aiadas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ποσο δυσκολο ηταν να βαλουν σ αυτα τα φοβερα μηχανακια ενα hdmi?????? Τα θαβουν μονοι τους. Πες τα ρε φίλε... Έτσι θα μπορούσε να συνδέεται σε οποιαδήποτε οθόνη και πραγματικα να απογειωθεί η χρησιμοτητά του. Σωστά, αλλά ακόμα και έτσι, συνδέεται με οθόνη εύκολα με έναν Wi-Di - Miracast adapter....
telis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σωστά, αλλά ακόμα και έτσι, συνδέεται με οθόνη εύκολα με έναν Wi-Di - Miracast adapter.... Για βάλε έναν να δω πως γίνεται
ostvarivanje Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Παντως στα windows 10 εχει μειωθει η αυτονομια αισθητα
Philippe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχει της Asus αλλά είναι ακριβός. Για πιο φτηνά Measy, Gigastone, ... Να και ένα video. Όποιος έχει δοκιμασμένη φτηνή λύση ας μας πει παρακαλώ! Άλλη φάση το καλώδιο όμως ρε παιδί μου.. Δυστυχώς ούτε mhl/ slimport υποστηρίζεται (usb σε hdmi δηλ.), εκτός αν πάρεις κανένα καλώδιο με κάρτα ενσωματωμένη ("active" adapter). Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από Philippe
telis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Υπάρχει της Asus αλλά είναι ακριβός. Για πιο φτηνά Measy, Gigastone, ... Να και ένα video. Όποιος έχει δοκιμασμένη φτηνή λύση ας μας πει παρακαλώ! Άλλη φάση το καλώδιο όμως ρε παιδί μου.. Δυστυχώς ούτε mhl/ slimport δεν υποστηρίζεται (usb σε hdmi δηλ.), εκτός αν πάρεις κανένα καλώδιο με κάρτα ενσωματωμένη ("active" adapter). Και πόσο κάνει ένα active καλώδιο;
Kostas93 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 η συσκευασία μάλλον έρχεται με micro sd 8 gb όπου υπάρχει το recovery partition, κάτι τέτοιο είδα να λένε σε βιντεακια λίγο που το κοίταξα, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει;
katrougalos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Παιδια είναι πολύ καλή ευκαιρία, εγώ έριξα παραγγελία 4. Αν μου τα δώσουν βλέπουμε τι θα τα κάνω. Μπράβο στα παιδιά εδώ για αυτές τις ευκαιρίες!
Rising1980 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 η συσκευασία μάλλον έρχεται με micro sd 8 gb όπου υπάρχει το recovery partition, κάτι τέτοιο είδα να λένε σε βιντεακια λίγο που το κοίταξα, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει; Έτσι ακριβώς, έρχεται με micro sd 8 gb με το recovery partition. Ευχαριστώ πολύ τον topic starter για την ενημέρωση, το τσίμπησα και τώρα παλεύω με τα privacy settings των windows 10.
dim_k Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 4??? Aπο την στιγμη που παιζει το Chiwi Hi8 sta 75 ευρω στο banggood με φουλχαντε αναλυση ουτε καν....
Gauss3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 4??? Aπο την στιγμη που παιζει το Chiwi Hi8 sta 75 ευρω στο banggood με φουλχαντε αναλυση ουτε καν.... Μόνο που κάποιοι δεν έχουν πιστωτική, το Chiwi είναι Chiwi και πάντα υπάρχει και η περίπτωση να χρειαστείς service. Επίσης κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να περιμένουν με τις εβδομάδες για να παραλάβουν το προϊόν τους... Του λόγου μου δε, όποτε μπορώ προτιμώ τα Ελληνικά καταστήματα (και ειδικά τα πιο μικρά), με 26% επίσημη ανεργία θέλω όσο μπορώ να στηρίξω και λίγο τη χώρα μου και τους εργαζόμενους της... Και εγώ σε αυτή τη χώρα ζω. 5
Kostas93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Έτσι ακριβώς, έρχεται με micro sd 8 gb με το recovery partition. Ευχαριστώ πολύ τον topic starter για την ενημέρωση, το τσίμπησα και τώρα παλεύω με τα privacy settings των windows 10. τι χώρος έμεινε διαθέσιμος μετά το update? επίσης το πενάκι πως πάει με τα 10? εχω μπει σε σκέψεις για το αν πρέπει να το πάρω. Σε περίπτωση που το μετανιώσω ξέρει κανείς που μπορώ να στείλω μαιλ να το ακυρώσω? ή γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου?
Rising1980 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αυτή την στιγμή έχω 11 gb ελεύθερα σβήνοντας και το windows.old (backup της παλιάς εγκατάστασης). Το πενάκι κομπλέ αλλά δεν το δοκίμασα χωρίς να βάλω τον driver που πόσταρε ένα παιδί παραπάνω. Με το που μπήκαν τα 10άρια έβαλα και τον driver. Εγώ φίλε το παρήγγειλα με παραλαβή από το κατάστημα και το μήνυμα που ήρθε έλεγε ότι έχω 5 μέρες να το πάω να το πάρω. Σ' αυτά τα λεφτά tablet με active digitizer δε χωράει δεύτερη σκέψη.
Kostas93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αυτή την στιγμή έχω 11 gb ελεύθερα σβήνοντας και το windows.old (backup της παλιάς εγκατάστασης). Το πενάκι κομπλέ αλλά δεν το δοκίμασα χωρίς να βάλω τον driver που πόσταρε ένα παιδί παραπάνω. Με το που μπήκαν τα 10άρια έβαλα και τον driver. Εγώ φίλε το παρήγγειλα με παραλαβή από το κατάστημα και το μήνυμα που ήρθε έλεγε ότι έχω 5 μέρες να το πάω να το πάρω. Σ' αυτά τα λεφτά tablet με active digitizer δε χωράει δεύτερη σκέψη. το ξέρω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα, δε κολλάω ως προς την αξία του, είχα πάρει το toshiba απο το you και ξέρω πόσο καλά ταμπλετάκια είναι αυτα τα 8αρια (το οποίο το έδωσα στον αδερφό μου γιαυτό κοιτάω αυτό τώρα), απλά κολλάω στα χρήματα. άτιμη οικονομική κρίση. Θα το σκεφτώ, έχω μέρες ακόμη.
NaGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 gps έχει τελικά; ρωτάω όσους παρέλαβαν ήδη το συγκεκριμένο από public.
Rising1980 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν έχω δοκιμάσει το gps αλλά στον device manager στους sensors έχει ένα broadcomm geolocation sensor. Λογικά είναι αυτό άρα έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα