Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γεια σε όλους σας! Είμαι στην αναζήτηση αυτές τις μέρες για ένα κινητό αλλά με λογισμικό Windows. Είπα να κάνω την αλλαγή και να ξεφύγω από τα Android... Αρχικά κοίταξα το Lumia 535 αλλά διάβασα από πολλούς ότι έχει θέματα με την αφή και την απόκριση, ισχύει βρε παιδιά; Μετά είδα και το Lumia 640.... Αυτό; Έχει μήπως κάτι καλύτερο στα χρήματα που ψάχνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
stevengreeceGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το Lumia 535, έχει προβλήματα. Και αυτό αποδείχτηκε και όταν το δοκίμασα σε ένα κατάστημα. Πολύ κακό touch. Με τα χρήματα που μπορείς να δώσεις, μπορείς να πάρεις το 640, που είναι εξαιρετικο τηλέφωνο.
melodystyle2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σήμερα δοκίμασα ένα 535 σε κατάστημα ΟΤΕ και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στην απόκριση της οθόνης. Επειδή το έχω διαβάσει και εγώ το θέμα αυτό, είναι γενικό, σε κάποιες παρτίδες μόνο, έχουμε κάποια πληροφορία;
SouLSLayeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ένας φίλος πήρε το 535 πριν λίγο καιρό.Δεν έχει παρατηρήσει κανένα τέτοιο πρόβλημα μέχρι τώρα, ούτε εγώ όταν το τσέκαρα στα γρήγορα. Είχα ψάξει λίγο πριν το πάρει, απ' ότι θυμάμαι τα προβλήματα με την αφή που είχαν αναφερθεί φτιάχτηκαν με update και κόπηκαν από τότε.
dialer1453 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ακόμα και να μην είχαν μερικές παρτίδες του 535 το θέμα που αναφέρθηκε και πάλι θα άξιζε τα επιπλέον χρήματα το 640. Τόσο για την οθόνη, όσο και για την κάμερά του. Δες αν φτάνεις το 735. Αυτό υπερέχει απ όλα κατά τη γνώμη μου.
kabouras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 υπάρχει καμια πληροφορία ποτε θα βγει το 740? Η παίζει πουθενά 730? Αβ δε κανω λάθος έχει μικρότερη οθόνη, οι πέντε ίντσες μου φαίνονται εξτριμ για την τσεπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα