Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Oppo R5s 8core 3gb ram LTE 32gb 199€@oppostyle.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στο gsmarena.com "3.5mm jack No" . Seriously????

Κατόπιν είδα ότι ξαναναφέρθηκε αλλά έλεος δηλαδή...

Μα γιατι ελεος. ?

Στα 4.9 mm παχους της συσκευης δεν χωραει το socket ενος jack 3.5mm.

Εκτος κι αν εννοεις οτι επρεπε να ειναι πιο παχυ το κινητο για να το χωρεσει ωστε να μην χρειαζεται ανταπτορα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι μικρή το ίδιο είπαμε

αλλά αν χρειαστεί να το φορτίσεις για παράδειγμα 3 φορές την ημέρα, θα σου πάρει συνολικά όσο θα χρειαζόσουν για να φορτίσεις μία φορά ένα άλλο περίπου ;)

αυτό είπα ουσιαστικά

Όσοι είχαν/έχουν δουλέψει Oppo με VOOC ξέρουν ;)

microSD ΔΕΝ παίρνει

το γράφω με κεφαλαία και bold για να μη νομίζει κάποιος ότι παίρνει και την πατήσει

αν κάνω λάθος ευχαρίστως να με διορθώσεις με σε παρακάλω, αλλά παρέθεσε και κάποια πηγή :)

Ναι... εσυ ομως βασίζεσαι στην υποθεση οτι έχει παντου ρεύμα. Εεεε.... δεν γίνεται έτσι ομως στην πράξη, ουτε θα ειμαι αγκαλια με τον φορτιστη. Ακομα και σε 30 δευτερολεπτα να την φόρτιζε, δεν αλλαζει τιποτα. Ειναι ανεπαρκής.

Δημοσ.

Να δούμε βέβαια και το xiaomi redmi note 2, γιατί το 1 (επίσης εξαιρετικό VFM όταν είχε βγει) είχε πολλά προβλήματα θυμάμαι...

Εγώ πάντως έριξα παραγγελία και ευχαριστώ τον TS!

Θεωρώ ότι αν δε με βολέψει, θα μπορέσω να το πουλήσω στην ίδια τιμή μετά από λίγες μέρες

• Like 2
Δημοσ.

Να δούμε βέβαια και το xiaomi redmi note 2, γιατί το 1 (επίσης εξαιρετικό VFM όταν είχε βγει) είχε πολλά προβλήματα θυμάμαι...

Εγώ πάντως έριξα παραγγελία και ευχαριστώ τον TS!

Θεωρώ ότι αν δε με βολέψει, θα μπορέσω να το πουλήσω στην ίδια τιμή μετά από λίγες μέρες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...