benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως δεν ειναι θεμα ''ηθικολογιας ως προς οτι να ναι θεματα'' που ειπε ο pnick. (Ηρθε η ωρα να διαφωνησουμε. ) Ειναι πολυ απλα το εξης. Κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης,οποτε οταν ζηταμε συμβουλες,ακουμε τις συμβουλες που μας δινονται.Δεν επανερχομαστε με ατοπες δικες μας εισηγησεις. Το εγραψα και σε αλλο θεμα. Δευτερο σε ολα τα φορουμ πρωτα διαβαζεις αν εχει προκυψει παρομοιο θεμα ωστε να μπορεις να βοηθηθεις διαβαζοντας το και μετα αν κρινεις οτι οι δικες σου αναγκες ειναι τοσο διαφορετικες και ξεχωριστες τοτε ανοιγεις θεμα. Μαλιστα σε πολλα σοβαρα sites στο εξωτερικο ,σβηνονται αμεσα θεματα που ειναι ιδια με αλλα που ηδη εχουν καλυφθει. 5
pnick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, απλά δεν είμαστε συντονιστές. Δεν χρειάζεται υπερβάλλων ζήλος σε τέτοια θέματα. Ούτε συστάσεις από απλά μέλη. Αν βαριόμαστε ή μας την δίνει που κάποιοι δεν έκαναν αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, απλά δεν απαντάμε. Τόσο απλά. Κάποιοι μου θυμίζουν εδώ στο φόρουμ το τραγούδι "ο πιό καλός, ο μαθητής"... 2
ryu_Hayabusa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Κατέληξα στο σύστημα που θα φτιαξω... Σχεδόν. MB: Asus Maximus VIII Hero CPU: Intel i7 6700K VGA: ...Asus GTX 980 Strix... (Το σκέφτομαι ακόμα αλλά πολύ πιθανό να την πάρω). RAM: Εδώ δεν έχω καταλήξει ακόμα, γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι να κοιτάξω σε μια μνήμη ώστε να την συνδιασω ωραία με CPU και τα λοιπά. Έχω δει όσον αφορά τον επεξεργαστή, γραφουνε memory support 2133 hz. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό ως προς τη μνήμη; Ή δεν παίζει κανένα ρόλο αν πάρω μνήμη στα 2400, 2800, 3000 κτλ; Για να έχετε μια ιδέα έχω στο νου μου να βάλω 16GB. Παραπάνω μου προτεινατε την fury. Για το παρόν σύστημα τι θα ταίριαζε σε αυτά τα δεδομένα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτοί οι χρονισμοι που λένε στις μνήμες 15-15-16-15 κ.τ.λ. παίζουν κάποιο ρόλο; Και οσοσν αφορά τα hz τους. Θα δω διάφορες αν πάω στα 2400 ή στα 3000; Τέλος για αυτό το σύστημα έχω ένα τροφοδοτικό Thermaltake 750W. Θα κάνει να κρατήσω αυτό, αφού υποτίθεται ότι όλα τα καινούργια στοιχεία όπου θα βάλω είναι και power efficient; Υ.Γ. Για CPU cooler τι θα προτεινατε; Δυσκολευομαι να βρω ψυκτρες για socket 1151. Εκτός και αν ταιριάζει με το 1150. ...και όταν όλα κατοχυρωθούν ξεκινάνε οι παραγγελίες. (Ή τιμή του όλου συστήματος, εκτός του PSU δεν έχει ξεπεράσει την αρχική μου εκτίμηση 1500+- 150)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 για τις μνημες σκεψου πρπ ν κανεις εναν καλο συνδυασμο ταχυτητας και CAS δλδ στις ddr3 πιο γρηγορες θεωρουνται μνημες 1600mhz CAS9 παρα 1866 με CAS10! οποτε αν μπορεις να βρεις μεγαλη ταχυτητα με χαμηλο cas εισαι κομπλε!9στις ddr4 δεν εχω ψαξει ποια ειναι τα καλα νουμερα απλα σ δινω την γενικη ιδεα! τα 750watt οντως ειναι πολυ καλα! 1150 και 1151 πρπ να εχουν ιδιες τρυπες οποτε ναι εισαι κομπλε...τσεκαρε αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/4245030/Thermalright-Macho-120-Rev-A.html 1
veider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η συχνοτητα λειτουργιας στις μνημες απο οτι λενε πολλα φορα παγκοσμιος παιζει μεγαλο ρολο στην αποδοση που μπορει να εχει ενας skylake. H default συχνοτητα ειναι οντως 2133Ηz. Απο κει και περα αναλογα με τις μνημες και το MB μπορουν να ανεβουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα