ChimairaX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Προς τους γνώστες: Η παρακάτω εικόνα σας φαίνεται φυσιολογική; Μήπως είναι πολλά τα 4076MB της κοινόχρηστης μνήμης; Αν ναι πως το μειώνω στο μισό;
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Να σου πώ την αλήθεια δεν το έχω ψάξει ποτε το συγκεκριμένο και δεν ξέρω αν αλλάζει κιόλας σε εμένα πάντως και στην ίδια κάρτα έχει 6gb και στο σύστημα εχω 12
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 πες μου λίγο πως το βρήκες το συγκεκριμένο στα 10άρια να σου πω τι γράφει σε μένα.
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Desktop δεξί κλίκ μετα advanced display settings και display adapter properties
galanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 δεν θυμάμαι τι είναι αυτο... μου ειχε εξηγήσει ενας φιλος
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Νομίζω πάντως πως δεν χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη μνήμη ουτε δεσμεύεται απο το σύστημα εκτος και αν χρειαστεί τοτε μονο θα πάρει 1
ChimairaX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Όντως δε πρέπει να δεσμεύεται κάπου αλλά γιατί το άνοιξα το thread; Καμία φορά όταν παίζω GTA V, τα fps είναι κολλημένα στα 60. Ό,τι κι αν κάνω, όπου και να πάω. Κάποιες φορές όμως δεν υποφέρεται! Frame drops στα 40fps, όταν οδηγάω το αμάξι ξανά framedrop, στα όπλα άστα να πάνε, όταν τρακάρει το αμάξι ή σηκώνω σούζα την μηχανή δε το συζητώ για framedropιλίκι. Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις (και εννοείται τα ίδια background processes) Και σκέφτηκα μήπως αυτό συμβαίνει διότι κάποιες φορές πετάει τα γραφικά στην dedicated, και άλλες στην shared.
Occultist Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Όντως δε πρέπει να δεσμεύεται κάπου αλλά γιατί το άνοιξα το thread; Καμία φορά όταν παίζω GTA V, τα fps είναι κολλημένα στα 60. Ό,τι κι αν κάνω, όπου και να πάω. Κάποιες φορές όμως δεν υποφέρεται! Frame drops στα 40fps, όταν οδηγάω το αμάξι ξανά framedrop, στα όπλα άστα να πάνε, όταν τρακάρει το αμάξι ή σηκώνω σούζα την μηχανή δε το συζητώ για framedropιλίκι. Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις (και εννοείται τα ίδια background processes) Και σκέφτηκα μήπως αυτό συμβαίνει διότι κάποιες φορές πετάει τα γραφικά στην dedicated, και άλλες στην shared. Αυτό ακριβώς, που περιγράφεις, συμβαίνει όταν ξεμένει η κάρτα από ελεύθερη vram και streamάρει τη διαφορά στην ram του συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα