ostvarivanje Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμάσες το πληκτρολόγιο σε άλλη συσκευή? @balrog Έχει και 8''mστην ιδια τιμή! Όχι αλλα τωρα που το λες θα το δοκιμασω σε μια nexus 7 (1st gen) που εχω και ξερω οτι λειτουργουσε.
constantineparas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την μέγιστη χαζομάρα και φόρμαρα την κάρτα sd η οποία περιείχε τα windows μέσα. Το θέμα είναι ότι έκανα upgrade σε windows 10 και μετά install-format ξανά και έχασα την επιλογή επαναφοράς windows 8. Έλα τώρα που όμως θέλω να γυρίσω στα 8άρια.. κατέβασα τα official windows 8.1 pro από την microsoft αλλά δεν λειτουργεί το touch..και κάποια άλλα πραγματάκια νομίζω..τι πρέπει να κάνω ώστε να λειτουργήσει κανονικά; Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα αρχεία του recovery ή αν γίνεται κάποιος να τα ανεβάσει για download; Ευχαριστώ. 1
MIXOStsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θες drivers. Απ' το site της Asus γι αρχή...
cicek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαντλήθηκε απο παντου, προσπαθουσα να μαζεψω λεφτα και τωρα δε προλαβα να το παρω.
Gauss3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαντλήθηκε απο παντου, προσπαθουσα να μαζεψω λεφτα και τωρα δε προλαβα να το παρω. Εσύ να είσαι καλά, δεν πειράζει, θα έρθουν και άλλες προσφορές, τα μέλη του insomnia θα φροντίσουν ... Πάντως αν ήσουν ο μπέμπης της foto με αυτό το βλέμμα θα σου βρίσκαμε σίγουρα ένα έστω και αν θα έπρεπε να δώσω το δικό μου... 2
cicek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ να είσαι καλά, δεν πειράζει, θα έρθουν και άλλες προσφορές, τα μέλη του insomnia θα φροντίσουν ... Πάντως αν ήσουν ο μπέμπης της foto με αυτό το βλέμμα θα σου βρίσκαμε σίγουρα ένα έστω και αν θα έπρεπε να δώσω το δικό μου... αααααηηηηηηηχχ τωρα με συγκινησες μωρε. Θα περιμενω να ερθει το toshiba encore write στην Ελλαδα, ή να βγαλει η Asus κανενα νεο μοντελο με γραφιδα, γιατι τα Microsoft ειναι τερμα απλησιαστα.
Gauss3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αααααηηηηηηηχχ τωρα με συγκινησες μωρε. Θα περιμενω να ερθει το toshiba encore write στην Ελλαδα, ή να βγαλει η Asus κανενα νεο μοντελο με γραφιδα, γιατι τα Microsoft ειναι τερμα απλησιαστα. Ισχύει αυτό που λες, πάντα καλοβλέπω τα surface αλλά η τιμή τους είναι υψηλή και τα αξεσουάρ τους πανάκριβα... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν "μπλέξεις" με το insomnia θα αδειάζει συχνά το πορτοφόλι σου αλλά θα φωνίζεις σε καλές τιμές (σε κάποιες περιπτώσεις σε εξαιρετικά καλές τιμές...) 1
Aristomaxos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα το tablet κόλλησε. Γράφει την ώρα και την ημερομηνία στην οθόνη αλλά δεν υπάρχει καμία απόκριση. Ούτε μπορεί να κλείσει το tablet καθώς γράφει το μήνυμα : " Θα γίνει εγκατάσταση κρίσιμων ενημερώσεων. Εσείς και οποιοσδήποτε άλλος χρήστη αυτού του υπολογιστή θα χάσετε τυχόν δουλειά που δεν έχετε αποθηκεύσει. " Στην οριζόντια θέση το tablet εμφανίζει μια γαλάζια κατακόρυφη γραμμή που διαπερνά όλη την επιφάνεια λίγο δεξιότερα απ' τη μέση. Τι μπορώ να κάνω ; Το στέλνω πίσω ;
cicek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα το tablet κόλλησε. Γράφει την ώρα και την ημερομηνία στην οθόνη αλλά δεν υπάρχει καμία απόκριση. Ούτε μπορεί να κλείσει το tablet καθώς γράφει το μήνυμα : " Θα γίνει εγκατάσταση κρίσιμων ενημερώσεων. Εσείς και οποιοσδήποτε άλλος χρήστη αυτού του υπολογιστή θα χάσετε τυχόν δουλειά που δεν έχετε αποθηκεύσει. " Στην οριζόντια θέση το tablet εμφανίζει μια γαλάζια κατακόρυφη γραμμή που διαπερνά όλη την επιφάνεια λίγο δεξιότερα απ' τη μέση. Τι μπορώ να κάνω ; Το στέλνω πίσω ; εμενα δε μου φαινεται ανησυχιτικο, συμβαινει αυτο να κολλανε καμια φορα. Πατα το κουμπι για να κλεισει συνεχομενα, και μετα ανοιξε το και κανε τις ενημερωσεις. 3
Aristomaxos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα δε μου φαινεται ανησυχιτικο, συμβαινει αυτο να κολλανε καμια φορα. Πατα το κουμπι για να κλεισει συνεχομενα, και μετα ανοιξε το και κανε τις ενημερωσεις. Το έκανα και λειτούργησε ! Ευχαριστώ ! 1
cicek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) μπορει να μου πει καποιος που εχει το tablet, αν ειχε μεσα τα office 365 ή τα office 2013? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2015 από cicek
mtriandros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τελικα το προβλημα με τα windows 10 και το πενακι το ελυσε οριστικα κανενας και πως? thks το tablet εχει μεσα τα office 365. 1
cicek Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τελικα το προβλημα με τα windows 10 και το πενακι το ελυσε οριστικα κανενας και πως? thks το tablet εχει μεσα τα office 365. ευχαριστω
blueangel3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 είχα θέμα με την αφή ! δεν δούλευε καθόλου μόνο με το πενάκι..έγινε update και όλα λύθηκαν ! 1
mtriandros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 είχα θέμα με την αφή ! δεν δούλευε καθόλου μόνο με το πενάκι..έγινε update και όλα λύθηκαν ! update σε τι win 10αρια? ολα μονο του το update τα εκανε? drivers δεν εβαλες? το πενάκι δουλευει κανονικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα