NaGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το ταμπλετάκι είναι μια χαρά σε 16:10 εγώ δεν θα έπαιρνα 10αρι γιατί οι διαστάσεις του ακυρώνουν σε μεγάλο βαθμό την φορητότητα του. συν το πενάκι συν το gps προσωπικά δεν έχω δεύτερες σκέψεις. αν εντοπίσει κάποιος tempered glass ας δώσει λινκ γιατί με το πενάκι μετά απο λίγο καιρό θα αρχίσει η φθορά στη επιφάνεια να γίνεται εμφανής
dimoskoutr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 @K_dinos Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια οποιαδήποτε απλή πένα του εμπορίου όμως δεν είναι active digitizer, δηλαδή δεν θα έχει pressure sensitivity και palm rejection. Όταν θα ακουμπάς την παλάμη σου στην οθόνη όπως θα γράφεις αυτό θα γράφει και εκεί που ακούμπησες. Να μου πεις ωραία δεν θα ακουμπάω την παλάμη μου...δύσκολο ειδικά σε 10άρι tablet...πολύ δύσκολο. Εγώ πάντως που άρχισα να χρησιμοποιώ κατά κόρον την γραφίδα δεν παίζει να γυρίσω σε touch screen χωρίς active digitizer. Καλά είπε σε άλλο νήμα ο alextrela ότι το συγκεκριμένο tablet είναι εισαγωγή στον κόσμο των Surface της Microsoft...ειδικά τώρα στα windows 10, όπου σε ΚΑΘΕ text input αναγνωρίζει γραφή και στα αγγλικά και στα ελληνικά... @NaGR Για tempered glass είμαι και εγώ μέσα σε πιθανή παραγγελία αν εντοπίσουμε κάτι.
blueangel3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο χρόνο σας πήρε η αναβάθμιση στα 10 ?
babyonboard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μεσα για tempered glass και γω!! (αν το βρουμε... )
leonpapas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 http://goprodroneclub.com/product/B00NGRJLF4/VSTN-New-ASUS-VivoTab-8-M81C-Ultra-thin-High-Quality-HD-clear-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Glass-Screen-Protector/ http://www.amazon.com/VivoTab-Ultra-thin-Quality-Tempered-Protector/dp/B00NGRJLF4
NaGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το ερωτημα ειναι αν το 81C και το δικο μας εχουν τις ιδιες διαστασεις οθονης edit δεν ειναι ιδια, διαφερουν κατα αρκετα χιλιοστα στις εξωτερικες διαστασεις και με ασφαλεια υποθετω οτι αυτη η διαφορα θα μεταφερεται και στην οθονη.
astrea966 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 απο τις ερωτησεις του amazon Customer Questions & Answers Q: Does this work with the vivotab NOTE 8? Or just the vivotab 8? A: Just VivoTab 8 MMA answered on May 5, 2015 A: I believe just the vivotab 8. The note is a little bit different in size and shape Caleb answered on May 9, 2015
kaktos77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο χρόνο σας πήρε η αναβάθμιση στα 10 ? Εγώ είχα πρόβλημα με την αναβάθμιση, για να κάνει τις αρχικές ενημερώσεις στα 8 πέρασαν αρκετές ώρες, δεν συνέχιζε ενώ είχε κανονικά ιντερνετ, έκανα επανεκκινήσεις και τις έκανε εγκατάσταση λίγες λίγες, συνολικά μετά από μια ολόκληρη μέρα κατάφερα να το αναβαθμίσω πλήρως στα 10.
dobro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.aliexpress.com/store/product/Front-Explosion-Proof-Anti-Shatter-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-ASUS-VivoTab-Note-8/1701231_32340797863.html
NaGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 πολύ δύσκολο απο ali express αυτή τη περίοδο. ούτε paypal δουλεύει εκεί. άρα μόνο με κάρτα τράπεζας του εξωτερικού(που εγώ δεν έχω) επιπλέον ο συγκεκριμένος έχει μόνο 14 πωλήσεις...
blueangel3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από αρκετες ώρες κατάφερα να αναβαθμίσω στα 10..έχω περίπου 9 gb ελεύθερα..τί μπορώ να κάνω για να κερδίσω περισσότερο χώρο ? Από ότι είδα έχει και μία 8αρα micro sd ( recovery ) μπορώ να την βγάλω και να προσθέσω μια δικιά μου ? Μπορώ να να διγράψω ό,τι έχει μέσα και να την χρησιμοποιήσω κανονικά σε άλλη συσκευή ?
kaktos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από αρκετες ώρες κατάφερα να αναβαθμίσω στα 10..έχω περίπου 9 gb ελεύθερα..τί μπορώ να κάνω για να κερδίσω περισσότερο χώρο ? Από ότι είδα έχει και μία 8αρα micro sd ( recovery ) μπορώ να την βγάλω και να προσθέσω μια δικιά μου ? Μπορώ να να διγράψω ό,τι έχει μέσα και να την χρησιμοποιήσω κανονικά σε άλλη συσκευή ? Αν δεν έχεις σκοπό να ξαναγυρίσεις στα 8αρια, κάνε αναζήτηση εργαλεία διαχείρισης> εκκαθάριση δίσκου> εκκαθάριση αρχείων συστήματος , και θα απελευθερώσεις από εκεί αρκετά gb, επίσης μετά διέγραψε το windows.old φάκελο από το δίσκο του, αυτά... 2
blueangel3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις σκοπό να ξαναγυρίσεις στα 8αρια, κάνε αναζήτηση εργαλεία διαχείρισης> εκκαθάριση δίσκου> εκκαθάριση αρχείων συστήματος , και θα απελευθερώσεις από εκεί αρκετά gb, επίσης μετά διέγραψε το windows.old φάκελο από το δίσκο του, αυτά... σχεικά με την micro sd ?
dimoskoutr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μην διαγράψεις την micro sd. Πάρε μια 16άρα ή 32άρα, δεν είναι ακριβές.
constantineparas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στα παιδιά. Εχτές το πρόλαβα από public στα 129.Τέρας Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα όμως, το micro usb που συνδέω σε usb,π.χ. για ένα ποντίκι, λίγο ελαφρώς δεξιά αρίστερα και χάνεται,είναι σαν να το βγάζω και να το ξαναβάζω. πολύ ενοχλητικό όμως! έχεται συνδέσει κάτι τέτοιο οτιδήποτε στην micro usb θύρα.εκτός του μανήσιου καλωδίου που αυτό κουμπώνει μία χαρά,έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; *Επίσης, μου πρότειναν και 3 χρόνια + εγγύηση με 30 ευρώ,25% έκπτωση αν είσαι φοιτητής. Αξίζει; Μην διαγράψεις την micro sd. Πάρε μια 16άρα ή 32άρα, δεν είναι ακριβές. Υπάρχει πρόβλημα αν διαγραφούν αυτά που έχει μέσα η κάρτα; Γιατί πρόλαβα και την έκανα format με την προοπτική να την έχω σαν extra αποθηκευτικό. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από constantineparas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα