Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ποια video; Ξαναλέω, το έχω αναφέρει και πιο πάνω, είχες κλείσει power States? Επίσης ποια r9 χρησιμοποιησες reference or not και για τις δύο περιπτώσεις. Επίσης να συγκρίσεις ίδια ρολόγια είναι λίγο άδικο, o fx παίζει τουλάχιστον 300-400 mhz πάνω άνετα οπότε καλύτερα να τον έπαιζες στα ρολόγια του 8350 Όλα τα power states στον fx ήταν κλειστά εκτός του cnq. Κλειστά ήταν δηλαδή τα c6, apm. Επίσης το turbo boost κλειστό και στον fx και στον i5. Η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε ήταν η ίδια, r9 290 vtx 3d stock, στα 975mhz core/5000mhz memory. Μνήμες corsair vengeance 2x4gb 1866 mhz 9 10 9 27 2t και στα δύο συστήματα.
hliastsek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια.... ρε παιδια, σαν πολυ πολιτισμενος διαλογος δεν γινεται σε αυτο το thread? Που ειναι οι αγριος τσακωμος που γινόταν στα αλλα?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλύτερα πολιτισμένα και να μας μείνει και κάτι παρά να τσακωνόμαστε σαν τα ζώα. Η συζήτηση σε πολιτισμένα επίπεδα δείχνει ένα επίπεδο, το οποίο έχει ήδη και οφείλει να συνεχίσει να κρατά το insomnia, γιατί διαφορετικά θα γίνει ζούγκλα και ο καθένας θα γράφει τα φανμποϊλίκια του, όπως γίνεται στο forum του linus tech tips, στο tom's hardware και στο anandtech που έτσι και πεις την λέξη amd θα πέσουν τα λυκόπουλα οι ιντελάδες να σε φάνε.
8elwADSL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Γιατί να τσακωθούμε είναι ξεκάθαρη η υπεροχή του i5 παντού,οι FX είναι απλά οδοντόκρεμες.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Γιατί να τσακωθούμε είναι ξεκάθαρη η υπεροχή του i5 παντού,οι FX είναι απλά οδοντόκρεμες. Κάναμε τον χαβαλέ μας αλλά μέχρι εκεί μην το σκίσουμε το θέμα, καταντάει κουραστικό από ένα σημείο και μετά . 2
Dennisbest Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μια σημείωση για τα benchmarks των παιχνιδιών.. Είναι όντως γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις δεν ζορίζουν ιδιαίτερα τους επεξεργαστές. Στο rome 2 πχ. στο benchmark πήγαιναν όλα καλά, η κάρτα 90%+ usage αλλά μόλις έμπαινες στο game , την έβλεπες 40% .. Και ένα άλλο παλιότερο παράδειγμα , το company of heroes 1 , με pentium τότε , στο benchmark όλα νεράκι , στο παιχνίδι όταν πέφταν τα artillery πήγαινε καρέ καρέ.
cliobaccarra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για οποιον απιστο εγω θα ειμαι εδω παντως, ηρεμα και πολιτισμενα και αν χρειαστει κερναω και καφεδακι να δουμε τις διαφορες live ολα τα αλλα τα θεωρω να ειχαμε να λεγαμε. Φτανουν τα λογια ας τα δουμε στην πραξη αυτα αν αληθευουν, o fx ειναι ετοιμος clockaρισμενος αν χρειαστει και περιμενει... 6
condemned Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 4460 vs 8320;Γελάω.Ο 8320 συγκρίνεται μόνο με 5820k και πάνω.Αν θέλεις ψάξε μέσα στο forum και θα δεις το καινούριο bench του cpuz,που εκεί φαίνεται η πραγματική δύναμη του 8πυρινου θηρίου +ότι θα ενισχύσεις την amd σαν εταιρία με τον οβολό σου και θα μπορέσουμε να δούμε στο μέλλον ακόμη δυνατότερους cpu από την αγαπημένη όλων,εταιρία! fx8320 από εμένα,χωρίς δεύτερη σκέψη μου αρεσει να σας βλεπω να τα λετε αυτα τελικα δε ξερω ποιος γελαει με αυτα που γραφεις αν πιστευεις οτι ο 8320 εχει καμια σχεση με τον 5820 τι να πω αυτο με ξεπερναει παραδινομαι Για οποιον απιστο εγω θα ειμαι εδω παντως, ηρεμα και πολιτισμενα και αν χρειαστει κερναω και καφεδακι να δουμε τις διαφορες live ολα τα αλλα τα θεωρω να ειχαμε να λεγαμε. Φτανουν τα λογια ας τα δουμε στην πραξη αυτα αν αληθευουν, o fx ειναι ετοιμος clockaρισμενος αν χρειαστει και περιμενει... οσο για τον cliobaccara με εμενα δοκιμασε το tombrider και μαλιστα το δικο μου σπασμενο με οτι συνεπαγεται αυτο...και ξερουμε και οι δυο οτι ο ενας ειχε διαφορετικη εκδοση απο του αλλου και μαλιστα η μια εκδοση επαιρνε διαφορετικες ρυθμισεις σε καποια πεδια οποτε και ο ιδιος γνωριζει πως αυτο που λεει ειναι ατοπο
cliobaccarra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 μου αρεσει να σας βλεπω να τα λετε αυτα τελικα δε ξερω ποιος γελαει με αυτα που γραφεις αν πιστευεις οτι ο 8320 εχει καμια σχεση με τον 5820 τι να πω αυτο με ξεπερναει παραδινομαι οσο για τον cliobaccara με εμενα δοκιμασε το tombrider και μαλιστα το δικο μου σπασμενο με οτι συνεπαγεται αυτο...και ξερουμε και οι δυο οτι ο ενας ειχε διαφορετικη εκδοση απο του αλλου και μαλιστα η μια εκδοση επαιρνε διαφορετικες ρυθμισεις σε καποια πεδια οποτε και ο ιδιος γνωριζει πως αυτο που λεει ειναι ατοπο Δοκιμαστηκε επισης με medium shadows επειδη στην μια εκδοση δεν αφηνε για high και το τελικο αποτελεσμα παραμενε το ιδιο. Επισης το συγκεκριμενο πηγαινε για τον φιλο μας thelf που αναφερει οτι σε game benchmarks μετραμε μονο gpu και με ολα τα cpu βγαζουμε ιδιο score. Γελανε και οι πετρες.. Ουδεμια αντιπαραθεση δεν εχω μαζι σου, μπορει να εφταιγε η εκδοση μπορει να εφταιγαν πολλα. Ακομα και ετσι να ειναι ομως φαντασου ποσο ευκολα μπορει να εξαπατηθει καποιος βλεποντας video απο το youtube αναμεσα σε 2cpu. Κοινως γυρναω το αποτελεσμα οπως εμενα μου αρεσει, αναλογα με το αν ειμαι amd η intel fan. Για αυτο και αναφερω απο πανω, πως δεν πιστευω κανενα video παραμονο αν το κανω εγω η ειμαι μπροστα.
condemned Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δοκιμαστηκε επισης με medium shadows κτλπ και το τελικο αποτελεσμα παραμενε το ιδιο. Επισης το συγκεκριμενο πηγαινε για τον φιλο μας thelf που αναφερει οτι σε game benchmarks μετραμε μονο gpu και με ολα τα cpu βγαζουμε ιδιο score. Γελανε και οι πετρες. ξαναλεω ηταν διαφορετικες εκδοσεις με αλλες ρυθμισεις και ξαναλεω το ενα σπασμενο (το οποιο μαλιστα min fps αν θυμασαι εβγαλε 2.4fps κατι που αν ισχυε θα το βλεπαμε ανετα με γυμνο ματι...κατι φυσικα που δεν εγινε ποτε.τι ποιο ξεκαθαρο οτι ειχε bug)το αλλο αυθεντικο με ολα τα patch φανταζομαι αφου ειναι απο steam.δε ξερω που πηγαινε αλλα αναφερεσαι στο cpu μου οφειλω να ξεκαθαρισω τα πραγματα
cliobaccarra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ξαναλεω ηταν διαφορετικες εκδοσεις με αλλες ρυθμισεις και ξαναλεω το ενα σπασμενο (το οποιο μαλιστα min fps αν θυμασαι εβγαλε 2.4fps κατι που αν ισχυε θα το βλεπαμε ανετα με γυμνο ματι...κατι φυσικα που δεν εγινε ποτε.τι ποιο ξεκαθαρο οτι ειχε bug)το αλλο αυθεντικο με ολα τα patch φανταζομαι αφου ειναι απο steam.δε ξερω που πηγαινε αλλα αναφερεσαι στο cpu μου οφειλω να ξεκαθαρισω τα πραγματα Διαφορετικη εκδοση δεν ξερω αν ηταν, ιδιες ρυθμισεις ειχαμε τρεξει. Εσενα ηταν κατεβασμενο απο τον θειο skidrow. Mαλιστα κατεβασα τα shadows στο medium γιατι η εκδοση που ετρεξες δεν ειχε high. Το αποτελεσμα το ιδιο. Τα min σου ποτε στα 7 fps και ποτε στα 2.4 (μαλιστα εγινε και φορματ πιστευοντας πως φταινε τα windows) .Τα min fps σου οντως αποτελουν μυστηριο το οποιο προσφερθηκα να βοηθησω δινοντας σου account steam με γνησιο game. Επισης η εκδοση skidrow που ετρεξες , επαιζε κανονικα σε i5 4690k + 970 με αποτελεσμα +1fps απο τα avg μου. 3
condemned Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Διαφορετικη εκδοση δεν ξερω αν ηταν, ιδιες ρυθμισεις ειχαμε τρεξει. Εσενα ηταν κατεβασμενο απο τον θειο skidrow. Mαλιστα κατεβασα τα shadows στο medium γιατι η εκδοση που ετρεξες δεν ειχε high. Το αποτελεσμα το ιδιο. Τα min σου ποτε στα 7 fps και ποτε στα 2.4 οντως αποτελουν μυστηριο το οποιο προσφερθηκα να βοηθησω δινοντας σου account steam με γνησιο game. Επισης η εκδοση skidrow που ετρεξες , επαιζε κανονικα σε i5 4690k + 970 με αποτελεσμα +1fps απο τα avg μου τι να κανουμε εμεις απο το θειο skidrow κατεβαζουμε ειμαστε παραπαιδια απο τη στιγμη που εχουν διαφορετικες ρυθμισεις στα πεδια πραγματικα πιστευεις οτι δεν ειναι διαφορετικες εκδοσεις?οσο για τον 4690κ ναι skidrow κατεβασε ποιο ομως?pre patch?με το πρωτο patch?με ολα τα patch?αυτο δε το ξερεις με σιγουρια.κατεβασε εσυ skidrow να δουμε μη μπλεκουμε με account στειλε τι κατεβαζεις να κατεβασω το ιδιο.τοσο απλα
cliobaccarra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 τι να κανουμε εμεις απο το θειο skidrow κατεβαζουμε ειμαστε παραπαιδια απο τη στιγμη που εχουν διαφορετικες ρυθμισεις στα πεδια πραγματικα πιστευεις οτι δεν ειναι διαφορετικες εκδοσεις?οσο για τον 4690κ ναι skidrow κατεβασε ποιο ομως?pre patch?με το πρωτο patch?με ολα τα patch?αυτο δε το ξερεις με σιγουρια.κατεβασε εσυ skidrow να δουμε μη μπλεκουμε με account στειλε τι κατεβαζεις να κατεβασω το ιδιο.τοσο απλα Ιδια εκδοση κατεβασες με το παιδι με τον i5, μαλιστα ειχε στειλει ο ενας link στον αλλον. Δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει να βαλω εγω game απο τον θειο και οχι εσυ το γνησιο; Δεν σου ειπες κανεις να δωσεις λεφτα να το αγορασεις, προσφερθηκε απλοχειρα δωρεαν για τις αναγκες του τεστ. 1
condemned Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ιδια εκδοση κατεβασεις με το παιδι με τον i5, μαλιστα ειχε στειλει ο ενας link στον αλλον. Δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει να βαλω εγω game απο τον θειο και οχι εσυ το γνησιο; Δεν σου ειπες κανεις να δωσεις λεφτα να το αγορασεις, προσφερθηκε απλοχειρα δωρεαν για τις αναγκες του τεστ. δε μπλεκω με account ποιος ο λογος να μαθω τους codes κατεβασε το να δεις οτι εχει bugs δε ξερεις αν κατεβασα την ιδια δε του στειλα δα και λινκ
cliobaccarra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δε μπλεκω με account ποιος ο λογος να μαθω τους codes κατεβασε το να δεις οτι εχει bugs δε ξερεις αν κατεβασα την ιδια δε του στειλα δα και λινκ Μονος σου αναφερεις πως εχει bugs. Δεν ξερω αν οντως αληθευει αλλα και να αληθευει μου λες να κατεβασω εκδοση με bugs για να κανουμε benchmark για να μην μπεις στον μπελα να πληκτρολογησεις ενα username και ενα password; Και τι ασφαλη αποτελεσματα θα βγουν απο bugged game; Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την λογικη και το σταματαω εδω. Δεν εχει νοημα αλλο η συζητηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα