Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απορώ ,ειναι όντως τόσο μεγάλη η ζήτηση για την απολύτως λεπτή συσκευή ,που υπερβαίνει τη ζήτηση για πιο μεγάλη μπαταρία ;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φαίνεται να είναι το πιο άσχημο.

Πολύ όμορφα το 4 και 5 από την LG και το πιο όμορφο το 3 της Samsung για τα δικά μου γούστα.

Πολύ εύστοχα τα δύο σχόλια με το e. t. Και την φωτογραφία από το πιστολάκι ( τι είναι αυτό? )

Δημοσ.

Πολύ εύστοχα τα δύο σχόλια με το e. t. Και την φωτογραφία από το πιστολάκι ( τι είναι αυτό? )

Λογικά μπάρ κόουντ σκάννερ, αλλά ότι και να είναι θα το προτιμούσα να το κρατάω στο κεφάλι μου και να μιλάω και ας με περάσουν για ψυχάκια παρά να με δει κανείς γνωστός με κολλημένο στο αυτί αυτό το σίχαμα.

• Like 2
Δημοσ.
Λογικά μπάρ κόουντ σκάννερ, αλλά ότι και να είναι θα το προτιμούσα να το κρατάω στο κεφάλι μου και να μιλάω και ας με περάσουν για ψυχάκια παρά να με δει κανείς γνωστός με κολλημένο στο αυτί αυτό το σίχαμα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το username σου για να χαρακτηρισω αυτό το έκτρωμα smartphone; Γιατί είναι το μόνο που του ταιριάζει!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το username σου για να χαρακτηρισω αυτό το έκτρωμα smartphone; Γιατί είναι το μόνο που του ταιριάζει!

Εκφράσου ελεύθερα

• Like 1
Δημοσ.

Σαν το πρώτο nexus 5 δεν θα είναι κανένα. Νταξει διαφορετική τεχνολογία πιο γρήγορα αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μότο ή της huawei.

Δημοσ.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει σχεδιαστικά και είναι δεκτό, αλλά έκτρωμα; Είστε σοβαροί; Η εταιρία πήρε ένα μικρό ρίσκο το οποίο θα δούμε καλύτερα όταν φτάσει στους reviewers.

Προσωπικά μου θυμίζει αναποδογυρισμένο Galaxy S2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...