Supes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) σορρυ για το offtopic αλλα κανενα τσεκαρισμενο link για αγορα για την sj4000 παιζει παιδες? και εγω ημουν αναμεσα στη φθηνη gopro και στην sj αλλα μαλλον θα προτιμησω sj. edit διαβαζω και για την xiaomi αλλα δεν την εχω δει καν,τι παιζει? ποια καμερας η θηκη εμπασε νερα την πρωτη εβδομαδα???? sj4000 το διάβασα σε review στο amazon. Επίσης άλλος έγραφε ότι ζεστάθηκε η μπαταρία όσο τη φόρτιζε και του κατέστρεψε την κάμερα και πολλοί άλλοι ότι παρέλαβαν fake κομμάτι (κυκλοφορούν πολλά, να το προσέξεις...) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από jmiliad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αμα παιζουν ολα αυτα ειναι ρισκο,εκτος κ αν εχει καποιος τσεκαρισμενο link. και στην τελικη,με 90 ευρω που βγαινει το banggoods για την sj σκεφτομαι να παρω τη φθηνη gopro με τα 120.. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από web_assasin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια σαν συμβουλη θα σας πω το εξης. Εχω παρει την black 4 απο τα μεσα ιουλιου και εχω κανει παπαδες. Η καμερα,η αναλυση,η σταθεροτητα της δεν υπαρχουν. Την εχω καταευχαριστηθει.εχω κανει κ night lapse video τα αστερια.ενα ηλιοβασηλεμα το ιδιο...εχεις απειρες δυνατοτητες. Μεσα στο νερο η αναλυση την εχω μεχρι τα 1080p.δεν τολμω στα 4k.κολλαει παντου.. Μην κοιτατε αλλες.αν εχετε χρημα,παρτε κατευθειαν αυτην.αξιζει....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 αν ειχαμε χρημα δεν θα πηγαιναμε σε xiaomi kai sj αλλα ουτε σε go pro ....εχει ανωτερα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surf80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 εαν έχεις χρήμα όμως πάρε τη lily Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 θες να μας πεις κατι παραπανω για τη lily? η απλα το πεταξες ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κατοχος GoPro Hero (σκετο) με 130€ ειμαι ΥΠΕΡευχαριστημενος, πιστευω ισως απο τις καλυτερες entry level actions cams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εαν έχεις χρήμα όμως πάρε τη lily απο αποψη ποιοτητας εικονας δεν ειναι καλυτερη απο τη gopro απλα ειναι Drone αρα δεν ειναι τοσο ευκολα συγκρισιμο με τη γκοπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 μηλα και πορτοκαλια δλδ. εψαξα για τη λιλυ,δε νομιζω οτι υπηρχε λογος να την αναφερει ο φιλος σε αυτο το νημα. αν εχεις λεφτα παρε καμια red τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RiToN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για να μη κανω παλι θεμα με παρομοια τιτλο: http://www.egalaxy.gr/gopro-hero4-session.html Μικρη(εντυπωσιακα μικρη) βολικη σε ολα,αδιαβροχη μεχρι 10m χωρις περίβλημα http://www.egalaxy.gr/garmin-virb-x.html http://www.egalaxy.gr/gopro-hero.html η πιο οικονομικη (πραγμα π με δελεαζει περισσοτερο απο ολες τις αλλες) κ παει μεχρι 40μ με περίβλημα. Επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα,αν μπορουν να μ απαντησει καποιος π να εχει δει βιντεακια απο αυτες ή παρομοιες γ να μπορει να κρινει αν με τα 144ευρω μπορω να ειμαι ικανοποιημενος ή χρειαζεται να δωσω παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα