σου και βλεπεις να εχει την ip που εχει η wan σου εισαι μια χαρα.μονο αν κανει reboot το ρουτερ ή disconnect μπορει να δεις οτι το Noip εχει την παλια ip και αυτο για μερικα δεπτερολεπτα μεχρι να συγχρονισει παλι το ρουτερ σου και να παρει Ip και να ανανεωθει και το noip μετα. ddns βαλτο στο ρουτερ θα παιξει πιο καλα απο οτι στην καμερα και πιο αμμεσα οι αλλαγες αφου το ADSL router ειναι αυτο που συνδεεται πρωτο με τον παροχο και αυτο που καταλαβαινει πρωτο ποτε αλλαξε η ip κτλ. upnp κλειστα παντου.useless τελειως.in port forward we trust not in upnp. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα