marksk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γεια σας σκέφτομαι να πάρω 3 powerline για να βάλω ένα στο router, ένα στο σαλόνι στην TV και ένα στο παιδικό δωμάτιο. ο λόγος είναι να streamαρω στις TV από τον server που είναι στο router, για να γλιτώσω λίγο κάψιμο από το wifi. τα δωμάτια να έχουν από 6-7 μέτρα μέχρι 20 μέτρα και είναι στον ίδιο όροφο. κάτι τέτοιο θα μου κάνει την δουλειά; θέλω να streamαρω και hd http://www.amazon.fr/gp/product/B00LM0XL94/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96
paparen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 θεωρητικα θα δουλεψει. Για αυτον τον λογο φτιαχτηκαν αυτα. Η εταιρεια ειναι γνωστη και μιλας για μικρη αποσταση και για τον ιδιο οροφο, οποτε φανταζομαι οτι οι πριζες ειναι πανω στον ιδιο πινακα. Θεωρητικα οι συνθηκες ειναι ιδανικες για να δουλεψουν και μαλιστα με καλη ταχυτητα. Το κακο με τα powerline ειναι οτι εξαρταται η λειτουργια τους απο την καλωδιωση του σπιτιου (διαδρομες και ηλικια καλωδιων), οποτε δεν μπορεις να ξερεις ποτε πως θα δουλεψουν στον χωρο σου αν δεν τα δοκιμασεις. Στην χειροτερη, αγορασε απο αμαζον (αφου αυτο το λινκ μας εχεις δωσει) και αν δεν σου δουλεψουν, τα πακεταρεις και τα στελνεις πισω και το πολυ να χασεις κανα 5ευρω μεταφορικα (αν και αυτα τα καλυπτουν μεχρι ενα οριο). Υποψιν οτι το 500 που ισχυριζονται ειναι η μεγιστη θεωρητικη ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ταχυτητα. Κοινως η μεγιστη θεωρητικη ειναι 250. Ακομα και 80 να δεις ειναι υπεραρκετα για τη δουλεια που θελεις να κανεις. Χρησιμοποιω powerline για την ιδια ακριβως δουλεια με εσενα και τα θεωρω πολυ πιο αξιοπιστη λυση απο το wifi.
marksk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 στο amazon τα βρήκα σε καλύτερη τιμή, οπότε λέω τα πάρω από κει.. αυτό που λες, γίνετε ; αν τα ανοίξω και δεν με ικανοποιούν γίνεται επιστροφή και refund ; επιστροφή αν ανοίξω την συσκευασία γίνεται ;
paparen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ναι γινεται. Τα αμαζον (τουλαχιστον το αγγλικο και γερμανικο που το εχω δει με τα ματια μου) εχουν δυνατοτητα επιστροφης (με ανοιγμενη συσκευασια) no questions asked μεσα σε 2 εβδομαδες (αν θυμαμαι καλα) απο την παραλαβη. Λογικη ειναι οτι αγορασα το προϊον, δεν μου αρεσε, το στελνω πισω, φερε τα λεφτα μου. Μαλιστα, στην επιστροφη ΔΕΝ σου δινει πιστωτικο (ή gift card ή κατι τετοιο), αλλα πιστωνει κανονικα την καρτα σου με το ποσο. Σου πιστωνει επισης εξοδα αποστολης (ΚΑΙ εως ενα ποσο των εξοδων επιστροφης). Ειχα αγορασει κατι αξιας 70 ευρω αν θυμαμαι καλα και τελικα "μπηκα μεσα" 3-4 ευρω που ηταν η διαφορα των εξοδων επιστροφης που πληρωσα, απο αυτα που μου χρεωσε το ΕΛΤΑ. Συσκευασιες γενικα κραταω εως το περας της ημερομηνιας ληξης εγγυησης (ή και πιο μετα). Βοηθαει παρα πολυ στην επιστροφη προϊοντων, αλλα ακομα και στην μεταπωληση τους ως μεταχειρισμενα. Η διαδικασια που ακολουθεις ειναι αυτοματοποιημενη για την επιστροφη. Δεν μπορω να θυμηθω τωρα ακριβως πως γινεται, αλλα απο οτι θυμαμαι πας εκει που βλεπεις το ιστορικο των αγορων σου και για 2 εβδομαδες υπαρχει ενα κουμπακι που λεει "επιστροφη". Βαζεις το προϊον μεσα στο κουτι, τυπωνεις ενα παραστατικο που σουβγαζει το σαιτ και το στελνεις πισω. Η πιστωση των χρηματων γινεται πολυ γρηγορα (πρεπει να τα εβαλαν μεσα σε 5 ημερες απο την παραλαβη). Ειδικα για powerline θα σου συνιστουσα αγορα με τετοιον τροπο, γιατι ειναι ενα προϊον που δεν ξερεις πως θα δουλευει σπιτι σου και δεν γνωριζω κανενα ελληνικο καταστημα που να εχει τετοια επιλογη (χαοτικη διαφορα στην ταξη μεγεθους). Δυστυχως, δεν βγαζουμε ακρη με πολλα καταστηματα ακομα και για ελαττωματικα προϊοντα εντος εγγυησης.
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι, μιας κι εγώ σκέφτομαι powerline αντί για ριπίτερ ή εξτέντερ, πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι στην ίδια γραμμή για να δουλέψει; Πρόκειται για υπόγειο. Έχει σχέση πού είναι ο πίνακας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα