Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το BF3 χρησιμοποιεί 2-3 πυρήνες και οχι 4 δυστυχώς και δεν θυμαμαι απο που το είχα διαβάσει αλλα είναι έγκυρη πηγή.

Aten-Ra επανέλαβε σε παρακαλώ τα benches που παρέθεσες σε 64αρη χαρτη παλι αλλα με πολύ κόσμο.

Καλό παράδειγμα θα ήταν μια pearl market στο BF4 με 64άτομα αλλα δεν διαθέτω hardware για να την κάνω.

Στο bf4 παντως η αδυναμία του FX είναι εμφανής απο τις βούτες στα fps

προυφ στο spoiler.

Δημοσ.

Δεν έχεις καμία αντίληψη το τι είναι το gpu benchmark μέσα από τα παιχνίδια ε;

Αν τρέξει το atto, όποιος έχει τον ποιο γρήγορο ssd θα έχει και τον ποιο γρήγορο επεξεργαστή;

Αυτό ακριβώς κάνουν και αυτά,μετράνε σκέτη την gpu.

Έχω μέτρηση i7 2600k @4500 και fx @5020 με r9 290 ίδια ρολόγια και στις δύο μετρήσεις, με τον i7 να είναι 9 fps κάτω σε average από τον fx στο benchmark του Tomp raider. Αυτά που αναφέρεις είναι άκυρα και σε προκαλώ ανοιχτά αν έχεις το hardware να αποδείξεις το αντίθετο.

το BF3 χρησιμοποιεί 2-3 πυρήνες και οχι 4 δυστυχώς και δεν θυμαμαι απο που το είχα διαβάσει αλλα είναι έγκυρη πηγή.

Aten-Ra επανέλαβε σε παρακαλώ τα benches που παρέθεσες σε 64αρη χαρτη παλι αλλα με πολύ κόσμο.

Καλό παράδειγμα θα ήταν μια pearl market στο BF4 με 64άτομα αλλα δεν διαθέτω hardware για να την κάνω.

Στο bf4 παντως η αδυναμία του FX είναι εμφανής απο τις βούτες στα fps

προυφ στο spoiler.

Δυστυχώς είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω τα video δίπλα δίπλα. Δεν είδα τίποτα βουτιες στο παραπάνω video, μπορεί να κάνω και λάθος λόγω κινητου

Δημοσ.

Βλέπεις εσύ διαφορά ουσιαστική στα fps; και μάλιστα αυτό είναι το bf4. Επίσης βλέπω να δουλεύουν όλοι οι πυρήνες του fx η είναι η ιδέα μου; διόρθωσε με αν κάνω λάθος γιατί είμαι από κινητό.

Bf3 είναι όχι 4, δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά να πω την αλήθεια, ωστόσο και πάλι αυτό που λέω ισχύει, όταν μιλάμε για gaming με συγκεκριμένο αριθμό πυρήνων οι intel είναι μπροστά. Επίσης αν έμπαινε καμιά r9 290x εκεί θα φαινόταν η διαφορά, ο i7 θα ήταν μπροστά χωρίς πολλά πολλά, η 7970 δεν είναι και δα δυνατή να ζορίσει τον 8350, αν ήταν δύο 7970 που παίζουν πιο πάνω από μια 290x εκεί θα φαινόταν σαμπάνια όχι απλά μπουκάλι. Χρηστάρα τέσσερις πυρήνες χρησιμοποιεί το bf3, όπου έχω διαβάσει παντού μιλάνε για τέσσερις και αν δεις και στους δύο επεξεργαστές το usage είναι 50%, δηλαδή χρησιμοποιούνται οι τέσσερις πυρήνες μόνο.

Δημοσ.

Bf3 είναι όχι 4, δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά να πω την αλήθεια, ωστόσο και πάλι αυτό που λέω ισχύει, όταν μιλάμε για gaming με συγκεκριμένο αριθμό πυρήνων οι intel είναι μπροστά. Επίσης αν έμπαινε καμιά r9 290x εκεί θα φαινόταν η διαφορά, ο i7 θα ήταν μπροστά χωρίς πολλά πολλά, η 7970 δεν είναι και δα δυνατή να ζορίσει τον 8350, αν ήταν δύο 7970 που παίζουν πιο πάνω από μια 290x εκεί θα φαινόταν σαμπάνια όχι απλά μπουκάλι. Χρηστάρα τέσσερις πυρήνες χρησιμοποιεί το bf3, όπου έχω διαβάσει παντού μιλάνε για τέσσερις και αν δεις και στους δύο επεξεργαστές το usage είναι 50%, δηλαδή χρησιμοποιούνται οι τέσσερις πυρήνες μόνο.

Bf3 ήθελα να γράψω σωστά.

Μιλώντας για crossfire βάζεις και άλλους παράγοντες μέσα στο παιχνίδι, όπως drivers, μητρική κτλπ. r9 290 έχω δεν σου φτάνει;!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μέτρηση i7 2600k @4500 και fx @5020 με r9 290 ίδια ρολόγια και στις δύο μετρήσεις, με τον i7 να είναι 9 fps κάτω σε average από τον fx στο benchmark του Tomp raider. Αυτά που αναφέρεις είναι άκυρα και σε προκαλώ ανοιχτά αν έχεις το hardware να αποδείξεις το αντίθετο.

Δυστυχώς είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω τα video δίπλα δίπλα. Δεν είδα τίποτα βουτιες στο παραπάνω video, μπορεί να κάνω και λάθος λόγω κινητου

εγω απο τα βίντεο βλέπω τον fx να δίνει στην 780ti 60-90% χρήση με 70-90 fps

και τον i7 να τερματίζει την κάρτα πλην λίγων εξαιρέσεων και να παίζει με 120-90 fps.

Δημοσ.

Bf3 ήθελα να γράψω σωστά.

Μιλώντας για crossfire βάζεις και άλλους παράγοντες μέσα στο παιχνίδι, όπως drivers, μητρική κτλπ. r9 290 έχω δεν σου φτάνει;!

Μου φτάνει και μου παραφθάνει, ωστόσο τίποτα δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι intel αποδίδουν καλύτερα. Και πρόσεξε, αυτά τα λέω επειδή έχω δοκιμάσει στο bf4 stock intel 4690k και stock fx 8320 με r9 290 και ο fx τις είχε τις βούτες του στα 60 fps από τα 80, όταν ο i5 κράταγε 70-80 σταθερά σε 64αρα shanghai. Και οι δύο με κλειστό turbo, για να είναι στα ίδια ρολόγια. 

Δημοσ.

Μου φτάνει και μου παραφθάνει, ωστόσο τίποτα δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι intel αποδίδουν καλύτερα. Και πρόσεξε, αυτά τα λέω επειδή έχω δοκιμάσει στο bf4 stock intel 4690k και stock fx 8320 με r9 290 και ο fx τις είχε τις βούτες του στα 60 fps από τα 80, όταν ο i5 κράταγε 70-80 σταθερά σε 64αρα shanghai. Και οι δύο με κλειστό turbo, για να είναι στα ίδια ρολόγια. 

my point exactly

Δεν σε απογοητεύει ο fx,ούτε unplayable κάνει το παιχνίδι,απλά την στιγμή που θα τον χρειαστείς για να σώσεις την κατάσταση και να σωθείς και συ,σε πουλάει γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

εγω απο τα βίντεο βλέπω τον fx να δίνει στην 780ti 60-90% χρήση με 70-90 fps

και τον i7 να τερματίζει την κάρτα πλην λίγων εξαιρέσεων και να παίζει με 120-90 fps.

Ποια video;

Ξαναλέω, το έχω αναφέρει και πιο πάνω, είχες κλείσει power States? Επίσης ποια r9 χρησιμοποιησες reference or not και για τις δύο περιπτώσεις. Επίσης να συγκρίσεις ίδια ρολόγια είναι λίγο άδικο, o fx παίζει τουλάχιστον 300-400 mhz πάνω άνετα οπότε καλύτερα να τον έπαιζες στα ρολόγια του 8350
Δημοσ.

It's all about architecture, ο i5 λόγω αρχιτεκτονικής κρατάει καλύτερα fps και πατάει καλύτερα στα παιχνίδια. Η intel σου λέει αν θες i5 πληρώνεις το premium, ο fx όπως είπε και ο Χρηστάρας δεν είναι χάλιας, απλά σε γενικές γραμμές ο i5 θα δείξει στο gaming πως αξίζει τα επιπλέον χρήματα που κάνει σε σχέση με έναν fx, θα βγάλει καλύτερα τα λεφτά του. 

Δημοσ.

Τέλος πάντων video ανέβηκε και μάλιστα από bf3 που είναι και σχετικά παλιό. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του, διάφορες δεν φαίνεται να υπάρχουν για άλλη μια φορά.

Οποιος έχει την όρεξη και το hardware ας στείλει pm.

Δημοσ.

Anyway επειδή συγκρίνουμε διαφορετικές αρχιτεκτονικές με καθεμιά να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα σε διαφορετικούς τομείς, ας την αφήσουμε στην άκρη την συζήτηση γιατί άκρη δεν θα βγει, το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να λέμε εγώ έχω καλύτερο cpu γιατί είναι αυτό, εκείνο και τούτο κλπ :).

Δημοσ.

Anyway επειδή συγκρίνουμε διαφορετικές αρχιτεκτονικές με καθεμιά να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα σε διαφορετικούς τομείς, ας την αφήσουμε στην άκρη την συζήτηση γιατί άκρη δεν θα βγει, το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να λέμε εγώ έχω καλύτερο cpu γιατί είναι αυτό, εκείνο και τούτο κλπ :).

Δεν διαφωνούμε σε αυτό. Όμως πρέπει κάποια στιγμή σαν τεχνολογικό φόρουμ που είμαστε και δίνουμε συμβουλές σε άλλους να τεκμηριονουμε αυτά που λέμε. Ε λοιπόν αυτή η τεκμηρίωση δεν υπάρχει πουθενά... Δεν αναφέρομαι σε single core η multi core δύναμη, εκεί λίγο πολύ τα benchmark μας κάνουν την δουλεία, αλλά σε ρεαλιστικές συνθήκες gaming.

Δημοσ.

Δεν διαφωνούμε σε αυτό. Όμως πρέπει κάποια στιγμή σαν τεχνολογικό φόρουμ που είμαστε και δίνουμε συμβουλές σε άλλους να τεκμηριονουμε αυτά που λέμε. Ε λοιπόν αυτή η τεκμηρίωση δεν υπάρχει πουθενά... Δεν αναφέρομαι σε single core η multi core δύναμη, εκεί λίγο πολύ τα benchmark μας κάνουν την δουλεία, αλλά σε ρεαλιστικές συνθήκες gaming.

μπες youtube Και δεσ τα συγκριτικά βίντεο απο digitalfoundry και technokitchen.

Δημοσ.

μπες youtube Και δεσ τα συγκριτικά βίντεο απο digitalfoundry και technokitchen.

Δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι τπτ πλέον από YouTube αν δεν ξέρω προσωπικά την πηγή η δεν το τεσταρω μόνος μου, μετρήσεις μου έχουν δείξει ότι δείχνουν ότι να ναι.

Δεν είναι τυχαίο που όσοι υποστηρίζουν amd συνήθως έχουν και αποδείξεις video δικά τους; οι υπόλοιποι απλά αρκουνται στο να βλέπουν video στο YouTube η πέφτουν θύματα παραπληροφορησης.

Λες και δεν μπορούσαμε οι περισσότεροι με τους fx στα 5ghz να τους πουλουσαμε μαζί με τα γαιδουρια της μητρικές μας, βλέπε sabertooth, Asus formula κτλπ και να παιρναμε έναν i5 να κάναμε την δουλεία μας....

Sick logic really...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...