cpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 το 5s θυμιζει απο πισω , το μονο μειον ειναι η αθλια μπαταρια Καμια σχεση ,ισως ο χρωματικος συνδιασμος μοιαζει λιγο
cpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Για ανάλυσε μας το αυτό ελαφρώς παρακαλώ... Ε πως δεν ειναι το αιφονε 4.85χιλιοστα παχος με oled οθονη ,2A φορτιση και 50μπχ καμερα ...ελα τωρα 1
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ε πως δεν ειναι το αιφονε 4.85χιλιοστα παχος με oled οθονη ,2A φορτιση και 50μπχ καμερα ...ελα τωρα Ναι συγνώμη έχεις δίκαιο, δεν το πρόσεξα μαλακία μου.. Με συγχωρείς μπουμπούκο (ή κάπως έτσι) 1
Black Demis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 δηλαδή το android 4.4.4 δεν σάς λέει τίποτα ?? απίστευτο! πολλά μας λει............ ότι θα γλιτώσει αρκετό κόσμο από τα προβλήματα του 5 και θα πάει κατευθείαν στο 6
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Όντως. Η κανονική τιμή που δείχνει από κάτω όταν το βάλεις στο καλάθι, είναι 429 ευρώ. Καλό φαίνεται για 199. Βέβαια δεν ξέρω πότε θα είναι διαθέσιμο (άσχετα που λένε από 25 του μήνα) και τι γίνεται με την εγγύηση! Και εννοείτε τι γίνεται με την μπαταρία, μιας και τα χαρακτηριστικά του, σίγουρα είναι ενεργοβόρα! Με την εγγυηση συμβαινει οτι συμβαινει και με ολα τα oppo. Γιατι αυτο να εχει αλλη μεταχειριση; Ανοιγεις rma case το εγγρινουν το στελνεις Αγγλια και σου στελνουν αλλο. Σου επιστρεφουν και στο paypal τα εξοδα αποστολης εως 20 ευρω για καθε case. Το μονο μειον ισως μερικα ατομα που απαντανε στο support. Αν εχεις καποια απορια δηλαδη ειναι δυσκολο να συνενοηθεις. Θα επρεπε στο συγκεκριμενο μοντελο να χωρουσαν τουλαχιστον 3000mah. Απο το πρωτο μοντελο τους ελεγα χεστηκαμε για τα 4.8χιλιοστα. Ας ηταν 6.5 και να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια. Επισης θα χωραγε και βυσμα 3,5mm τοτε και θα το ειχα παρει χτες κιολας.
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ας ηταν 6.5 και να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια. Ντρέπεσαι να πεις 9-10;;; . Επισης θα χωραγε και βυσμα 3,5mm τοτε και θα το ειχα παρει χτες κιολας. Αμάν δεν το πρόσεξα αυτό, χοντρή πατάτα να μην έχει τρισειμισάρη. Αυτό το πράμα ομολογώ πρώτη φορά το βλέπω.. tragic!!! 1
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πρωτη φορα δε το βλεπω εγω αλλα οκ (βασικα σε smartphone κι εγω πρωτη φορα το βλεπω απλα το ειχα δει και σε ενα lg που δεν ηταν smartphone) ειναι λαλακια... Εχουν περασει τον ηχο απo το usb και σου δινει ανταπτορακι.
peronoforos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 εγώ το τσίμπισα(είχα paypal balance) καθότιν μου αρέσει και το χρώμα, και το πάχος. να μην αναφέρω την ποιότητα κατασκευής. για τη μπαταρία δεν με ενδιαφέρει ουτος η άλλος το έχω για δεύτερο, και κυκλοφορώ με xiaomi powerbank slim 5000mah για κάθε ενδεχόμενο. άσε που μπορείς να το φορτίσεις σούπερ γρήγορα αν βιάζεσαι επίσης εμπιστεύομαι την OPPO. έχει ευρωπαικό support για την εγγύηση, κάτι που δεν έχουν άλλες κινέζικες εταιρίες. τέλος.... 200 ευρώ..... είναι κλέψιμο!!! όχι απλά ευκαιριά. ευκαιριαρα. είναι όμορφο, και δυνατό. επιτέλους σε γκρι και όχι στο άσπρο ας έχει κιτκατ, ειναι πολύ σταθερή έκδοση. αργότερα μπορεί να δώσουν και lollipop. έχει και υποστήριξη 4g!!! επιτέλους... οθονάρα full hd και μάλιστα amoled!!! δεν την αλλάζω με τίποτα για ips. υποστήριξη microsd!!!! επιτέλους άμα αργότερα δεν σου αρέσει το πουλάς άνετα, εφόσον σε 2 μέρες θα ανέβει η τιμή του στα διπλά. τα κατά του για μένα είναι δεν έχει βίσμα 3.5mm (έχει όμως το εξτρα καλωδιάκι αντάπτορα/δεν ακούω μουσική με ακουστικά) λογικά θα θερμαινεται εύκολα χωρίς να αποτελεί πρόβλημα (δεν παίζω παιχνίδια) η μπαταρία θα ψοφάει γρήγορα. δεν πας πουθενά χωρίς powerbank αν το θέλεις για κύριο τηλέφωνο δεν έχει υποστήριξη dual sim, (για δεύτερο το θέλω δεν με ενδιαφέρει) έχει όμως microsd επέκταση αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία, dual sim, 3.5mm υποδοχή και πάχος 6xiliosta θα ήταν το επόμενο best seller μετά τα iphone (αστειεύομαι). μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. κανένα κινητό δεν είναι τέλειο. ο καθένας παίρνει κινητό με βάση τις ανάγκες του. και πριν με προλάβεται, το oppo r7 plus, φοράει ίδιο επεξεργαστή/μνήμη/οθόνη και αρχική τιμή 480 δολλάρια (μάλλον 450 ευρώ+) με 6 ίντσες οθόνη και πάχος 7.8mm.... εγώ όμως δεν κοστολογώ αυτή τη διαφορά 250 ευρώ πάνω (τουλάχιστον). επαναλαμβάνω, ότι στα 200 ευρώ αξίζει. αν είχε αρχική τιμή 400-450 που έχει το r5 τοτε θα πήγαινα πάσο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αλήθεια, σε αυτό κάνανε κανένα τεστ για το αν ...λυγίζει? 1
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αλήθεια, σε αυτό κάνανε κανένα τεστ για το αν ...λυγίζει? μάλλον τσουρέκι θα γίνεται με τέτοιο πάχος δε θα λυγάει (sic) απλά./
cpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 τα κατά του για μένα είναι δεν έχει βίσμα 3.5mm (έχει όμως το εξτρα καλωδιάκι αντάπτορα/δεν ακούω μουσική με ακουστικά) λογικά θα θερμαινεται εύκολα χωρίς να αποτελεί πρόβλημα (δεν παίζω παιχνίδια) η μπαταρία θα ψοφάει γρήγορα. δεν πας πουθενά χωρίς powerbank αν το θέλεις για κύριο τηλέφωνο δεν έχει υποστήριξη dual sim, (για δεύτερο το θέλω δεν με ενδιαφέρει) έχει όμως microsd επέκταση αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία, dual sim, 3.5mm υποδοχή και πάχος 6xiliosta θα ήταν το επόμενο best seller μετά τα iphone (αστειεύομαι). μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. κανένα κινητό δεν είναι τέλειο. Υπαρχει το R7 plus με λιγο μεγαλυτερη οθονη και κανενα απο τα αρνητικα του ρ5ς περα απο τιμη και παχος..
ShevaGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αλήθεια, σε αυτό κάνανε κανένα τεστ για το αν ...λυγίζει? Σίγουρα λυγίζει. Φήμες λένε ότι αν του κολλήσεις ένα αυτοκόλητο με ένα μισοφαγωμένο μήλο επάνω τριπλασιάζεται η τιμή του.
FLO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορούμε να το πάρουμε από Ελλάδα τι γίνεται με τις κάρτες?
JohnyFire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορούμε να το πάρουμε από Ελλάδα τι γίνεται με τις κάρτες? απο ελλαδα δεν ξερω απο (γερμανο) χαχαχαχαχαχα μπορεις ομως χαχαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα