Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες!

Αρχικά δεν ξέρω αν είναι στην σωστή ενότητα, μιας και είμαι διχασμένη στο αν ανήκει εδώ ή στο Mobile Software. Αν είναι σε λάθος section, παρακαλώ να μεταφερθεί.

Εδώ και μία εβδομάδα λοιπόν, εφόσον δεν έπιαναν τόπο τα ψαρωτικά μηνύματα, κάποιοι επεκτάθηκαν μέσω της εφαρμογής Whatsapp. Κάποιος διαφορετικός αριθμός κάθε φορά δημιουργεί ένα γκρουπ, προσθέτει τα όποια "μέλη" και σου λένε πως ο αριθμός σου κέρδισε αυτό και πάτα εκεί για να το διεκδικήσεις και πριν προλάβεις να το διαβάσεις, σε έχουν "διαγράψει".

*yawn*

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μην λαμβάνω μέρος σε αυτό το θέμα? Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν έχει την δυνατότητα ώστε να ελέγχω ποιος μπορεί να με προσθέσει ή όχι.

Οποιαδήποτε βοήθεια, δεκτή.

Ευχαριστώ! 

post-245263-0-93059100-1440524072_thumb.png

Δημοσ.

Και σε μενα ερχονται αυτα τα μνμ! Και νομιζα πως ημουν η μονη που τα λαμβανα, γιατι ρωτησα 2-3 και δε τους ειχε τυχει.

Δημοσ.

2 φορές έχω λάβει μέχρι τώρα. Cosmote έχω αν παίζει κάποιο ρόλο (π.χ. διαροή/υποκλοπή αριθμών/στοιχείων).

Δημοσ.

To Viber βολεύει για pc, όχι για κινητό :P

Συμπέρασμα? Είτε αλλάζουμε αριθμό (ναι καλά), είτε... τίποτα.

Δημοσ.

Παθών κι εγώ! Με Cosmote (What's Up). 

Απλά κάθε φορά το αναφέρω ως spam και δε ξανασχολούμαι. Δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά ακόμα.

Δημοσ.

Παθών κι εγώ! Με Cosmote (What's Up). 

Απλά κάθε φορά το αναφέρω ως spam και δε ξανασχολούμαι. Δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά ακόμα.

Πως το κάνεις report? Με το χτεσινό update μπορείς να κάνεις και mute convos, αλλά δεν βοηθάει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...