Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τους γνώστες:

Η παρακάτω εικόνα σας φαίνεται φυσιολογική;

118eip1.png

Μήπως είναι πολλά τα 4076MB της κοινόχρηστης μνήμης;

Αν ναι πως το μειώνω στο μισό;

Δημοσ.

Να σου πώ την αλήθεια δεν το έχω ψάξει ποτε το συγκεκριμένο και δεν ξέρω αν αλλάζει κιόλας σε εμένα πάντως και στην ίδια κάρτα έχει 6gb και στο σύστημα εχω 12

Δημοσ.

Νομίζω πάντως πως δεν χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη μνήμη ουτε δεσμεύεται απο το σύστημα εκτος και αν χρειαστεί τοτε μονο θα πάρει

• Like 1
Δημοσ.

Όντως δε πρέπει να δεσμεύεται κάπου αλλά γιατί το άνοιξα το thread;

Καμία φορά όταν παίζω GTA V, τα fps είναι κολλημένα στα 60. Ό,τι κι αν κάνω, όπου και να πάω. Κάποιες φορές όμως δεν υποφέρεται! Frame drops στα 40fps, όταν οδηγάω το αμάξι ξανά framedrop, στα όπλα άστα να πάνε, όταν τρακάρει το αμάξι ή σηκώνω σούζα την μηχανή δε το συζητώ για framedropιλίκι. Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις (και εννοείται τα ίδια background processes)

Και σκέφτηκα μήπως αυτό συμβαίνει διότι κάποιες φορές πετάει τα γραφικά στην dedicated, και άλλες στην shared.

Δημοσ.

Όντως δε πρέπει να δεσμεύεται κάπου αλλά γιατί το άνοιξα το thread;

Καμία φορά όταν παίζω GTA V, τα fps είναι κολλημένα στα 60. Ό,τι κι αν κάνω, όπου και να πάω. Κάποιες φορές όμως δεν υποφέρεται! Frame drops στα 40fps, όταν οδηγάω το αμάξι ξανά framedrop, στα όπλα άστα να πάνε, όταν τρακάρει το αμάξι ή σηκώνω σούζα την μηχανή δε το συζητώ για framedropιλίκι. Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις (και εννοείται τα ίδια background processes)

Και σκέφτηκα μήπως αυτό συμβαίνει διότι κάποιες φορές πετάει τα γραφικά στην dedicated, και άλλες στην shared.

Αυτό ακριβώς, που περιγράφεις, συμβαίνει όταν ξεμένει η κάρτα από ελεύθερη vram και streamάρει τη διαφορά στην ram του συστήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...