Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι άσχετο παιδιά προσπαθούσα σήμερα να κάνω ροοτ το τηλ αλλά τετ. . Ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα αλλά χωρίς υπολογιστή γτ μας άφησε χρόνους.. Samsung s5 με lollipop 5.0

Δημοσ.

Κάτι άσχετο παιδιά προσπαθούσα σήμερα να κάνω ροοτ το τηλ αλλά τετ. . Ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα αλλά χωρίς υπολογιστή γτ μας άφησε χρόνους.. Samsung s5 με lollipop 5.0

Οχι δεν υπαρχει μονο με pc.
Δημοσ.

Γιατί δεν κρατάτε τις συμβούλες σας για τον εαυτό σας,αφού δεν έχετε ιδέα?

Σε 2 λεπτα,εχεις τελειώσει με 2-3 πατήματα.

Χα!!! Δεν θα πετυχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ξερεις γιατι το λεω?

Γιατι εχω δοκιμασει τετοιου ειδους apk στα Samsung που ειχα(και που εχω)και παντα η δεν καναν τιποτα η "αν"ξανα λεω "αν" μετα απο reset εφευγε το root.

Τα βιντεακια δεν τα λενε ολα ξερεις.

Ασε που κολουσε το κινητο.

Μπορουσα να του πω και γω γι'αυτα αλλα η καλητερη λυση ειναι με το pc.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Γιατί δεν κρατάτε τις συμβούλες σας για τον εαυτό σας,αφού δεν έχετε ιδέα?

Σε 2 λεπτα,εχεις τελειώσει με 2-3 πατήματα.

Χα!!! Δεν θα πετυχει...

Eγω κλεινω 8μηνο ρουταρισμενος με το "χα,δεν θα πετυχαινε" παντως.

• Moderators
Δημοσ.

δεν θες απαντηση

Είπες «είναι νόμος» και σε ρωτάω να μου υποδείξεις το νόμο. Αν το είπες ακκιζόμενος, τότε πες ότι ήταν σχήμα λόγου. Διαφορετικά δείξε μου ποιός νόμος ορίζει ότι το root σπάει την εγγύηση.

Κανένα νέο για το τι έχει γίνει;

Με παρέπεμψε η Sony Mobile και πάλι στο επίσημο Service που πήγα την πρώτη φορά για να γίνει κανονικά έλεγχος (να φάω ένα 18ευρω στο κεφάλι χωρίς λόγο δηλαδή) και να μου δώσουν γραπτώς το αν βρίσκεται ή όχι εντός εγγύησης το κινητό μου. Για την ώρα δεν έχω ευκαιρήσει να περάσω να τους το αφήσω, θα το κάνω μάλλον τη Δευτέρα. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Είπες «είναι νόμος» και σε ρωτάω να μου υποδείξεις το νόμο. Αν το είπες ακκιζόμενος, τότε πες ότι ήταν σχήμα λόγου. Διαφορετικά δείξε μου ποιός νόμος ορίζει ότι το root σπάει την εγγύηση.

Με παρέπεμψε η Sony Mobile και πάλι στο επίσημο Service που πήγα την πρώτη φορά για να γίνει κανονικά έλεγχος (να φάω ένα 18ευρω στο κεφάλι χωρίς λόγο δηλαδή) και να μου δώσουν γραπτώς το αν βρίσκεται ή όχι εντός εγγύησης το κινητό μου. Για την ώρα δεν έχω ευκαιρήσει να περάσω να τους το αφήσω, θα το κάνω μάλλον τη Δευτέρα. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.

Φιλε μου δεν εχω βρει καποιο αρθρο που να λεει οτι ειναι νομος, αλλα μου το εχουν πει στο καταστημα Γερμανος και στο media markt πως εαν κανεις root το κινητο σου, τοτε χανεται η εγγυηση, και εκεινοι το βλεπουν εαν εχεις κανει root το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...