Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The next big thing is here...

BBC News reports, “In a statement, Shamesung said: ‘We highly recommend our Galaxy Note 5 users follow the instructions in the user guide to ensure they do not experience such an unexpected scenario caused by reinserting the S-Pen in the other way around.'”

Με λίγα λόγια η Samsung μας λέει "το βάζετε λάθος" :P.... οι επόμενες εκδόσεις θα έρχονται με γομολάστιχα.

ότι και να λέει το "you're holding the phone the wrong way" δεν το φτάνει ,τουλάχιστον εδώ ισχύει  οτι το βάζουν ανάποδα 

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τραγικοί στη σαμμυ αφου έχει σχεδιάσει το πενάκι να μην μπαίνει στο note3(δεν ξέρω για τα άλλα) ανάποδα, τι φλασιά τρώει ο σχεδιαστής και το καταργεί στις επόμενες σειρές....έλεος!

Δημοσ.

απ 'οτι κατάλαβα,υπάρχουν πολλοί "έξυπνοι" άνθρωποι εδώ μέσα οι οποίοι δεν έτυχε ΠΟΤΕ στην ζωή τους να βάλουν το usb ανάποδα καταλάθος(άσχετα αν δεν έμπαινε),ή το micro usb ανάποδα (άσχετα αν δεν έμπαινε).ολα τα πετυχαίνατε με την πρώτη.Α ρε αλάνια μου εσεις

• Like 1
Δημοσ.

Η υπερβολή σε ολο της το μεγαλειο.Δηλαδη ποσο ακυρος μπορεις να εισαι να το βαλεις αναποδα πρωτων το πενακι είναι πολύ πιο μυτερο απτα προηγουμενα δυσκολα μπερδευεις την σωστη πλευρα δευτερον πως το θεωρουν κατασκευαστικο λαθος αφου δεν εχει καμια δουλεια να μπει αναποδα δηλαδή αν βαλω την κασσετα αναποδα στο κασσετοφωνο και κολλησει η αν στο ντιζελ βαλω βενζινη και διαλυσει φταιει η εταιρια? ΛΟΛ

Όταν λέει ανάποδα εννοεί τη μύτη ή περιστροφικά ανάποδα;

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε ο λόγος που δεν θα έρθει φέτος στην ευρώπη, είναι ελαττωματικό και μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φλατζα το στελνει στα αμερικανακια και στους ταλιμπαν... :P

Δημοσ.

απ 'οτι κατάλαβα,υπάρχουν πολλοί "έξυπνοι" άνθρωποι εδώ μέσα οι οποίοι δεν έτυχε ΠΟΤΕ στην ζωή τους να βάλουν το usb ανάποδα καταλάθος(άσχετα αν δεν έμπαινε),ή το micro usb ανάποδα (άσχετα αν δεν έμπαινε).ολα τα πετυχαίνατε με την πρώτη.Α ρε αλάνια μου εσεις

Άκυρο παράδειγμα. Στο spen είναι όντως κατασκευαστικό λάθος, αν και όχι σημαντικό. Αυτά που λες εσύ δεν γίνονται καταλάθος. Πρέπει να ασκήσεις πολύ μεγάλη δύναμη ώστε να σπάσεις τη θύρα. Αλλιώς δεν μπαίνει. Και προφανώς όχι μόνο δεν έχεις εγγύηση, αλλά θα φας και ένα ωραίο δούλεμα, αλάνι μου...

ps. billdanos & kirileman έπιασαν δουλειά βλέπω εν όψει της κυκλοφορίας του iphone. Ελπίζω να βγάζετε κάτι, και να μην είστε απλά κορόιδα.

ps2. O DJTaurus αποκλείετε να βγάζει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Άκυρο παράδειγμα. Στο spen είναι όντως κατασκευαστικό λάθος, αν και όχι σημαντικό. Αυτά που λες εσύ δεν γίνονται καταλάθος. Πρέπει να ασκήσεις πολύ μεγάλη δύναμη ώστε να σπάσεις τη θύρα. Αλλιώς δεν μπαίνει. Και προφανώς όχι μόνο δεν έχεις εγγύηση, αλλά θα φας και ένα ωραίο δούλεμα, αλάνι μου...

δεν καταλαβες το σκεπτικο μου.

λεω οτι δοκιμασες να βαλεις το usb αναποδα.Δεν λεω οτι το εβαλες,δεν λεω οτι εσπρωξες με ολη την δυναμη του κοσμου,λεω οτι δοκιμασες να το βαλεις και δεν μπηκε.Ε στο samsung θα μπει...αλάνι μου :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο "αμερόληπτο" insomnia είμαστε οπότε

για:

Α) Τεμενάδες

για:

Β) Μπαν.

Τουτέστιν: Πάμε όλοι μαζί.

Α - Η - ΦΟΝ

Α - Η - ΦΟΝ

Α- Η - ΦΟΝ...

Αν δεν είχες τόσο αντιπαθητικο avatar μπορεί και να σου απαντούσα σοβαρά...

ps. billdanos & kirileman έπιασαν δουλειά βλέπω εν όψει της κυκλοφορίας του iphone. Ελπίζω να βγάζετε κάτι, και να μην είστε απλά κορόιδα.

ps2. O DJTaurus αποκλείετε να βγάζει κάτι.

Σου γκρεμισαμε το όνειρο ε? Πάλι για την apple δούλεψε η Samsung. Και τελευταία όλο και περισσότερο. Σε λίγο η δουλειά μας θα είναι περιττή! :P

Δημοσ.

δεν καταλαβες το σκεπτικο μου.

λεω οτι δοκιμασες να βαλεις το usb αναποδα.Δεν λεω οτι το εβαλες,δεν λεω οτι εσπρωξες με ολη την δυναμη του κοσμου,λεω οτι δοκιμασες να το βαλεις και δεν μπηκε.Ε στο samsung θα μπει...αλάνι μου :)

Το να σπρωχνεις το spen με την μύτη προς τα έξω, είναι το ίδιο με το να προσπαθείς να βάλεις το usb ανάποδα;

Μάθετε να μην φέρνετε άσχετα παραδείγματα. Δεν προσθέτουν επιχειρήματα στην άποψη σας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το να σπρωχνεις το spen με την μύτη προς τα έξω, είναι το ίδιο με το να προσπαθείς να βάλεις το usb ανάποδα;

Μάθετε να μην φέρνετε άσχετα παραδείγματα. Δεν προσθέτουν επιχειρήματα στην άποψη σας.

Η λέξη κλειδί που τη γράφεις και συ χωρίς να την καταλαβαίνεις είναι το "προσπαθείς".

Αυτό κανει τη διαφορά και σου δημιουργεί βλάβες και στις 2 περιπτώσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Σου γκρεμισαμε το όνειρο ε? Πάλι για την apple δούλεψε η Samsung. Και τελευταία όλο και περισσότερο. Σε λίγο η δουλειά μας θα είναι περιττή! :P

Έχω σταματήσει να ασχολούμε με την Samsung από τότε που ακολούθησε τις πρακτικές της Apple.

Η λέξη κλειδί που τη γράφεις και συ χωρίς να την καταλαβαίνεις είναι το "προσπαθείς".

Αυτό κανει τη διαφορά και σου δημιουργεί βλάβες και στις 2 περιπτώσεις...

Από πότε παθαίνει βλάβη η usb απλά προσπαθώντας να την βάλεις ανάποδα, χωρίς να ασκείς δύναμη;

Για το spen είπα ότι είναι κατασκευαστικό λάθος. Μάλλον εσύ δεν το κατάλαβες.

Δημοσ.

Μόνο που δε χαλάει το drive αν τοποθετήσεις το cd/dvd ανάποδα.

Να το θέσω διαφορετικά. Εχω χαλάσει Xbox 360 επειδή από αφηρημάδα, το τοποθέτησα από κάθετη θέση σε οριζόντια αλλά ανάποδα. Συνεχίζοντας το ρεσιτάλ αφηρημάδας το άναψα, καταστρέφοντας και το drive αλλά και το DVD που ήταν μέσα.

Το γεγονός πως η συσκευή δεν έχει κάποια ένδειξη που να λέει πχ "this side up" και είναι από όλες τις πλευρές ίδιο, δεν καθιστά την Microsoft αποτυχημένη ως προς τον σχεδιασμό της. Η ευθύνη για την βλάβη είναι εξ'ολοκλήρου δική μου.

Είναι άλλο πράγμα να πει κάποιος ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερος ο σχεδιασμός ενός προϊόντος και άλλο να θεωρείται ένα προϊόν ως αποτυχημένο ή σχεδιαστικά εσφαλμένο επειδή δεν παρέχει μια δυνατότητα.

Δημοσ.

Τώρα είδα το Video.
Τελικά εννοούν ότι χαλάει αν το βάλεις με το πάνω μέρος. Οπότε δεν υφίσταται πρόβλημα.
Είναι καθαρά "πρόβλημα" για τη δημιουργία είδησης, κατ' επέκταση Clicks και χρημάτων.
Όποιος το βάλει ανάποδα καλά να πάθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...