Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν λίγο καιρό έκανα την αναβάθμιση σε windows 10. Χρησιμοποιώ τον chrome και το gmail.

Το πρόβλημα που προέκυψε πριν λίγες μέρες είναι το εξής:Ο chrome έχει στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης ένα σύμβολο (καμπανάκι) που όταν δέχεσαι ένα μήνυμα ή ένα σχόλιο στο λογαριασμό google σε ειδοποιεί με την κόκκινη ένδειξη 1 κλπ Κάνοντας κλικ σου εμφανίζει την ειδοποίηση που έχεις. Μπορείς να πας στο gmail και να το δεις στην καρτέλα (κοινωνικά). Για τα τελευταία σχόλια που δέχθηκα στο λογαριασμό μου google (you tube) δεν είχα καμία ειδοποίηση, ή στην οθόνη του chrome ή στο gmail. Ενημερώθηκα μπαίνοντας στο κανάλι μου στο you tube. Tι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος σχολιαστής του forum αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, τελικά ψάχνοντας μπήκα στο you tube forum help και εκεί είδα ότι γίνεται χαμός από τα παράπονα  χιλιάδων καναλαρχών του you tube που βιώνουν την ίδια κατάσταση. Ευθύνεται η Google και όλοι περιμένουν από την εταιρεία να δώσει λύση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...