spyros95 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας . Προσπάθησα σήμερα να rootάρω την συσκευή για πρώτη φορά . Ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό : http://www.greeceandroid.gr/dev/842-install-custom-rom Ενώ έφτασα επιτυχώς μέχρι το βήμα της εντολής fastboot flash recovery πήγαν όλα καλά μετά παρουσιάστηκαν προβλήματα . Συγκεκριμένα όταν πήγα να περάσω την costum rom ( cyanogenmod12 ) παρατήρησα οτι δεν μπορούσα να επικολλήσω το αρχείο στον φάκελο του nexus 4 . Σας παραθέτω εικόνα του σφάλματος παρακάτω . Τώρα έχω κολλήσει άσχημα , μιας και οταν κλείνω και ξανανοίγω το κινητό με πετάει κατ'ευθείαν στην recovery . Όπως βλέπετε , ενδεχομένως να μην έχει αναγνωρίσει σωστά το κινητό ο υπολογιστής . Πέρασα και άλλους drivers αλλα τζίφος . Γίνεται να εγκαταστήσω την costum rom , ή να επαναφέρω την stock μέσω cmd εντολών ;
voldemort Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εαν εκει που λεει nexus 4 ειχες δοκιμασει να κλικαρεις στην μνημη του κινητου και να δεις τα περιεχομενα στο εκανε αυτο σημαινει οτι το κινητο αναγνωριζεται. Μηπως σου κανει διακοπες το usb με την ταση και εχεις προβλημα; Δοκιμασε να αλλαξεις θυρα Usb και φυσικα οχι σε usb3 αλλα σε usb2. Κατα προτεραιοτητα δοκιμασε στις πισω θυρες της μητρικης και οχι μπροστα σε πανελ.
spyros95 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αρχικά σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε .Δυστυχώς αν και αναγνωρίζεται η συσκευή , δεν μπορώ να περάσω τίποτα , απο καμμία θύρα . Σε όλες μου βγάζει οτι δεν είναι δυνατή η αντιγραφή στοιχείου .
voldemort Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τα εχεις κανει ολα με την σειρα και εχεις ενεργοποιησει debug κλπ;
spyros95 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Έκανα ακριβώς ότι λέει ο παραπάνω οδηγός φίλε μου ! Update : Εν κατακλείδι ξεκόλλησα απο το recovery ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 (κάνοντας τα βήματα απο την εγκατάσταση factory image και μετά ) . Κατέβασα και την εφαρμογή BootUnlocker , αλλα μου γράφει no root access .. Οπότε να φανταστώ , τσάμπα η ταλαιπωρία ; Update 2 : Ο υπολογιστής με τα πολλά βρήκε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του N4 , οπότε θα ξαναπροσπαθήσω απο την αρχή !
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια αυτος ο οδηγος που βλεπω ειναι οταν εισαι root να περασεις την rom αν δεν κανω λαθος!!!! Δεν ξερω πια εκδοση εχεις αλλα για το δικο σου κοιταξε εδω στα σιγουρα:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717
spyros95 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα φίλε . Τελικά μετά απο λίγο παίδεμα την πέρασα την cyanogen . Τσέκαρα και του myphone τον οδηγό , αλλα δουλεύει άψογα και αυτός που παρέθεσα ! Είναι αρκετά εύκολο τελικά , και πραγματικά η cyanogen είναι μια πανέμορφη rom !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα