Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 (7.1.2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους , βρεθηκε στα χερια μου ενα iphone 4 απο μελος της οικογενιας και εχω το εξης θεμα: Το κινητο μου λενε οτι δουλευε μια χαρα πριν κανα 2μηνο μεχρι που μια μερα ξαφνικα εχασε το σημα του και δεν μπορουσε να βρει δικτυο. Το googlαρα και ειδα πως το αντιμετωπιζαν πολλοι. Εχετε βρει μια λυση; Το εχω κανει restore , εχω βγαλει το 3g , εχω βγαλει pin τα εχω κανει ολα οσα εγραφαν στα foroum...ειναι σε δικτυο της cosmote με καρτα 4g οχι κομμενη αγορασμενη πριν 1 χρονο. 

Εχει την εκδοση 7.1.2 ειναι η τελευταια αν δεν κανω λαθος για το 4.

Αν καποιος ξερει και εχει την λυση ας μου στειλει p.m . Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δοκίμασε και με μια άλλη σιμ. Από 'κει και πέρα μπορεί να είναι θέμα hardware, από κεραία (να θέλει αλλαγή ή να έχει ξεκουμπώσει απλά) μέχρι πλακέτα...

Δημοσ.

Ειναι δοκιμασμενο και σε αλλη sim , επισης σε ενα καταστημα που πηγα σχετικοι με apple κτλ μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα η κεραια ειναι οκ...

Δημοσ.

Ειναι δοκιμασμενο και σε αλλη sim , επισης σε ενα καταστημα που πηγα σχετικοι με apple κτλ μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα η κεραια ειναι οκ...

Τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση (που να συμφέρει τουλάχιστον)

Δημοσ.

Αν ειναι θεμα μητρικης ποσο παει; 65-75; 

Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή. Η μητρική είναι το μόνο ανταλλακτικό που δεν μπορείς να βρεις καινούργιο. Οπότε ή πας σε αλλαγή με μεταχειρισμένη ξεκλείδωτη ή σε επισκευή της υπάρχουσας

Δημοσ.

Όπου και να καταλήξεις τελικά μην επιχειρήσεις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να βάλεις τη συσκευή στον ξυλόφουρνο, να το θάψεις στο χιόνι, να το βουτήξεις στη λεκάνη και μετά να το στεγνώσεις με θερμομπίστολο και λοιπές συμβουλές - γιατροσόφια που κυκλοφορούν στο υοθτθβε περί σωτηρίας της συσκευής.

Δημοσ.

Πώς σου είπαν δηλαδη οτι η κεραία δεν έχει θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...