Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 2-3 μήνες ξεκίνησε το πρόβλημα αλλά απλά με ένα κλείσιμο και άνοιγμα της οθόνης επανερχόταν και δούλευα απρόσκοπτα για ώρες μέχρι να κλείσω το πι σι.
Την τελευταία βδομάδα παρουσιάζεται  σε καθημερινή βάση πολύ συχνά και σε ακαθόριστα διαστήματα.Μπορεί με το που θ'ανοίξω το πισί να το κάνεις αμέσως,ν'ανοιγοκλείσω την οθόνη,να στρώνει για μερικά δευτερόλεπτα και καπάκι το ίδιο βιολί για 5-6 φορές.Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην στρώσει άμεσα μετά από κλείσιμο και άνοιγμα.

Μια φορά την άφησα έτσι χωρίς να κάνω τίποτε και έστρωσε μετά από 3-4 λεπτά και μετά δεν έκανε παρά μόνο 2-3 κουνήματα όλη η εικόνα όλη τη μέρα.

Όταν κουνάω τον κέρσορα τον οποίο δεν βλέπω οι γραμμές αντιδρούν.Ήχο έχω,δοκίμασα και με άλλη κάρτα γραφικών αλλά τα ίδια οπότε είναι σίγουρα η οθόνη.

Οι γραμμές είναι όπως ακριβώς στο συννημένο(Δεν έχω φωτό από το δικό μου αλλά είναι ολόιδιες) αλλά υπάρχουν σε μένα και κάθετες.Μιά φορά που "έστρωσε" κρατούσε προς τις άκρες δεξιά κι αριστερά από 2-3 κάθετες χαλασμένες πάχους ενός εκατοστού και στη μέση περίπου της οθόνης σε εμδαδόν 10Χ10 εκατοστά είχα flickering.Μετά από αρκετή ώρα έστρωνε μόνη της.

Η οθόνη είναι Κορεάτικη 27 ιντσών.Crossover λέγεται και το τροφοδοτικό της είναι εξωτερικό.
Όπως καταλάβατε εγγύηση δεν παίζει οπότε ρωτάω μήπως και το γνωρίζει κάποιος και είναι κάτι απλό και δεν θα χρειαστεί να πουλήσω το νεφρό μου στον ηλεκτρονικό που σκέφτομαι να καταλήξω.
Επειδή δεν βλέπω συννημένο παραθέτω εδώ παρόμοια εικόνα:

http://i.stack.imgur.com/edl0K.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...