ssns Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια. Υπαρχει ενα λαπτοπ acer aspire 1650z το οποιο δεν μπορει να κανει συνδεση στην σελιδα του facebook αλλα και σε αλλες. Το προβλημα που βγαζει ειναι σχετικα με τα πιστοποιητικα του browser μιας και πεταει μηνυματακι οτι δεν ειναι ασφαλη η σελιδα και δεν σε αφηνει να προχωρησεις. Αυτο γινεται με ολους τους browser αλλα αν το λαπτοπ συνδεθει μεσο ethernet καλωδιου μπαινει κανονικα. Δεν υπαρχει δυνατοτητα ομως να ειναι μονιμα συνδεδεμενο με καλωδιο οποτε πρεπει να βρεθει μια λυση. Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα. Φιλικα Σπυρος
loic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτο με τα πιστοποιητικα γινεται οταν ειναι λαθος η ημερομηνια στο PC, αλλα εφοσον γραφεις οτι με καλωδιο δεν γινεται, πρεπει να ειναι κατι αλλο...
ssns Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτο με τα πιστοποιητικα γινεται οταν ειναι λαθος η ημερομηνια στο PC, αλλα εφοσον γραφεις οτι με καλωδιο δεν γινεται, πρεπει να ειναι κατι αλλο... Tα εχω κοιταξει και ειναι ολα οκ. Μεσα απο τις ρυθμισεις πιστοποιητικων δεν γνωριζω αν μπορω να το φτιαξω μιας και δεν εχω τετοιες γνωσεις
infin1tyGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι να χρησιμοποιείται διαφορετικός DNS server για την ασύρματη σύνδεση. Συνδέσου πάλι στο WiFi και τρέξε στη γραμμή εντολών ipconfig /all και πες μας τι γράφει στους DNS servers του Wireless adapter.
ssns Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδια δεν μπαινει ουτε με το καλωδιο ethernet. Ηταν δικο μου λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα