Angeldomo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλήμερα παιδιά θα χριαζομουνα λιγη βοηθεια και κυριος την γνωμη σας..Θελω να παρω καινουριο smartphone και ειμαι λιγο μπερδεμενος ...Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 230 πανω κατω...ΑΝ γινεται 5+ Οθονη Καλη ραμ για να μην κολαει να αντεχει ολα τα apps ..Σκεφτομουνα για Xiaomi αλλα δεν εχω καταλαβει τι φαση με τα μοντελα τους και αν εχουνε ελληνικα και δεν ειμαι πολυ σιγουρος... Η καποιο αλλον δεν εχω προβλημα ... Ευχαριστω ...
newsformobiles Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ελληνικά έχουν, θεωρούνται πολύ καλά τηλέφωνα. Στα λεφτά αυτά μπορείς να βρεις το Mi4. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Έχουν τα Xiamo Ελληνικά και είναι πολύ γερά τηλέφωνα με ικανοποιητικά specs. Τα βρίσκεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γιατί ας μην ξεχνάμε ότι είναι κινέζικα πάνω από όλα.
mary Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Η Xiaomi εχει 2 σειρες κινητων: την Redmi και την Mi. Τα mi note, mi3, mi4 κλπ θεωρουνται οι ναυαρχιδες της ενώ τα redmi τα πιο οικονομικα. Τα Redmi 1 ή 2 ειναι 5ιντσα ενώ τα redmi Note ειναι 5,5 ιντσων. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι διασταση θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα