lUnexpectedl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Γεια σας! Προσπαθω εδω και καιρο να βρω ενα καλο e-book για Java αλλα πραγματικα οτι e-book βρισκω δεν με βοηθαει! Θα ηθελα καποιον που εμαθε Java απο e-book να μου στηλει το e-book που χρησιμοποιησε !! Ο λογος που θελω να μαθω Java ειναι επειδη θελω να προγραμματιζω plugins για Minecraft !! Μπορει να πειτε οτι ειμαι μικρος που παιζω Minecraft και δεν θα καταλαβω τιποτα, ειμαι 15 και οταν εμαθα τι μπορω να κανω δημιουργοντας plugins για το Μinecraft μου αρεσε πολυ και για αυτο θελω να μαθω!! Ευχαριστω
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Κανείς δε σου είπε τίποτα βρε μπζηλέ, μην αρπάζεσαι. Ρίξε μια ματιά εδώ, πιστεύω είναι αρκετά κατανοητό. Είμαι σίγουρος ότι είχα βρει κάποια tutorials που μου άρεσαν πολύ σε κάποιο wiki αλλά πάνε χρόνια, θα ψάξω μήπως βρω τίποτα. Επίσης μπορείς να δεις βίντεο σε YouTube κλπ, όπου θα βλέπεις αμέσως τι κάνουν αυτά που γράφεις. 2
Giorgos65ert Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 πραγματικά το να μάθεις java από minecraft plugins programming μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και αξίζει!! Δες το λινκ που παρέθεσε ο Kercyn μου φαίνεται και μένα πολύ κατανοητό χωρίς να γνωρίζω και πολλά από java.
lUnexpectedl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Κανείς δε σου είπε τίποτα βρε μπζηλέ, μην αρπάζεσαι. Ρίξε μια ματιά εδώ, πιστεύω είναι αρκετά κατανοητό. Είμαι σίγουρος ότι είχα βρει κάποια tutorials που μου άρεσαν πολύ σε κάποιο wiki αλλά πάνε χρόνια, θα ψάξω μήπως βρω τίποτα. Επίσης μπορείς να δεις βίντεο σε YouTube κλπ, όπου θα βλέπεις αμέσως τι κάνουν αυτά που γράφεις. χαχ απλος πολυ θεωρουν το minecraft για μικρα παιδια ! anyways ευχαριστω πολυ edit: πολυ ωραιο φαίνεται το doc σιγουρα θα με βοηθησει ευχαριστω και παλι!! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από lUnexpectedl
drakoage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας! Προσπαθω εδω και καιρο να βρω ενα καλο e-book για Java αλλα πραγματικα οτι e-book βρισκω δεν με βοηθαει! Θα ηθελα καποιον που εμαθε Java απο e-book να μου στηλει το e-book που χρησιμοποιησε !! Ο λογος που θελω να μαθω Java ειναι επειδη θελω να προγραμματιζω plugins για Minecraft !! Μπορει να πειτε οτι ειμαι μικρος που παιζω Minecraft και δεν θα καταλαβω τιποτα, ειμαι 15 και οταν εμαθα τι μπορω να κανω δημιουργοντας plugins για το Μinecraft μου αρεσε πολυ και για αυτο θελω να μαθω!! Ευχαριστω Στην σελίδα Site: eaphelp.blogspot.gr/ θα βρεις πολλά e-books σε μορφή PDF στα Ελληνικά και Αγγλικά για Java άλλα και προγραμματιστικές προτάσεις με Java.
geomagas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Wow! 9 στα 9 spam!!! Τρελό σκορ μεγάλε! Keep it up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα