sferatos2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 παιδια επειδη θελω να αγορασω την καμερα αυτη εχω μπλεχτει..ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των motorsport, music, surf που βγαινει? ολα τα χαρακτηριστηκα βλεπω ειναι ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Στα εξαρτήματα σύνδεσης ,κοινώς τρίχες κατσαρές διότι εξαρτήματα θα χρειαστείς ξαφνικά παρά πολλά και δες απο τα κινεζοσιτε να τα πάρεις όπως εγώ που ειναι ΑΨΩΓΑ και με 30 ε παίρνεις τα πάντα για να μην πω να πάρεις αν δεν έχεις πολυ εξικειδευμενες απαιτήσεις κινεζική go pro ,πήρε ένας φίλος μου με 60 ε ενώ εγώ έχωσα 450 ε και η διάφορες ειναι επισης τρίχες ειδικα για μια τόσο μεγάλη διαφορά τιμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sferatos2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δηλαδη να παρω xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 για μενα δεν αξιζει η κινεζικη. οι διαφορες στις gopro ειναι μεταξυ white-silver-black. Ta surf-motorsport κτλ ειναι απλα τι mounts εχει μεσα το πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sferatos2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 αρα τι παιζει με τα χρωματα? ποιεσ οι διαφορες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 white - silver - black οι διαφορες τους αν θυμαμαι καλα ειναι στην αναλυση και τa fps σε βιντεο . Πχ η ασπρη τραβει στα 1080 30fps ενω η μαυρη νομιζω τραβαει μεχρι 4κ 30fps και στα 1080 τραβαει 60fps! δεν θυαμαμι ακριβως! τα εχει αναλυτικα εδω http://shop.gopro.com/EMEA/compare?category=cameras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δηλαδη να παρω xiaomi? Χτες εβγαλε προσφορα το media ρολλευ 4κ αναλυση με 99 εκαι διαφορα παρελκομενα,hd εχει απο 85 ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sferatos2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 μουφα οι ρολευ..2Mp φωτο? ειναι δυνατον? καλυτερα να παρω την πορωτη go pro me 5Mp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Φίλε μου με τα δικά σου λεφτά παίρνεις οτι θελεις ,δεν χρειάζεται να ρωτάς και να ασχολούνται άλλοι για θέματα δικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αυτές οι κινεζικες είναι πεταμένα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 μην εισαι τοσο απολυτος οταν την sj4000 την χρησιμοποιουν αρκετος κοσμος οπως και την xiaomi yi εγω εχω και τις 3 και τη gopro3 black ...αν τις καλυψω και δεν βλεπεις ποια μηχανη ειναι θα δυσκολευτεις να βρεις ποια ειναι ποια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όταν δεις το βίντεο θα καταλάβεις Ποια είναι όμως... Προφανώς για να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τιμής κάτι λέει. Ξέρω ότι πληρώνει και το όνομα στη μια αλλά όσο να Ναι είναι καλύτερη. Επίσης στις κάμερες δεν είναι μόνο νούμερα. ΠαίΖει βασικό ρόλο τι αισθητήρα φοράει η κάθε μία και εκεί η γκο προ υπερτερεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν ειμαι απόλυτος ρεαλιστής ειμαι Απλά μπες διάβασε reviews στο αμαζον να δεις σε πόσους πήρε νερό η θήκη την πρώτη βδομάδα και η εταιρεία... άφαντη. Κααλυτερα να δώσω 140 να πάρω τη hero που ξέρω τι παίρνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain556 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Η διαφορα μεταξυ gopro και διαφόρων απομιμήσεων ειναι μεγάλη αν εισαι απαιτητικός χρήστης.<br /> Αυτο που την κανει ανώτερη απο τις άλλες (για την 4 black μιλάω) ειναι τα fps της ,τραβάει 120 fps στα 1080p και 240 στα 720p.<br /> Το superview που μονο η gopro το εχει ,και το iso της.<br /> Η νυχτερινές λήψεις δηλαδη.<br /> Δείτε night timelapse στο YouTube και θα καταλάβετε τι εννοώ.<br /> Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτα τα 3 παραπάνω που ανέφερα πάρε μια xiaomi yi που την εχω και ειναι εξίσου καλη !!!<br /> </p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) σορρυ για το offtopic αλλα κανενα τσεκαρισμενο link για αγορα για την sj4000 παιζει παιδες? και εγω ημουν αναμεσα στη φθηνη gopro και στην sj αλλα μαλλον θα προτιμησω sj. edit διαβαζω και για την xiaomi αλλα δεν την εχω δει καν,τι παιζει? ποια καμερας η θηκη εμπασε νερα την πρωτη εβδομαδα???? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από web_assasin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα