toykaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να συνδεθω ενσυρματα με το ρουτερ..ασυρματα κανονικα.ειναι ενα zte της wind.μου δειχνει στα λαμπακια του λαν οτι συνδεομαι αλλαξα υπολογιστη λεω μοιπως αλλα το ιδιο παλι unidentified network..οι υπολογιστες πριν δουλευαν σε αλλο σπιτι αλλο ρουτερ αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση.λοιπον;υπαρχρι περιπτωση να εχει χαλασει τα λαν στο ρουτερ; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από toykaki
toykaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τα εγραψα ακριβως οπως τα εγραψες στην εικονα αλλα παλι το ιδιο μου λεει.απο το ρουτερ δεν πειραξα κατι απο τις ρυθμισεις
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 προσεχε μην σε κοβει καποιο Firewall.β.σε Ipconfig οταν εχεις αυτοματες Ip τι σου βγαζει? ipconfig απο command prompt
toykaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλαξα ρουτερ κ ολα οκ.προβλημα το λαν ρου ρουτερ
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 zte γραφεις οτι ηταν.πως δεν σκεφτηκαμε το πιο απλο οτι το router ψοφησε.αν σου δωσαν παλι zte Θα σου προτεινα να παρεις ενα σωστο ρουτερ του εμποριου που θα εχει και καλυτερο wireless etc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα