Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου θυμίζει τους κατόχους ihpone που λένε ε ποιος θα βάλει κινητό στην κωλότσεπη και θα κάτσει...Είναι τραγικό κατασκευαστικό λάθος και να δω τι θα κάνει η Samsung τώρα.....

αχαχαχα το νημα τα σπαει ελατε κοσμεεεε

Δημοσ.

Με την ίδια λογική πάντως, θα έπρεπε όλοι να κατηγορούν τις εταιρείες για τις σπασμένες υποδοχές sim.

Ναι το ξέρω ότι πρέπει να είσαι ηλίθιος για να τοποθετήσεις μια κάρτα sim ανάποδα, αλλά είσαι ακόμα πιο ηλίθιος για να τοποθετήσεις το spen ανάποδα. Δεν θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά της Samsung, σίγουρα έπρεπε να το κάνει 2-3 χιλιοστά πιο παχύ.

Όσον αφορά τις κάρτες SIM, ιδίως τα sony (και nexus 5, και huawei, και πολλά HTC) - ξέρετε πόσα μου έχουν γυρίσει με σπασμένες υποδοχές sim; - Και το χειρότερο είναι ότι οι κάτοχοι λένε "Δε το έκανα εγώ, έτσι ήταν"

• Like 2
Δημοσ.

Αν ηταν για την αππλε θα ειχε ηδη βουηξει ο κοσμος για το σουπερ ανεπαναληπτο innovation του ipen

Έχει και ipen ? Αυτο με την φούσκα μπροστα ? :P

TI-707615%20Smartphone%20Stylus%20Pen%20

Δημοσ.

Με την ίδια λογική πάντως, θα έπρεπε όλοι να κατηγορούν τις εταιρείες για τις σπασμένες υποδοχές sim.

Ναι το ξέρω ότι πρέπει να είσαι ηλίθιος για να τοποθετήσεις μια κάρτα sim ανάποδα, αλλά είσαι ακόμα πιο ηλίθιος για να τοποθετήσεις το spen ανάποδα. Δεν θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά της Samsung, σίγουρα έπρεπε να το κάνει 2-3 χιλιοστά πιο παχύ.

Όσον αφορά τις κάρτες SIM, ιδίως τα sony (και nexus 5, και huawei, και πολλά HTC) - ξέρετε πόσα μου έχουν γυρίσει με σπασμένες υποδοχές sim; - Και το χειρότερο είναι ότι οι κάτοχοι λένε "Δε το έκανα εγώ, έτσι ήταν"

Προτείνω στείρωση και απαλλαγή ψήφου όσοι βάλουν το spen ανάποδα.

• Like 8
Δημοσ.
Θα ήταν είδηση επειδή η Apple θα είχε ενσωματώσει πενάκι. Τυπικά δεν είναι σχεδιαστικό λάθος.  Απλά δεν είναι idiot proofed.

Αν ηταν για την αππλε θα ειχε ηδη βουηξει ο κοσμος για το σουπερ ανεπαναληπτο innovation του ipen
Ας αφησουμε το θεμα για το αν θα ειχε βαλει πενακι και πως θα το ειχε προωθησει.Εγω μιλαω για το αν θα ειχε το ιδιο σχεδιαστικο λαθος, το τι θα ειχε γινει με τους Apple haters εδω μεσα...Περιμενω απαντηση απο την Samesung τυπου Steve Jobs."You are putting it in, the wrong way"
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι πρέπει να είσαι ηλίθιος για να τοποθετήσεις μια κάρτα sim ανάποδα, αλλά είσαι ακόμα πιο ηλίθιος για να τοποθετήσεις το spen ανάποδα. 

Και να μην το κάνει ο χαζός χρήστης, μπορεί να το κάνει εύκολα ο κανακάρης του μπαμπά που θα πιάσει για λίγο στα χέρια του το τηλέφωνο.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προτείνω στείρωση και απαλλαγή ψήφου όσοι βάλουν το spen ανάποδα.

Και ταυτόχρονα σε αυτούς που κάθονται πάνω στα κινητά τους. 

Δημοσ.

Και να μην το κάνει ο χαζός χρήστης, μπορεί να το κάνει εύκολα ο κανακάρης του μπαμπά που θα πιάσει για λίγο στα χέρια του το τηλέφωνο.

Κινητο αυτου του budget δεν εχω δει παντως μπαμπα να το δινει σε κανακαρη.

Παντα στα υψηλα στρωματα της "ατμοσφαιρας". :mrgreen:

Εκεινα που πουλανε στα πανηγυρια εχω δει αρκετα στα χερια τους.

Και ταυτόχρονα σε αυτούς που κάθονται πάνω στα κινητά τους. 

Μονο σε οσους εχουν Iphone και αποδεδειγμενα. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Κινητο αυτου του budget δεν εχω δει παντως μπαμπα να το δινει σε κανακαρη.

Παντα στα υψηλα στρωματα της "ατμοσφαιρας". :mrgreen:

Εκεινα που πουλανε στα πανηγυρια εχω δει αρκετα στα χερια τους.

Μονο σε οσους εχουν Iphone και αποδεδειγμενα. :P

Ναι καλά... Ωραία διαστρέβλωση της πραγματικότητας εκεί που (δεν) σε συμφέρει! :P

Δημοσ.

Ναι καλά... Ωραία διαστρέβλωση της πραγματικότητας εκεί που (δεν) σε συμφέρει! :P

Πινω ποτακι τωρα οποτε μην με παρεξηγεις. :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας τοποθετήσουν ένα s tsimpidaki από την άλλη μεριά,για να βγαζεις το s pen όταν κολλάει.

Το θέμα δεν είναι τόσο το οτι δεν βγαίνει εύκολα, αλλά το ότι μετά καταστρέφεται ο αισθητήρας για το αν το πενάκι είναι στη συσκευή ή όχι (η συσκευή έχει διάφορα κολπάκια για να σε ειδοποιεί αν το ξεχάσεις το πενάκι εκτός και πας να φύγεις, ξεκινάει διάφορα apps όταν το αφαρείς απο τη θήκη του κλπ κλπ)

• Like 2
Δημοσ.

ελληνικα μιλαω και σου χαναλεω αν βαλω βενζινη στο ντιζελ κινητηρα φταιει η εταιρια αν χαλασει?Αλλα πλακα εχει ολο αυτό χρειαζοταν ένα #blablagate για το νοτε 5 παω να φερω τα κοκ πορν μου

Απο την πιο μικρη μεχρι και την πιο μεγαλη εταιρια, πρωτη κατασκευαστικη μεριμνα ειναι οτιδηποτε εξαρτημα τοποθετειται να μην τοποθετειται αναποδα. Απο τις μπαταριες ΑΑΑ, τις καρτες SIM, microSD, καρτες γραφικων, θυρες USB κτλ, ολοι οι κατασκευαστες μεριμνουν ωστε να αποτρεπεται η λανθασμενη τοποθετηση! Ακομα και τις (βινετο)κασετες και να θες δεν μπορεις να τις τοποθετησεις αναποδα και μιλαμε για τεχνολογια 40+ ετων.

Υπαρχουνε συγκεκριμενα κατασκευαστικα προτυπα που πρεπει να τηρουνται, ειτε φταιει ο καταναλωτης ειτε οχι.

Το παραδειγμα σου που κολλαει; Ειναι ακυρο, αστοχο κι αστειο, δεν υπαρχει πρακτικη δυνατοτητα τετοιας αποτροπης.

Την αγαπω και την λατρευω την Samsung (ειδικα στις οικιακες συσκευες και στις τηλεορασεις), αλλα εκανε τεραστια γκαφα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...