vagelisda Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εγώ απορώ ,ειναι όντως τόσο μεγάλη η ζήτηση για την απολύτως λεπτή συσκευή ,που υπερβαίνει τη ζήτηση για πιο μεγάλη μπαταρία ;
tritikale Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εμενα παντως, μου θυμησε κατι τετοιο... Ειδικα η πρωτη εικονα. 2
Drake27 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εμενα παντως, μου θυμησε κατι τετοιο... Ειδικα η πρωτη εικονα. Κλαίω από τα γέλια!!!! 1
panoskatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Φαίνεται να είναι το πιο άσχημο. Πολύ όμορφα το 4 και 5 από την LG και το πιο όμορφο το 3 της Samsung για τα δικά μου γούστα. Πολύ εύστοχα τα δύο σχόλια με το e. t. Και την φωτογραφία από το πιστολάκι ( τι είναι αυτό? )
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πολύ εύστοχα τα δύο σχόλια με το e. t. Και την φωτογραφία από το πιστολάκι ( τι είναι αυτό? ) Λογικά μπάρ κόουντ σκάννερ, αλλά ότι και να είναι θα το προτιμούσα να το κρατάω στο κεφάλι μου και να μιλάω και ας με περάσουν για ψυχάκια παρά να με δει κανείς γνωστός με κολλημένο στο αυτί αυτό το σίχαμα. 2
damoclesword Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Λογικά μπάρ κόουντ σκάννερ, αλλά ότι και να είναι θα το προτιμούσα να το κρατάω στο κεφάλι μου και να μιλάω και ας με περάσουν για ψυχάκια παρά να με δει κανείς γνωστός με κολλημένο στο αυτί αυτό το σίχαμα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το username σου για να χαρακτηρισω αυτό το έκτρωμα smartphone; Γιατί είναι το μόνο που του ταιριάζει! 1
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το username σου για να χαρακτηρισω αυτό το έκτρωμα smartphone; Γιατί είναι το μόνο που του ταιριάζει! Εκφράσου ελεύθερα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ελπίζω τουλάχιστον το Nexus 5 να μη με απογοητεύσει όπως αυτό.
tsaviman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σαν το πρώτο nexus 5 δεν θα είναι κανένα. Νταξει διαφορετική τεχνολογία πιο γρήγορα αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μότο ή της huawei.
geohot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει σχεδιαστικά και είναι δεκτό, αλλά έκτρωμα; Είστε σοβαροί; Η εταιρία πήρε ένα μικρό ρίσκο το οποίο θα δούμε καλύτερα όταν φτάσει στους reviewers. Προσωπικά μου θυμίζει αναποδογυρισμένο Galaxy S2
vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αναγκαστικά όσοι προτιμήσουν open τηλέφωνο θα το έχουν στα υπόψιν, είμαι ένας από αυτούς
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 το εξογκωμα που πεταγεται στην καμερα ειναι απαραδεκτο.
nikosgalis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Και την φωτογραφία από το πιστολάκι ( τι είναι αυτό? ) Δεν έβλεπες Star Trek μικρός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα