titanforce Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ειχα αφησει μια μπαταρια ενος παλιου μου κινητου (turbo-x g440, σκετη ποιοτητα). Ειναι επικινδυνο να την εχω μεσα στο σπιτι; Που μπορω να την πεταξω;
psychogamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 θερμοκρασία μη την βάλεις στο ρεύμα πέτα την! το έπαθα και εγώ γτ το άφησα το κινητό σπίτι και πήγα διακοπές 1
titanforce Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 θερμοκρασία μη την βάλεις στο ρεύμα πέτα την! Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση. Οχι φυσικα και δεν θα την βαλω στο ρευμα. Ειναι επικινδυνο να ειναι μεσα στο σπιτι χωρις να την βαλω στο ρευμα; Επισης, που μπορω να την πεταξω;
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορείς να κάνεις μια τρυπούλα με μια καρφίτσα. Θα ξεφουσκώσει και μετά μπορείς να την πετάξεις σε ένα από τα πολλά σημεία που ανακυκλώνουν μπαταρίες. Αν θες κάντο σε ανοιχτό χώρο γιατί έχει μια μυρωδιά σχετικά έντονη... 1
titanforce Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορείς να κάνεις μια τρυπούλα με μια καρφίτσα. Θα ξεφουσκώσει και μετά μπορείς να την πετάξεις σε ένα από τα πολλά σημεία που ανακυκλώνουν μπαταρίες. Αν θες κάντο σε ανοιχτό χώρο γιατί έχει μια μυρωδιά σχετικά έντονη... Υπαρχει προβλημα αν δεν την ξεφουσκωσω; Να σου πω την αληθεια φοβαμαι να το κανω.
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Υποθέτω πως όχι...πέταξέ την έτσι όπως είναι στους ειδικούς κάδους που έχει σε πολλά μαγαζια Υπαρχει προβλημα αν δεν την ξεφουσκωσω; Να σου πω την αληθεια φοβαμαι να το κανω. 1
titanforce Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Υποθέτω πως όχι...πέταξέ την έτσι όπως είναι στους ειδικούς κάδους που έχει σε πολλά μαγαζια ενταξει ευχαριστω πολυ. Φρικαρα λιγακι μολις την ειδα ετσι, ειμαι και λιγο εως πολυ ασχετος με αυτα και λεω θα κανει καμια εκρηξη. Υπαρχει τετοια πιθανοτητα;
buuren Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 εχω μια τετοια 5-6 χρονια και δεν εσκασε ακομα φουσκωσε μεχρι ενα σημειο και σταματησε γμτ, ακομα περιμενω...
psychogamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ναι μόνο αν την βάλεις στο ρεύμα , τώρα αν την αφήσεις δε νομίζω να γίνει κάτι , απλά πετα την και πάρε καινούργια 15 ευρώ έχει αυτό έκανα και γω
titanforce Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Χαχαχα buren εκλαψα :Ρ. Psychogamer εχω ορκιστει στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναχρησιμοποιησω προϊον turbo-x. Το κινητο το πεταξα απο το παραθυρο οποτε δεν νομιζω να μου χρειαστει η μπαταρια :Ρ 1
leftpc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τι ίδιο έπαθα κι εγώ σε κινέζικο κινητό(infocus m310)πριν μια εβδομάδα.Κοιμάσαι μέσα στη σκηνή αφήνεις κάπου δίπλα σου το κινητό,το χτυπάει ο ήλιος για κάτι ώρες και πέταμα.
manefalos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 min tripate pataries ..... kindynos ekrixis....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 min tripate pataries ..... kindynos ekrixis.... Πώς σε άφησε το σύστημα να γράψεις μόνο greeklish;
ice25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορείς να κάνεις μια τρυπούλα με μια καρφίτσα. Θα ξεφουσκώσει και μετά μπορείς να την πετάξεις σε ένα από τα πολλά σημεία που ανακυκλώνουν μπαταρίες. Αν θες κάντο σε ανοιχτό χώρο γιατί έχει μια μυρωδιά σχετικά έντονη... Να ρωτήσω δεν είναι τοξικό το αέριο που θα βγει? Ξέρουμε τι είναι
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω δεν είναι τοξικό το αέριο που θα βγει? Ξέρουμε τι είναι Δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν το κόβω και για πολύ υγιεινό... Γι'αυτό είπα καλύτερα σε ανοιχτό χώρο...δεν μυρίζει άσχημα πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα