orck Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ποιος διαολο πληρωνει για τετοιες ουλτρα ομπβιους ερευνες? Αυτες οι ερευνες που διαβαζουμε τοσο συχνα τις περισσοτερες φορες ειναι διπλωματικες εργασιες φοιτητων για ντοκτορα. Για να παρουν πτυχειο πρεπει να προσφερουν κατι στις γνωσεις που εχουμε σαν πολιτισμος, οποτε κανουν μια ερευνα, πιο ευκολο απο το να ανακαλυψεις κατι. 1
tsakvas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ρε παιδια το i phone τι σας εφταιξε και το κοψατε ? μηπως ειναι το 6? παντως περα απο την πλακα καλο θα ηταν να προσεχουμε το κινητο αλλα και απο αδιακρητα ματια . γιατι να μην χρησιμοποιουμε εναν αριθμιτικο κωδικο 32 ψηφιων?
billpao Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ποιος χρησιμοποιεί αυτό??? Πραγματικά έχω ένα φίλο που έχει περίπου το ιδιο μοτίβο (νομίζω ξεκινάει από κάτω αριστερά) και με τις γραμμες αόρατες.
0FAZ0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ποιος διαολο πληρωνει για τετοιες ουλτρα ομπβιους ερευνες? Τον χειμώνα...στην Νορβηγία, τότε που η θερμοκρασία πέφτει στους -30 βαθμούς...κάποια "λαλακία" πρέπει να σκεφτούν να κάνουν, μέχρι να έρθει και πάλι η άνοιξη! Κάτι σαν χειμερία νάρκη!
orlox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ποιος χρησιμοποιεί αυτό??? εγώ έχω ένα παρόμοιο με 8 κόμβους
ALFR3D Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 καλα νταξ, προσεξε το ιχνος απο τα αποτυπωματα λιγο παραπανω, και εισαι μεσα..
vamvakoulas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπα ευκολο εγω εχω βαλει τη μεγαλη αρκτο 2
DooM_STeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Γιατί πολύ απλά δεν προσέχετε το κινητό σας για να μήν υπαρχει ανάγκη για κωδικό ξεκλειδώματος; πριν λιγες μερες δικασανε σε ενα παπού 80+ 1600 ευρώ πρόστιμο γιατι ξεχασε το κινητό του σε καφενειο,επεστρεψε και πήρε το κινητό του απο το καφενείο το βραδυ.το χε βρεί στο τραπεζάκι του ο σερβιτόρος. καποιος εκανε φαρσα στην εθνική για βόμβαμε το νούμερο του παπού. Ειναι επιτάκτικη ανάγκη το κλείδωμα του τηλεφώνου.
Bigi444444 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως έχω βγάλει οποιασδήποτε μορφής κλείδωμα όταν ανοίγω την οθόνη και έχω βρει την υγειά μου.
darkdragon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως έχω βγάλει οποιασδήποτε μορφής κλείδωμα όταν ανοίγω την οθόνη και έχω βρει την υγειά μου. Μπα εγώ έχω πρόβλημα χωρίς κλείδωμα με το διπλό tap tap και αναγκαστικά για το λόγο αυτό υπάρχει στο κινητό μου. Ευκολότερο το μοτίβο από κωδικό.
dimos47ki7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 πριν λιγες μερες δικασανε σε ενα παπού 80+ 1600 ευρώ πρόστιμο γιατι ξεχασε το κινητό του σε καφενειο,επεστρεψε και πήρε το κινητό του απο το καφενείο το βραδυ.το χε βρεί στο τραπεζάκι του ο σερβιτόρος. καποιος εκανε φαρσα στην εθνική για βόμβαμε το νούμερο του παπού. Ειναι επιτάκτικη ανάγκη το κλείδωμα του τηλεφώνου. τι σχεση εχει το μοτιβο? κληση αναγκης μπορεις να κανεις ακομα και χωρις pin, αρα δεν προσφερει καμμια ασφαλεια σε μια περιπτωση που καποιος καλεσει το 100 απο το κινητο σου
AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εβαλα σε καινούριο κινητό Samsung κωδικό πρόσβασης για κλείδωμα οθόνης και μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες έκανα hard reset.Θυμόμουν τον κωδικό που είχα βάλει αλλά δεν τον δεχόταν.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως έκανα λάθος αφού ζητάει τον ίδιο κωδικό 2 φορες,αν δεν συμβαδίζουν μεταξύ τους οι 2 κωδικοί βγάζει σφάλμα. Ευτυχώς είχα λίγες φωτογραφίες και βίντεο που ήδη τα είχα κάνει back up στο PC. Νομίζω οτι στην περίπτωση κλειδώματος με κωδικό δεν υπάρχει τρόπος επαναφορά του κωδικού μέσω του λογαριασμού όπως στην περίπτωση κλειδώματος με μοτίβο,με την λογική μάλλον της και καλά αυξημένης ασφάλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα