Main Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σε ολους , βρεθηκε στα χερια μου ενα iphone 4 απο μελος της οικογενιας και εχω το εξης θεμα: Το κινητο μου λενε οτι δουλευε μια χαρα πριν κανα 2μηνο μεχρι που μια μερα ξαφνικα εχασε το σημα του και δεν μπορουσε να βρει δικτυο. Το googlαρα και ειδα πως το αντιμετωπιζαν πολλοι. Εχετε βρει μια λυση; Το εχω κανει restore , εχω βγαλει το 3g , εχω βγαλει pin τα εχω κανει ολα οσα εγραφαν στα foroum...ειναι σε δικτυο της cosmote με καρτα 4g οχι κομμενη αγορασμενη πριν 1 χρονο. Εχει την εκδοση 7.1.2 ειναι η τελευταια αν δεν κανω λαθος για το 4. Αν καποιος ξερει και εχει την λυση ας μου στειλει p.m . Ευχαριστω!
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε και με μια άλλη σιμ. Από 'κει και πέρα μπορεί να είναι θέμα hardware, από κεραία (να θέλει αλλαγή ή να έχει ξεκουμπώσει απλά) μέχρι πλακέτα...
Main Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ειναι δοκιμασμενο και σε αλλη sim , επισης σε ενα καταστημα που πηγα σχετικοι με apple κτλ μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα η κεραια ειναι οκ...
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ειναι δοκιμασμενο και σε αλλη sim , επισης σε ενα καταστημα που πηγα σχετικοι με apple κτλ μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα η κεραια ειναι οκ... Τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση (που να συμφέρει τουλάχιστον)
Main Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αν ειναι θεμα μητρικης ποσο παει; 65-75;
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αν ειναι θεμα μητρικης ποσο παει; 65-75; Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή. Η μητρική είναι το μόνο ανταλλακτικό που δεν μπορείς να βρεις καινούργιο. Οπότε ή πας σε αλλαγή με μεταχειρισμένη ξεκλείδωτη ή σε επισκευή της υπάρχουσας
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Όπου και να καταλήξεις τελικά μην επιχειρήσεις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να βάλεις τη συσκευή στον ξυλόφουρνο, να το θάψεις στο χιόνι, να το βουτήξεις στη λεκάνη και μετά να το στεγνώσεις με θερμομπίστολο και λοιπές συμβουλές - γιατροσόφια που κυκλοφορούν στο υοθτθβε περί σωτηρίας της συσκευής.
iMarilina Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ειναι δοκιμασμενο και σε αλλη sim , επισης σε ενα καταστημα που πηγα σχετικοι με apple κτλ μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα η κεραια ειναι οκ... Πώς σου είπαν δηλαδη οτι η κεραία δεν έχει θέμα?
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πώς σου είπαν δηλαδη οτι η κεραία δεν έχει θέμα? Ίσως δοκιμάσανε με άλλη και έκανε τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα