p8grs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Στα ίδια λεφτά πας σε Η97 anniversary,αν θέλεις οικονομικό motherboard πήγαινε σε Η81 οι διαφορές τους είναι 2 SATAIII,2 USB 3 παραπάνω,συνήθως οι H81 βγαίνουν σε microATX και έχουν 2 DIMM slots αυτή είναι μία καλή H81 https://www.skroutz.gr/s/3820100/Asrock-H81M.html Γενικα τις Asrock δεν τις προτιμώ και με βολεύει που η Gigabyte ειναι m-atx και εχει και παθητική ψύξη στα mosfet, σχετικα με τις H81 αν και παλι με καλύπτουν η B85 ειναι εντος budget και ειναι απο καταστημα στην πολη μου. Ευχαριστω παντως για την συμβουλη. Οι 2 cpu που συγκρινεις εχουν και 40 ευρω διαφορα.Τα 40 ευρω μπορεις να παρεις μια καλη ψυκτρα Ναι το γνωρίζω οτι έχουν οικονομική διάφορα (50ευρω συγκεκριμένα) αλλά δεν έχω κέφι να μπλεξω παλι με overclocking.
XronisR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Γενικα τις Asrock δεν τις προτιμώ και με βολεύει που η Gigabyte ειναι m-atx και εχει και παθητική ψύξη στα mosfet, σχετικα με τις H81 αν και παλι με καλύπτουν η B85 ειναι εντος budget και ειναι απο καταστημα στην πολη μου. Ευχαριστω παντως για την συμβουλη. Ναι το γνωρίζω οτι έχουν οικονομική διάφορα (50ευρω συγκεκριμένα) αλλά δεν έχω κέφι να μπλεξω παλι με overclocking. Ανετα παει στα 4.2 με μια μετρια μητρικη.Γενικα ολοι προτεινουν intel αλλα και με amd θα μεινεις ικανοποιημενος. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ο άνθρωπος θέλει gaming και το gaming τραβάει καλύτερα με intel, είναι απλό. Θα μείνει ικανοποιημένος με amd όμως θα μείνει ακόμα περισσότερο με intel, τα παιχνίδια θέλουν single core performance και συγκριτικά με τον fx ο i5 έχει καλύτερα min max avg fps σε όλα τα games. 1
p8grs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ο i5 είναι τελική απόφαση, μίλησα και με το μαγαζί που θα τα πάρω και λογικά την επόμενη τετάρτη πέμπτη θα τα έχω. Ευχαριστώ όλους και πάλι για την βοήθεια. Αυτά είναι τα πράγματα:http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3735http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4352
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 8320 ειναι μονοδρομος... Μονοδρομος για overclocking εννοω! haha i tricked you!! @Για παιχνιδια και χωρις πολλα πολλα, παρε τον 4460. Ειναι δυνατος out of the box. 2
hliastsek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Του δινω ακομα 1 μερα, για να γινει και αυτο το thread Intel vs amd. 4
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Του δινω ακομα 1 μερα, για να γινει και αυτο το thread Intel vs amd. Ε ναι, αφου η amd ειναι καλυτερη και ολοι λενε ιντελ. Δε παμε καλα μου φαινεται. Bazinga 2
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Φυσικά και είναι καλύτερη συγκρίνονται 8 πυρήνες με 4?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ω ναι άλλο ένα vs το θέμα του παιδιού...Κάποιος mod παρακαλώ να επέμβει .
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Φυσικά και είναι καλύτερη συγκρίνονται 8 πυρήνες με 4? Όταν έχουν την μισή ταχύτητα; Φυσικά και δεν συγκρίνονται. (και πριν τα μεσάνυχτα)
hliastsek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αν δεν δω διαγραμματα και αναλυτικα video απο youtube με fps οπως ειναι ενα VS topic που σεβεται τον εαυτο του, τοτε δεν ειναι τιποτα.
cliobaccarra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αν δεν δω διαγραμματα και αναλυτικα video απο youtube με fps οπως ειναι ενα VS topic που σεβεται τον εαυτο του, τοτε δεν ειναι τιποτα. Στο youtube? Απο αυτους που τα παιρνουν απο την intel εννοεις;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αφού το ζητάει η περίσταση τι να κάνω δεν άντεξα . 3
p8grs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Όταν έχουν την μισή ταχύτητα; Φυσικά και δεν συγκρίνονται. (και πριν τα μεσάνυχτα) Νομιζω το παιδι απαντησε ειρωνικα με βαση τις απαντησεις του στην πρωτη σελιδα 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Είναι γνωστό ΤheElf πως εμείς, συγκεκριμένα εγώ, ο trilobyter και ο 8elwadsl τέτοιες σπόντες τις πετάμε σατυρικά, να πω ότι βλέπεις πρώτη φορά μηνύματά μας θα πω ψέμματα. Ξέρουμε τι παίζει με τις δύο εταιρείες και πάρα πολύ καλά μάλιστα όπως ξέρεις και εσύ, απλά δεν γίνεται κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιο θέμα να μένουμε στην απέξω πραγματικά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα