jk_bartender Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ lenovo y50-70 με ενημερωμενους drivers και κανω κανονικα συνδεση με κινητη συσκευη lg g3 οταν παω να κανω αποστολη καποιας φωτο η αρχειου γινεται αποτυχια οι drivers του κινητου στο λαπτοπ υπαρχουν και αυτοι δοκιμασα και εφαρμογη απο το μαρκετ αλλα τα ιδια καμια λυση???εχω win 8.1
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δοκίμασες και με καποιο αλλο κινητό , και επίσης οι drivers ειναι περασμένοι απο την σελίδα του laptop ή οτι έβαλαν τα windows απο μονα τους ?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δεν αποτελεί λύση αλλά. Αν το λαπτοπ και το κινητό είναι στο ίδιο ρούτερ συνδεδεμένα δοκίμασε με το airdroid. όσον αφορά το pc,κινητό Εαν έχεις κάνει pair τις συσκευές,αφαίρεσέ τες και στείλε έτσι το αρχείο χωρίς να γίνεται σύζευξη. το είχα συναντήσει παλαιότερα με ενα GS3,,όταν περνούσα το λάπτοπ στο κινητό ως αξιοπιστη συσκευή δεν μπορούσα να στείλω/λαβω τίποτα. Μόλις το αφαίρεσα,στέλνω/λαμβάνω τα πάντα.
jk_bartender Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δοκίμασες και με καποιο αλλο κινητό , και επίσης οι drivers ειναι περασμένοι απο την σελίδα του laptop ή οτι έβαλαν τα windows απο μονα τους ? οχι δεν το δοκιμασα με αλλη συσκευη γιατι στελνω κανονικα σε αλλες συσκευες απο το κινητο αρα δεν ειναι θεμα τηλ οι drivers ναι ειναι απο την lenovo για το λαπτοπ μου Δεν αποτελεί λύση αλλά. Αν το λαπτοπ και το κινητό είναι στο ίδιο ρούτερ συνδεδεμένα δοκίμασε με το airdroid. όσον αφορά το pc,κινητό Εαν έχεις κάνει pair τις συσκευές,αφαίρεσέ τες και στείλε έτσι το αρχείο χωρίς να γίνεται σύζευξη. το είχα συναντήσει παλαιότερα με ενα GS3,,όταν περνούσα το λάπτοπ στο κινητό ως αξιοπιστη συσκευή δεν μπορούσα να στείλω/λαβω τίποτα. Μόλις το αφαίρεσα,στέλνω/λαμβάνω τα πάντα. το δοκιμασα αδερφε ουτε ετσι στελνει γραφει αποτυχια νταξει λυσεις υπαρχουν απειρες απλα δεν γουσταρω να εχω δωσει τοα λεφτα κια για τα 2 και να μην γινεται το ποιο απλο πραγμα........καμια αλλη ιδεα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα