blueangel3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 update σε τι win 10αρια? ολα μονο του το update τα εκανε? drivers δεν εβαλες? το πενάκι δουλευει κανονικα? σε win 10..το update μου το έβγαλε σε ειδοποίηση και το έκανα. το πενάκι δούλευε και δουλεύει κανονικά
babyonboard Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εχει κανεις αλλος θνητος βαλει τα 10 αρια? Να προχωρησουμε ή οχι ακομα? Τι λετε?
blueangel3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εχει κανεις αλλος θνητος βαλει τα 10 αρια? Να προχωρησουμε ή οχι ακομα? Τι λετε? Εγώ προτείνω να τα βάλεις.. 1
Balrog Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Είχα δώσει το tablet στο service (δεν δούλευε το usb) και μου το επέστρεψαν πρόσφατα. Δε θυμάμαι αν το είχαμε πει, αλλά πλέον υπάρχει service στην Ελλάδα (από Τσεχία που τα πηγαίνανε). Από τα wifi ssid's που μου αφήσανε (!) πιθανολογώ ότι το service το έχει η Intertech (βλ. Panasonic). Επίσης, επειδή μου το επέστρεψαν με Win8.1 (με 10GB Recovery partition, το οποίο δεν είναι διαγράψιμο και άφηνε μόλις 18GB στο C:), έβγαλα το λίγο bloatware της Asus και έκανα κατευθείαν την αναβάθμιση σε Win10 November update και από τότε δεν κρασάρει με το OneNote και το palm rejection. Η αναβάθμιση θέλει να έχετε βγάλει από πριν τυχόν sd card, αλλιώς κολλάει στο 44%. Όποιος θέλει πληροφορίες ή να του ανεβάσω κάπου τα drivers για το πενάκι αν έχει ήδη Win10, συνεχίζουμε τη συζήτηση στο θέμα του M80TA, εδώ. 3
pascalbag Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Είχα δώσει το tablet στο service (δεν δούλευε το usb) και μου το επέστρεψαν πρόσφατα. Δε θυμάμαι αν το είχαμε πει, αλλά πλέον υπάρχει service στην Ελλάδα (από Τσεχία που τα πηγαίνανε). Από τα wifi ssid's που μου αφήσανε (!) πιθανολογώ ότι το service το έχει η Intertech (βλ. Panasonic). Επίσης, επειδή μου το επέστρεψαν με Win8.1 (με 10GB Recovery partition, το οποίο δεν είναι διαγράψιμο και άφηνε μόλις 18GB στο C:), έβγαλα το λίγο bloatware της Asus και έκανα κατευθείαν την αναβάθμιση σε Win10 November update και από τότε δεν κρασάρει με το OneNote και το palm rejection. Η αναβάθμιση θέλει να έχετε βγάλει από πριν τυχόν sd card, αλλιώς κολλάει στο 44%. Όποιος θέλει πληροφορίες ή να του ανεβάσω κάπου τα drivers για το πενάκι αν έχει ήδη Win10, συνεχίζουμε τη συζήτηση στο θέμα του M80TA, εδώ. Χαίρεται, μπορείς να μας πεις (ή κάποιος άλλος που έχει τα 10) αν η σύνδεση με εξωτερικη οθόνη είναι εφικτή?
lele322 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 εγω το βαρεθηκα και το δινω για οποιον ενδιαφερεται .
dimoskoutr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Χαίρεται, μπορείς να μας πεις (ή κάποιος άλλος που έχει τα 10) αν η σύνδεση με εξωτερικη οθόνη είναι εφικτή? Ναι έχω δοκιμάσει με το στικάκι της microsoft και παίζει μια χαρά σε οθόνη και σε τηλεόραση...το στικάκι το βρίσκεις στο skroutz σε ακριβή σχετικά τιμή αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει. 1
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εμένα έσβησε και δεν ανάβει (κόλλησε και τώρα η οθόνη δεν ανάβει, αναβοσβηνει το power button τέσσερις-πεντε φορές και είναι νεκρό). Το άφησα να ξεφορτιστει και το ξαναφορτισα, προσπάθησα για hard reset αλλά τπτ. Μόνο όταν πατάω το power button παρατεταμένα αναβοσβηνει. Για εγγύηση τι παίζει;
JapanTurbo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εμένα έσβησε και δεν ανάβει (κόλλησε και τώρα η οθόνη δεν ανάβει, αναβοσβηνει το power button τέσσερις-πεντε φορές και είναι νεκρό). Το άφησα να ξεφορτιστει και το ξαναφορτισα, προσπάθησα για hard reset αλλά τπτ. Μόνο όταν πατάω το power button παρατεταμένα αναβοσβηνει. Για εγγύηση τι παίζει; Κλασσική περίπτωση βλάβης..... fylatos ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα..Το γύρισα Public και μετά από ένα ένα μήνα στο service το ξαναπήρα στα χέρια....Αλλαγή πλακέτας. Δεν πλήρωσα φράγκο. Ένα μήνα το είχα τότε που το παρουσίασε..
pascalbag Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι έχω δοκιμάσει με το στικάκι της microsoft και παίζει μια χαρά σε οθόνη και σε τηλεόραση...το στικάκι το βρίσκεις στο skroutz σε ακριβή σχετικά τιμή αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει. Ευχαριστώ. Κάποιος που να μπορει να δοκιμάσει με mhl?
Balrog Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει MHL. Πρέπει να υποστηρίζεται από την συσκευή το MHL ή το Slimport (ή το ένα ή το άλλο, είναι διαφορετικά). Ο μόνος τρόπος να συνδεθείς είναι με smart tv ή Miracast στικάκι (ή έστω και Chromecast μέσω του δικτύου σου). Ενσύρματα μόνο με εξωτερική καρτα γραφικών usb 2.0 και άν το σηκώσει ο επεξεργαστής. Διάβασε στην αρχή του θέματος. Όλοι οι τρόποι είναι επίφοβοι και υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν σπασίματα.
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Κλασσική περίπτωση βλάβης..... fylatos ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα..Το γύρισα Public και μετά από ένα ένα μήνα στο service το ξαναπήρα στα χέρια....Αλλαγή πλακέτας. Δεν πλήρωσα φράγκο. Ένα μήνα το είχα τότε που το παρουσίασε.. αυτο ακριβως επαθε και εμενα με τη διαφορα οτι δεν μου το εφτιαξαν... και μου εβαλαν πιστωτικο τα λεφτα ...
alexiko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βρήκα εκθεσιακό στα 89€. Δυστυχώς δεν υπάρχει δείγμα σφραγισμένου. Αν είναι σε καλή κατάσταση το παίρνω. Το έχω δουλέψει από φίλο και μου άρεσε. Η μπαταρία πόσο σας βγάζει;
pascalbag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βρήκα εκθεσιακό στα 89€. Δυστυχώς δεν υπάρχει δείγμα σφραγισμένου. Αν είναι σε καλή κατάσταση το παίρνω. Το έχω δουλέψει από φίλο και μου άρεσε. Η μπαταρία πόσο σας βγάζει; Με ελαφριά χρήση, ίντερνετ 1-2 σελίδες ανοιχτές, λίγο Facebook, λίγο Photoshop γύρω στις 6 ώρες.
kostass__ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βρήκα εκθεσιακό στα 89€. Δυστυχώς δεν υπάρχει δείγμα σφραγισμένου. Αν είναι σε καλή κατάσταση το παίρνω. Το έχω δουλέψει από φίλο και μου άρεσε. Η μπαταρία πόσο σας βγάζει; εκθεσιακο? τι χρηση εχει φαει τον καιρο που ηταν στημενο..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα